Wilde Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 18 minutes ago, smooth.Op said: Krenuo da napišem kako derbije uvek pokida. Uzmem prvo da pogledam statistiku, pa kaže prva utakmica sa komšinicom u aba za 6 minuta +/- statistika - 18 🤣 To je Mandela efekat primenjen na večite: igrača koji da dva poena i zaurla prema domaćoj publici pamtimo kao da je dao deset. 1 1
Nebojsa Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 17 hours ago, smooth.Op said: Kad spomenu Smajlija... Da li neko može da mi objasni zašto Smailagić i Avramović brane pik Teodosića i Luke Mitrovića preuzimanjem? Mitrović bez šuta kojem treba da se odmakneš dva metra i da mu sprečiš kreaciju iz kratkog otvaranja i Teodosić kojeg igrač fizikalija Avramovića mora da isprati preko bloka kako zna i ume. I jedan i drugi su isto vreme u klubu i radi isti stručni štab. Ko je tu lud? zeljko, a ova dvojica su samo glupi... apropo switcha, skoro sam cuo pricu kako je kaminski jos na pocetku sezone trazio razgovor u dva oka sa zeljkom gde mu je objasnjavao da on ne moze da preuzima, a nakon treceg ili cetvrtog poraza uglavnom direktnim poenima protivnickih bekova preko njega. uglavnom, zeljko je nastavio da insistira na preuzimanju, a frenk pokusavao nesto svoje, sto je zavrsavalo brzim klupiranjem i ignorisanjem od strane zeljka do kraja meca. u svakom slucaju, gornji mismatch postaje jos gori kada saberes i uporedis iq (kojigod) igraca s nase strane vs. protivnickog tandema - taj 2na2 pnr zoc ni u naponu snage, taman da jebe svu cetvoricu, ne bi uspeo da resi... 1
Nebojsa Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 zeljko - kaminski, razgovor u dva oka - taman tako... :facepalm: 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 Razgovor u dva oka jer je očekivao da će mu Robiah iskopati oči kad čuje to?
Stela Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 16 hours ago, Midgeta said: Evo Aleksa, Aleksa, Aleksaaaa i gospoja mu kao modeli za Tiffany (naš brend odeće, ne onaj megagigaultra skupi nakit), bas su kjut https://www.instagram.com/reel/C7zWTB_ILAt/?igsh=OHYwNDVkbmY1d3R2 Pa ovo mi u komsiluku snimano, grobarski kraj Aleksa mi je inace komican tip, evo gledam ga i smesan mi nekako 1
johan nagel Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 Молим вас хоће ли неко мислити на форумаше!!! Промените то име у children кад су већ запели
Midžeta Posted June 12, 2024 Author Posted June 12, 2024 Evo vam ga children, jel ste sad svi srecni Kakvi drkosi i cepidlake 3 2 1
johan nagel Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 Није то то ако се сад не побуне ови што су за kids 1
Midžeta Posted June 12, 2024 Author Posted June 12, 2024 To se ppdrazumeva, a Tresko ce da bude nezadovoljan i dalje jer se ne pominje Leposavic 2
hooyadahoo Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 Vrati kids 🤪 Koja je razlika btw, ne kapiram frku
Eleniko Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 1 hour ago, hooyadahoo said: Vrati kids 🤪 Koja je razlika btw, ne kapiram frku Nema razlike ali je dobro da se vidi ko drži moderaciju u šaci. Gde grobosi okom, tu moderacija skokom. Jel tako? Tako je. 3
uini Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 1 hour ago, Midgeta said: Evo vam ga children, jel ste sad svi srecni Kakvi drkosi i cepidlake 1 hour ago, johan nagel said: Није то то ако се сад не побуне ови што су за kids 1 3
Nikodije Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 Kids ili children, ko da je bitno, svakako nema ni jednih ni drugih, sve sami crnci legionari Bio bi daleko bolji naziv - KKPFC 24/25 - legion of the damned 1 1
Recommended Posts