Eleniko Posted June 11 Posted June 11 3 minutes ago, SNARC said: Elem sve i da potpise..i da se slika sa dresom..odradi treninge i par tekmi...verovacu mozda tamo negde..novembra...Znamo ko je preko plota. biće ludo burazeru.... jedan govor precednika se sam piše bukvalno već danas.... Spoiler Posebna je njegova osobna priča, ali posebna je i priča obitelji u kojoj je otac Ronald hrvatski branitelj. Branitelji su i Marijev djed i ujak, a on je svoj put prema slavi počeo graditi s loptom, u priči koja traje i u kojoj još može dati puno. 1
Nikodije Posted June 11 Posted June 11 2 minutes ago, Eleniko said: biće ludo burazeru.... jedan govor precednika se sam piše bukvalno već danas.... Reveal hidden contents Posebna je njegova osobna priča, ali posebna je i priča obitelji u kojoj je otac Ronald hrvatski branitelj. Branitelji su i Marijev djed i ujak, a on je svoj put prema slavi počeo graditi s loptom, u priči koja traje i u kojoj još može dati puno. Pa šta, nama je igrao sin muslimanskog snajperiste i bio zaštićen od nas praaaaavih navijača dok su ga mandrili vređali. Imamo rašta biti ponosni u tom smislu. 1
ZokiAsov Posted June 11 Posted June 11 2 minutes ago, uini said: to ko je preko plota bi bila samo dodatna motivacija da se zagrize za hezonju (a kao što rekoh juče, mislim da bi željko implodirao od hezonjinog bball iq-a, pa da stoga ne verujem ni milimetar u tu priču) - već takođe znamo i ko je na šipci, likovi koji su razvijali transparent oko freakin posete rađe i kukoča el utakmici a onda i obavljali live konsultacije sa željkom i domaćim igračima tokom prekida kls finala. da se ne zavitlavamo ( : Juzna tribina trn u oku svima, radi kako joj se kaze. Nisu im smetali radja i kukoc dok im nisu rekli da je trebalo da im smetaju. Pa su ih naknadno zapljunuli i dobili minus u dnevnik 3
SNARC Posted June 11 Posted June 11 Potrebno je dve-tri ostrije pasoske kontrole sa zadrzavanjem..i jedna ili dve prijave za slusanje Tompsona u gajbi..i momak ce zapaliti odavde ozbiljnom brzinom. A znamo da je sve to izvodljivo.
Milošica Posted June 11 Posted June 11 Mnogo bi realovski bilo da ga odmah produže nakon osvajanja lige.
Tresko Posted June 11 Posted June 11 57 minutes ago, uini said: u prvom pasusu sam napisao da li je to partizan u ovom slučaju ili zvezda u nekom drugom, svejedno je Aha. Samo onda se nisu poštovala pravila, a sad bi obavezno trebalo jel?
johan nagel Posted June 11 Posted June 11 Надреална је и сама чињеница да ми овде расправљамо о томе да ли Партизан отима понајбољег играча једном Реалу из Мадрида. Ја и даље никако не могу да се навикнем на те ствари, као да си читав живот сиротиња и онда се одједном пробудиш као милионер 1
kralj Posted June 11 Posted June 11 6 minutes ago, SNARC said: Potrebno je dve-tri ostrije pasoske kontrole sa zadrzavanjem..i jedna ili dve prijave za slusanje Tompsona u gajbi..i momak ce zapaliti odavde ozbiljnom brzinom. A znamo da je sve to izvodljivo. Trpaju milione u klub, omogućavaju dolazak Hezonje, da bi potom sabotirali zivkajući komunalce i granične gardiste. Kreatori ovakvih skriptova treba da se bave dramaturgijom. Dostojevski je slične kreqtivne vizije imao prilikom epi napada i tome pripisivao svu vlastitu kreativnost. 2
Filozof manijak Posted June 11 Posted June 11 Tako isto sam mislio o slučaju svetog oca Mirote, kad ono, stvarnost bila luđa od drama Dostojevskog-
uini Posted June 11 Posted June 11 6 minutes ago, Tresko said: Aha. Samo onda se nisu poštovala pravila, a sad bi obavezno trebalo jel? ma jok tebratore, meni je drago uvek da partizan i zvezda igraju svugde gde žele, samo sam replicirao na stav o kredibilitetu koji ima liga. ako misliš da je normalno da čas igrate a čas ne igrate bez ikakvih posledica, okej za tebe ali za ligu očigledno govori da nema nikakav autoritet. meni lično je super, ja se za razliku od mnogih partizanovaca & zvezdaša radujem da oba kluba igraju el, jer mi je to zanimljivije, nisam u fazonu da treba da propadne partizan jer će to šatro biti super za zvezdu. isto važi i za aba ligu, kls, kup; ne volim da gledam finala gde je neki tim prekoputa inferioran, to onda obično ni ne gledam. daklem, ja sam radostan da gledam partizan svugde, gledam i vaše tekme protiv nekih drugih jakih ekipa ako nije prekasno. ponekad mi bude i drago što ste pobedili, sve okej.
arheolog1981 Posted June 11 Posted June 11 1 hour ago, Nikodije said: Qrir kaže da ste dogovorili ZonjuHe Domaći igrač, navijač Partizana, lep... šta poželeti više 2 1
copkillah Posted June 11 Posted June 11 25 minutes ago, uini said: to ko je preko plota bi bila samo dodatna motivacija da se zagrize za hezonju (a kao što rekoh juče, mislim da bi željko implodirao od hezonjinog bball iq-a, pa da stoga ne verujem ni milimetar u tu priču) - već takođe znamo i ko je na šipci, likovi koji su razvijali transparent oko freakin posete rađe i kukoča el utakmici a onda i obavljali live konsultacije sa željkom i domaćim igračima tokom prekida kls finala. da se ne zavitlavamo ( : I koji su nasisani kurcem od strane preostalih 19.000 ljudi, tako da mogu samo da ga duvaju. 1
Nikodije Posted June 11 Posted June 11 2 minutes ago, arheolog1981 said: Domaći igrač, navijač Partizana, lep... šta poželeti više A Laza kapiten je uporan. 1
Recommended Posts