July 6, 20241 yr Kad se samo setim kakav potencijal je cucao u ovom Denisu al se ko zna zbog cega ne ispravi. Selton sutra protiv Sinera. Bice strasan mec ako ovaj uspe da se oporavi do istog.
July 6, 20241 yr 10 minutes ago, Serena said: Kad se samo setim kakav potencijal je cucao u ovom Denisu al se ko zna zbog cega ne ispravi. Sin trenera moje cerke trenirao sa njim. Kaze pola tima psiholozi.
July 6, 20241 yr Zverev - Nori 3:0 Super TB su odigrali u odlučujućem setu 17:15 za Zvereva. Po pet meč (Zverev) i set (Nori) lopti su propustili, doduše sve na servis protivnika, pre nego što je Nori popustio. Zveki ozbiljno gazi za sada.
July 6, 20241 yr Igra Djokovic uskoro? Ne znam sta mi je, ja sam ekstremno neobavestena Edited July 6, 20241 yr by Sandradjer
July 6, 20241 yr 10 minutes ago, Sandradjer said: Igra Djokovic uskoro? Ne znam sta mi je, ja sam ekstremno neobavestena Kad zavrse ove dve krece Djovak
July 6, 20241 yr da, to je na centralnom terenu gde upravo pocinju Novak i Popirin. prcka je pocistila hipnotisanu na court 1
July 6, 20241 yr 1 hour ago, Lancia said: Giovanni Mpetshi Perricard - oklen ovaj isplivao?¿ 2,03 visok. Tata fudbaler mama kosarkasica, odrastao diveci se Izneru i Raonicu. U glavni zreb usao kao LL zbog povlacenja Fokine. U prvom mecu protiv Korde odservirao 51 as jos samo sestorici u open eri je to poslo za rukom. Jedan prvi servis bio 247km/h, a prosecna brzina 217km/h.