Jump to content

Srbija u Parizu, učesnici i očekivanja

Featured Replies

On 30. 7. 2024. at 8:35, MocaVukotic said:

Ja kao udat u zrenjaninu sam ponosan i presrecan, pre pre pre presrecan

Odande si odakle ti je žena.

• Replies 266
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mislim da sam na drugoj temi pisao šta sam očekivao ali zaključiću na ovoj.    Očekivao sam da nam je 7 neki max.   Streljaštvo done Košarka done Tenis done Borilačk

• Milica Zabic      Nisam neki ljubitelj ovog meme-a, ali ovde prosto bode oci  

• A problem je što za nošenje zastave moraš biti ispred, a ne na kraju.

Posted Images

2 minutes ago, Valkyrie said:

Nema sanse.

6 minutes ago, Valkyrie said:

:(

Zašto tako?

9 minutes ago, Valkyrie said:

Fala Valkiro, imamo znači blagoslov da slavimo zlato koje će rvač Komarov da nam osvoji (MMW) kao legit naše. Žena mu je iz srca Šumadije :s_d:

Pobogu, nema rođenijeg od zeta! :s_d:

Izdale ruke u potonjih par zaveslaja kad srca nema :fantom:

Očigledan lapsus, mislio sam na VSS, naravno.

"Poštovani, ko god da se bavi vođenjem sajta VSS-a, zamolila bih Vas da imate poštovanja prema nama sportistima jednom u životu i da sačekate da se takmičenje završi do kraja, ne znam kako Vas više nije sramota da iznova govorite da radite u ime sportista a cele godine nam radite jedno te isto. Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja, sram vas bilo sve do jednog!", reagovala je Arsićeva.

VSS mu dođe kao onaj neki Sindikat zaposlenih policije :D

On 30. 7. 2024. at 20:13, BWA said:

Dakle, Savić je sa manje više ovim sastavom osvojio peto mesto u Koreji 2019.godine.

U grupi je bilo solidno a četvrfinalu definicija rutinskog poraza od Španije sa 3 ili 4 gola razlike. Naši mediji su poslovično krivili sudije i/ili poraz pripisivali lošem danu iako je ćorav vidio da ovi momci ne mogu bolje.

Onda smo u meču za plasman od 5-8 mjesta dobili Njemačku na peterce nakon što su oni sami sebe pobijedili nizom tragikomicnih odluka u finišu meča.

To takmičenje je definicija ovog tima - u boljoj varijanti četvrtfinale, u najboljoj drvena medalja, uz stalnu opasnost da dođe do debakla kao kad smo na EP bili 11.

Savić je iscijedio zlatnu generaciju do maksimuma ne uvodeći klince u tim.

Shvatam da je jurio rezultat, možda bih i ja tako radio na njegovom mjestu. Njemu je savez zacrtao medalju kao cilj i on je to ostvario.

Sa druge strane, Filip Filipovic ne mijenja se Viktorom Rašovicem, koji je em desnjak em mediokritet već npr.Markom Radovicem.

Gojko Pijetlovic ne mijenja se Radoslavom Filipovićem već Misovicem ili Todorovskim.

Opet selektor Kemba vraća u reprezentaciju jebenog Dedovica.  Da mi je znati šta je poenta tog poteza. To kao kad bi Pešić vratio Bircevica u reprezentaciju.

Bircevic je makar zanimljiv, Dedovic ko andol.

@bradilko

upravo to sto pises, meni je potpuna misterija zasto posle tokija (ako vec nije krenulo pre) nnisu podmladili reprezentaciju i zasto ove tri godine nisu posluzile da ta ekipa stekne iskustvo i uigranost, pa koliko moze na OI

ovako su se cedili stari igraci (maltene nekadasnji b tim) sa ponekim mladjim, da bi sad za ove OI vratio jos starih igraca

nekako je ocigledno, cak i laicima poput mene da vecina ovih graca prosto nema kvalitet

npr pomenuti golman

ne znam sto ne proba malo sa ovim drugim mladjim

• Author
On 12. 7. 2024. at 10:35, Halvard said:

Rvač Hetik Cabolov ne ide na OI, suspendovan je zbog izbegavanja doping testa. On nam je bio outside šansa za medalju.

Zameniće ga još jedan naturalizovani takmičar, Iranac Ali Arslan. On nema šanse za medalju, pre svega jer se čovek bavi grčko-rimskim stilom, a nastupiće u slobodnom. :rolleyes:

Preokret, Khetag Tsabolov ipak ide na OI :)

• Popular Post

Milica Zabic :ziga:

Danas me niko ne bi dobio. Da je došao i onaj Silva (Brazilac od 180kg što je pobedio Kukolja, prim.aut.), prebila bih i njega (smeh). Pucam od snage, biću iskrena. Tako je bilo i juče, ali sam imala neke brzoplete odluke u mečevima. Zato sam sada odlučila da mečevi ne traju duže od drugog napada, mislim da je to najbezbolnije za mene i za njih

Nisam neki ljubitelj ovog meme-a, ali ovde prosto bode oci

Strong dog vs weak dog | MAJDOV; MILICA; UJEBALI ME SATANISTYYY; SVIMA CU DA IM JEBEM MATER, SVE CU DA POOBARAM KO GOD DA MI DODJE | image tagged in strong dog vs weak dog | made w/ Imgflip meme maker

Australija mlatnula i Madjare u vateepolu

Srbin zadnji u biciklizmu. Upravo prosodie kod opere. 

Background Picker
Customize Layout