Popular Post Midžeta Posted June 10 Popular Post Share Posted June 10 Izmedju nas i dna stojim samo 1 Ja Sto fakat nije idealno, ali jebiga, moglo je bolje, a moglo je i mnogo gore sigurno. Izlisno je reci da smo prethodne sezone zestoko fejlovali, ali ako nista i u fejlu smo uprilicili 1 spektakl i time jos jednom dokazali nasu superiornost u svakom smislu Za ovu sezonu se nema sta reci, osim da nema prostora za gresku, ali mi cemo ga napraviti jer volimo da se mucimo makar malo, jer ako je lako nije jako i nije Partizan. Ocekujemo 1 redeem za ovu sezonu, na svim poljima, da iskuliramo KLS opet, da Ostoyah zacepi astronomske cene karata, a mi ih ipak platimo i Arena opet bude overflown i naravno gomilu spektakularnih pobeda, nerviranja, preokreta i generalno pakla kroz koji mi volimo da prolazimo. Ocekujemo i pojacanja, a ovde imamo prostor da prodiskutujemo ko treba da ode, ko da ostane, koliko mrzimo Anđušića, da li je Slukas luzer, koji ce nam kurac Ciglates i gde je vise taj praaavitm plej Naravno cast mi je sto ste me pustili da otvorim temu, i nadam se da ce nas zarkovacki spelltm by @hooyadahooposluziti ove sezone i posto nemam sta dalje da kazem i da se rasplinjavam da zakljucim sa Let all pakao break loose 6 27 3 2 1 Link to comment
Popular Post Ted Posted June 10 Popular Post Share Posted June 10 (edited) Objektivno, izgledam fenomenalno - pomislila je Midgeta kada se pogledala u ogledalo. Crne pantalone sa tankim belim končićima, crne špicaste cipele sa nadnaravnom štiklom, bela košulja, sa crnim dugmićima. Sidni Svini da gleda i plače. Žoc pivo u ruci. Ne limenka, pola litre. Staklo. Čaše bez. To je za pičke. Zatim se naglo okrenula ka velikom flet ekranu, pošto je spiker podigao glas. Nenad Dimitrijević, u crno belom dresu na pruge, prevodi loptu na polovinu protivnika, fintira dodavanje, njihov bek odlazi po burek. Pripaljuje trojku, lopta pleše po obruču. Sedam sekundi do kraja. Lopta izlazi iz obruča, ali Balša je spreman. Ofanzivni skok. Gleda levo, gleda desno, a zatim ide pas iza glave. Anđuša je sam u korneru. Prima loptu. Tri sekunde. Šutira. Pre toga, iskusno povlači desnu nogu da ne gazi liniju za tri. Instinstivno baca pogled na levu, pomera je za milimetar, da ne gazi liniju terena. Ulazi bez koske. Sirena, kraj. 87-86 za Partizan. Savić sklanja šake sa sudijinog vrata i sada ga ljubi. Žoc se dere na Aleksu ne klupi. Zašto je u trećem minutu utakmice odigrao napad broj 45 umesto 47. Moma Jakovljević se prikačio na infuziju. Stigle godine. Ostoja otrže periku sa glave i stavlja je na Kalatesovu ćelu. Ovaj je presedeo na klupi od drugog minuta, pošto je tada odigrao napad 47 umesto napada 45. Posle je drndao android i sa Amazona poručio robu u vrednosti 15.000 dolara. Sa Panterove Visa kartice. Treba sedeti na klupi skoro dva sata. Midgeta se opet okreće ka ogledalu. Ali nešto nije u redu. U ogledalu je Žoc. Zajapurio se i dere se na nju. Ne ide crno i teget!!!!!Jesi ti normalna!!!!! Koji ti je kurac!!!!!! Spušta pogled i sa užasom shvata da su pantalone teget, a ne crne. Prekid filma. Sa radija se čuje: Konobarice donesi krcag istine od tvojih nogu gazene nek se sve tajne otkriju svi na moj racun nek popiju nek se i suze proliju prastam sve Jebeni S2 radio. Alarm. Buđenje. 6.15. Vreme je za šljaku. U krilu joj laptop a na njemu piše KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the kids!!!. Sa užasom shvata da je otvorila topik. Neka nam je Bog u pomoć, reče, okrenu se i nastavi da spava. Edited June 10 by Ted 3 5 22 Link to comment
smooth.Op Posted June 10 Share Posted June 10 Nadam se da naziv teme neće prizvati Will-a Link to comment
garmonbozia Posted June 10 Share Posted June 10 Redeem team 2024/2025. Snimamo arenasport dokumentarac kada pobedimo Zvezdu jednom. 9 Link to comment
Lord Stef Posted June 10 Share Posted June 10 Dobro bre jel' ja rekoh da se topic otvara kad Ted nije tu? Ovako je izmalerisao i FK topic pocetkom sezone... Elem, dok je jos sezona zelja, cestitki i pozdrava, daj Monekea, Klajburna i Dzejmsa. 1 Link to comment
Ted Posted June 10 Share Posted June 10 biće sve to ok.....manje da se obećava, izlazi sa spiskovima lepih želja i grompucateljnim najavama, a da se ta energija usmeri u formiranje tima i to je to Link to comment
Nikodije Posted June 10 Share Posted June 10 Iznajmite nam Midži za otvaranje topika, kod nas Ros već 10 godina otvara topik sa "uzimamo tri trofeja a možda i četiri" 9 Link to comment
Midžeta Posted June 10 Author Share Posted June 10 Eleniko mi nije dao thumb down, uspela.sam u zivotu 1 Link to comment
arheolog1981 Posted June 10 Share Posted June 10 9 minutes ago, Midgeta said: Awwww Gayya ima i soft side 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 10 Share Posted June 10 (edited) loži nas mario Edited June 10 by kud u maglu Simoviću Link to comment
Recommended Posts