Arkadija Posted July 5 Posted July 5 Alkaraz je zato u prva tri igrača na svetu, a Tiafo tamo gde jeste, oko 30. mesta, i to je tako. 1 1
Lancia Posted July 5 Posted July 5 1 hour ago, Sandradjer said: Koja lozana je ovaj Alkaraz. Uhhhh sto me nervira. Izvini Lancia Samo udri, dete, imas moj blagoslov. 1
Lancia Posted July 5 Posted July 5 Nisam gledao peti set, ali kako je relaksirano cekao servis Tiafoe pri prednosti 2:1 4:3 30:0, odmah mi proslo kroz glavu sta ce da bude. Grogiranog protivnika moras da dotuces makar i govorom tela da ti je do toga stalo.
Sandradjer Posted July 5 Posted July 5 5 minutes ago, Lancia said: Samo udri, dete, imas moj blagoslov. Primila blagoslov, da bi bio djelotvoran sad moram priznati grijehe 1
Lancia Posted July 5 Posted July 5 Just now, Sandradjer said: Primila blagoslov, da bi bio djelotvoran sad moram priznati grijehe Slusam, dete 1
Sandradjer Posted July 5 Posted July 5 5 minutes ago, Lancia said: Slusam, dete Koliko volim spanjolske fudbalere toliko ne simpatisem ovog Alkaraza Spoiler Uhhh lakse mi je sad 1
Lancia Posted July 5 Posted July 5 2 minutes ago, Jeremija said: Kecmanović krenuo jako. Zeznuo si me
Arkadija Posted July 6 Posted July 6 Prebacim na SK1, čitam ko igra, Bautista Agut -Fonjinji i pomislim, što na glavnom kanalu prenose turnir veterana. BTW, Fabio ima novi image, blajhanu kosu.
copkillah Posted July 6 Posted July 6 3 minutes ago, Lancia said: Gvardiola sa skvo na mecu Sapovalov - Selton. klasični hipster
Lancia Posted July 6 Posted July 6 (edited) 3 minutes ago, copkillah said: klasični hipster Ne znam za tebe, isao bih i ja da mogu, doduse ne ovako kao on u lozu, to mi je ono bas, ne znam kako bih nazvao, ali ne hipster. Edited July 6 by Lancia
copkillah Posted July 6 Posted July 6 2 minutes ago, Lancia said: Ne znam za tebe, isao bih i ja da mogu, doduse ne ovako kao on u lozu, to mi je ono bas, ne znam kako bih nazvao, ali ne hipster. Na teniski meč bih otišao možda ako bi mi platili.
Lancia Posted July 6 Posted July 6 (edited) 5 minutes ago, copkillah said: Na teniski meč bih otišao možda ako bi mi platili. Tako sam ja mislio za odbojku. Sa tenisom da se slozim s tobom, stvarno ne bih mogao da gledam bilo koga iz neke ljubavi prema tenisu. Edited July 6 by Lancia 1
Serena Posted July 6 Posted July 6 Tko bi ovo mogao bit Butine mu uopste nisu toliko mrsave kao potkolenice. 1 3
Recommended Posts