Serena Posted July 8 Share Posted July 8 Sinerova draga predala Ribakinoj, nije se okliznula, vrat i desnu ruku su joj tretirali na MTO. Link to comment
Serena Posted July 8 Share Posted July 8 3 hours ago, Arkadija said: Potuni raspad igre Perikara. Ja gledala drugi set, bilo je dobrih poena ali se onda Francuz poceo raspadati. Nestala magija. Link to comment
Milošica Posted July 8 Share Posted July 8 1 minute ago, Serena said: Ja gledala drugi set, bilo je dobrih poena ali se onda Francuz poceo raspadati. Nestala magija. Kako si mogla da gledaš to Link to comment
TS-CS Posted July 8 Share Posted July 8 evo povredi se i DeMinor na mec lopti. cirkus. jedva par reci u onom intervju na terenu i pobeze covek u svlacionicu. a ceka pobednika meca Nole Rune u cetvrtfinalu 2 Link to comment
Serena Posted July 8 Share Posted July 8 Vlaga je pod krovom pa je trava verovatno klizavija. A ovaj nas se bas glupira i izaziva sudbinu. 2 Link to comment
Sandradjer Posted July 8 Share Posted July 8 Sto je cakan u ovoj kezual opremi . Zverev zavrsava svoje u tri seta izgleda 1 Link to comment
Serena Posted July 8 Share Posted July 8 13 minutes ago, Sandradjer said: Zverev zavrsava svoje u tri seta izgleda Ma kakvi, uze Tejlor treci set. Link to comment
Serena Posted July 8 Share Posted July 8 Mama Kineskinja, tata Hrvat rodjena na NZ. 1 Link to comment
Serena Posted July 8 Share Posted July 8 Zato sto prethodno treba Zverev i Fric da zavrse svoj mec Link to comment
Midžeta Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Ajde Fricaro Klarče Gejble za ubersirotiju, cisti Zvekija sisicu Edited July 8 by Midžeta 1 3 Link to comment
Midžeta Posted July 8 Share Posted July 8 Ma bravo lutkice, jebi Sašicu ubermegahigasegaultra luzera, to bre Link to comment
Midžeta Posted July 8 Share Posted July 8 Govedarica neviđeno sere na usta, mute ce da radi Link to comment
Sandradjer Posted July 8 Share Posted July 8 57 minutes ago, Serena said: Ma kakvi, uze Tejlor treci set. A i cetvrti, joj ne gledam, samo pratim rezultat Link to comment
Recommended Posts