Serena Posted July 6 Share Posted July 6 Kad se samo setim kakav potencijal je cucao u ovom Denisu al se ko zna zbog cega ne ispravi. Selton sutra protiv Sinera. Bice strasan mec ako ovaj uspe da se oporavi do istog. 1 Link to comment
bags Posted July 6 Share Posted July 6 10 minutes ago, Serena said: Kad se samo setim kakav potencijal je cucao u ovom Denisu al se ko zna zbog cega ne ispravi. Sin trenera moje cerke trenirao sa njim. Kaze pola tima psiholozi. 1 Link to comment
Ras Posted July 6 Share Posted July 6 Zverev - Nori 3:0 Super TB su odigrali u odlučujućem setu 17:15 za Zvereva. Po pet meč (Zverev) i set (Nori) lopti su propustili, doduše sve na servis protivnika, pre nego što je Nori popustio. Zveki ozbiljno gazi za sada. 1 Link to comment
Lancia Posted July 6 Share Posted July 6 Giovanni Mpetshi Perricard - oklen ovaj isplivao?¿ 2,03 visok. Link to comment
Sandradjer Posted July 6 Share Posted July 6 (edited) Igra Djokovic uskoro? Ne znam sta mi je, ja sam ekstremno neobavestena Edited July 6 by Sandradjer Link to comment
Serena Posted July 6 Share Posted July 6 Ajde Juliška uzmi ovaj s nulom Jbt radujem se pobedi Putinceve Link to comment
TS-CS Posted July 6 Share Posted July 6 svitlica dobila u 2 seta, goat krece u 19:30 1 Link to comment
Serena Posted July 6 Share Posted July 6 10 minutes ago, Sandradjer said: Igra Djokovic uskoro? Ne znam sta mi je, ja sam ekstremno neobavestena Kad zavrse ove dve krece Djovak 1 Link to comment
Serena Posted July 6 Share Posted July 6 Toooo Juliska Iga zaboravila da se rukuje sa sudijom Link to comment
Serena Posted July 6 Share Posted July 6 19 minutes ago, TS-CS said: svitlica dobila u 2 seta Gdja Monf? 1 Link to comment
TS-CS Posted July 6 Share Posted July 6 da, to je na centralnom terenu gde upravo pocinju Novak i Popirin. prcka je pocistila hipnotisanu na court 1 Link to comment
Serena Posted July 6 Share Posted July 6 1 hour ago, Lancia said: Giovanni Mpetshi Perricard - oklen ovaj isplivao?¿ 2,03 visok. Tata fudbaler mama kosarkasica, odrastao diveci se Izneru i Raonicu. U glavni zreb usao kao LL zbog povlacenja Fokine. U prvom mecu protiv Korde odservirao 51 as jos samo sestorici u open eri je to poslo za rukom. Jedan prvi servis bio 247km/h, a prosecna brzina 217km/h. 1 1 Link to comment
Recommended Posts