Serena Posted June 28 Posted June 28 (edited) I mene plasi Hubi Italijani vec danima pisu kako bi Siner i Beretini mogli da se sretnu u prvom kolu W i evo ih u drugom, ako Beretka prodje Fucovica. Novaka bi kopriva mogla da ozari jer se on vec navikao na travu igrajuci kvalifikacija, a ovaj nas rekonvalescent nije odigrao mec od RG. Edited June 28 by Serena
Ras Posted June 28 Posted June 28 Žreb za Zvereva je piš živi. Alkaraz u svovoj četvrtini od igrača koji su u formi ima Tomija Pola. Siner, osim Beretinija već u drugom kolu, u svojoj četvrtini ima i Dimitrova, Šeltona, Štrufa, Medvedeva i Kecmanovića Za Novaka vrlo težak žreb. 1
Serena Posted June 28 Posted June 28 (edited) 51 minutes ago, Ras said: Za Novaka vrlo težak žreb. Moglo je i gore. Samo da ga ovi kvalifikanti ne isprase u prvom i drugom kolu i Hubi da ne povileni sa servisom, ostalo je resivo sve do finala. Edited June 28 by Serena
Sandradjer Posted June 28 Posted June 28 1 hour ago, Ras said: Žreb za Zvereva je piš živi. Alkaraz u svovoj četvrtini od igrača koji su u formi ima Tomija Pola. Siner, osim Beretinija već u drugom kolu, u svojoj četvrtini ima i Dimitrova, Šeltona, Štrufa, Medvedeva i Kecmanovića Za Novaka vrlo težak žreb. Ovako moja prijateljica iz istocne Srbije kaze. To mi je uvek bilo simpaticno kad cujem od nje 1
Ras Posted June 28 Posted June 28 Sad kad je boldirano i meni izgleda čudno, obzirom da vrlo retko koristim taj izraz. S druge stane poznat mi je oduvek, ali o njemu nisam razmišljao kao o lokalizmu. Čak tvoja prijateljica i ja nismo sa istog lokala. Elem, kod Zverka sam prevideo Drejpera koji mu je mogući protivnik u 3. ili 4. kolu. Mladac ume na travi, a jednom bi i on mogso da proigra na največoj sceni. Pre 7-8 dana je dobio Alkaraza, a onda izgubio polufinale od Tomija Pola. 1
Ras Posted June 28 Posted June 28 Đoković - Medvedev na Hurlingham egzibiciji danas: Novak odličan na servisu i jako dobar na riternu. 2 1
Shaq Posted June 28 Posted June 28 el djoko neki vanzemljak da ne kazem reptil, mozda pre neki hologram ili sta? fazon tipa pre 10 dana imao operaciju na kolenu, danas vec igra i pobedjuje medu na vimbldonu, a izmedju tih 10 dana stigne na evropsko prventvo u fudbalu, kod amidzia na pink, i da skuva nesto kod dzejmi olivera, ima troje dece, restorane, nekretnine, milione fenova po mrezama, dok ja stisnem dugme na daljinskom da prebacim kanal, on se u real tajmu pojavi na totalno random mestima i drzavama wtf?!?! 1 3
Serena Posted June 28 Posted June 28 (edited) 2 hours ago, Ras said: Đoković - Medvedev na Hurlingham egzibiciji danas: Novak odličan na servisu i jako dobar na riternu. Ovo super izgleda, Hurkac da mu pozavidi na servisu Edited June 28 by Serena
Recommended Posts