Wilde Posted June 12 Posted June 12 18 minutes ago, smooth.Op said: Krenuo da napišem kako derbije uvek pokida. Uzmem prvo da pogledam statistiku, pa kaže prva utakmica sa komšinicom u aba za 6 minuta +/- statistika - 18 🤣 To je Mandela efekat primenjen na večite: igrača koji da dva poena i zaurla prema domaćoj publici pamtimo kao da je dao deset. 1 1
Nebojsa Posted June 12 Posted June 12 17 hours ago, smooth.Op said: Kad spomenu Smajlija... Da li neko može da mi objasni zašto Smailagić i Avramović brane pik Teodosića i Luke Mitrovića preuzimanjem? Mitrović bez šuta kojem treba da se odmakneš dva metra i da mu sprečiš kreaciju iz kratkog otvaranja i Teodosić kojeg igrač fizikalija Avramovića mora da isprati preko bloka kako zna i ume. I jedan i drugi su isto vreme u klubu i radi isti stručni štab. Ko je tu lud? zeljko, a ova dvojica su samo glupi... apropo switcha, skoro sam cuo pricu kako je kaminski jos na pocetku sezone trazio razgovor u dva oka sa zeljkom gde mu je objasnjavao da on ne moze da preuzima, a nakon treceg ili cetvrtog poraza uglavnom direktnim poenima protivnickih bekova preko njega. uglavnom, zeljko je nastavio da insistira na preuzimanju, a frenk pokusavao nesto svoje, sto je zavrsavalo brzim klupiranjem i ignorisanjem od strane zeljka do kraja meca. u svakom slucaju, gornji mismatch postaje jos gori kada saberes i uporedis iq (kojigod) igraca s nase strane vs. protivnickog tandema - taj 2na2 pnr zoc ni u naponu snage, taman da jebe svu cetvoricu, ne bi uspeo da resi... 1
Nebojsa Posted June 12 Posted June 12 zeljko - kaminski, razgovor u dva oka - taman tako... :facepalm: 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 12 Posted June 12 Razgovor u dva oka jer je očekivao da će mu Robiah iskopati oči kad čuje to?
Stela Posted June 12 Posted June 12 16 hours ago, Midgeta said: Evo Aleksa, Aleksa, Aleksaaaa i gospoja mu kao modeli za Tiffany (naš brend odeće, ne onaj megagigaultra skupi nakit), bas su kjut https://www.instagram.com/reel/C7zWTB_ILAt/?igsh=OHYwNDVkbmY1d3R2 Pa ovo mi u komsiluku snimano, grobarski kraj Aleksa mi je inace komican tip, evo gledam ga i smesan mi nekako 1
johan nagel Posted June 12 Posted June 12 Молим вас хоће ли неко мислити на форумаше!!! Промените то име у children кад су већ запели
Midžeta Posted June 12 Author Posted June 12 Evo vam ga children, jel ste sad svi srecni Kakvi drkosi i cepidlake 3 2 1
Midžeta Posted June 12 Author Posted June 12 To se ppdrazumeva, a Tresko ce da bude nezadovoljan i dalje jer se ne pominje Leposavic 2
Eleniko Posted June 12 Posted June 12 1 hour ago, hooyadahoo said: Vrati kids 🤪 Koja je razlika btw, ne kapiram frku Nema razlike ali je dobro da se vidi ko drži moderaciju u šaci. Gde grobosi okom, tu moderacija skokom. Jel tako? Tako je. 3
uini Posted June 12 Posted June 12 1 hour ago, Midgeta said: Evo vam ga children, jel ste sad svi srecni Kakvi drkosi i cepidlake 1 hour ago, johan nagel said: Није то то ако се сад не побуне ови што су за kids 1 3
Nikodije Posted June 12 Posted June 12 Kids ili children, ko da je bitno, svakako nema ni jednih ni drugih, sve sami crnci legionari Bio bi daleko bolji naziv - KKPFC 24/25 - legion of the damned 1 1
Recommended Posts