Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Jebote, jedva ga se ratosiljasmo, a ispostavi se da je čak i 1 Nebojša Čović bio koristan za ove jajare.

Još dok su bili klinci, jedino što su ljudi koji su ih znali mogli da kažu za ovakve bilo je: Samo da im neka vlast ili uniforma ne padne šaka.

• Replies 15k
  • Views 738.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

15 hours ago, Lord Stef said:

Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnosti

Kakva crna novinarska licenca, lik je novinar koliko i pudla moje taste, s tim sto je pudla lepsa i urednije osisana. Andjus je umisljeni kafanski prdez koji se nesto muvao oko Vucica dok je ovaj bio levo smetalo u SRS pa sad naplacuje taj staz tako sto na televiziji svake nedelje izdrnda sat vremena svojih maliganskih bljuvotina. Svaka treca kafana u provinicji ima tako nekog smaraca koji bistri svetsku politiku, ekonomiju, sport, zivot i sve ostalo a jedva je zavrsio osnovnu skolu i to preko veze, Andjus je samo jedan od tih likova. Video sam na yotube-u nekih desetak minuta jedne emisije, uopste ideja da taj lik ima onakvu emisiju, sa onakvom scenografijom, onakvim sadrzajem i onakvim konceptom pokazuje do kojih dubina se strmoglavio javni prostor u Srbiji. Kapiram da to sranje ima neku gledanost jer ce gomila klinaca da se prepucava i da ga zajebava kad se izlupeta, sto inace radi redovno, a to sve dodaje na gledanosti, ono sto ne kapiram je manjak dostojanstva i profesionalne kulture urednistva i menadzmenta televizije koja je stavila sapu na vecin atraktivnih sportskih prenosa da potrosi sat vrema nedeljno na tu budalu.

Ali s kojim nadobudnim stavom budaletina ispucava ta svoja isprdjivanja.lolol Taj deo je najkomicniji, lupeta svasta a stav mu je kao da prepricava Ajnstajnovu teoriju relativiteta nama smrtnicima.

• Author
6 minutes ago, harper lee said:

Kakva crna novinarska licenca, lik je novinar koliko i pudla moje taste, s tim sto je pudla lepsa i urednije osisana. Andjus je umisljeni kafanski prdez koji se nesto muvao oko Vucica dok je ovaj bio levo smetalo u SRS pa sad naplacuje taj staz tako sto na televiziji svake nedelje izdrnda sat vremena svojih maliganskih bljuvotina. Svaka treca kafana u provinicji ima tako nekog smaraca koji bistri svetsku politiku, ekonomiju, sport, zivot i sve ostalo a jedva je zavrsio osnovnu skolu i to preko veze, Andjus je samo jedan od tih likova. Video sam na yotube-u nekih desetak minuta jedne emisije, uopste ideja da taj lik ima onakvu emisiju, sa onakvom scenografijom, onakvim sadrzajem i onakvim konceptom pokazuje do kojih dubina se strmoglavio javni prostor u Srbiji. Kapiram da to sranje ima neku gledanost jer ce gomila klinaca da se prepucava i da ga zajebava kad se izlupeta, sto inace radi redovno, a to sve dodaje na gledanosti, ono sto ne kapiram je manjak dostojanstva i profesionalne kulture urednistva i menadzmenta televizije koja je stavila sapu na vecin atraktivnih sportskih prenosa da potrosi sat vrema nedeljno na tu budalu.

Ali s kojim nadobudnim stavom budaletina ispucava ta svoja isprdjivanja.lolol Taj deo je najkomicniji, lupeta svasta a stav mu je kao da prepricava Ajnstajnovu teoriju relativiteta nama smrtnicima.

lik je "utvrdio" da su studenti biciklisti sve lazirali i da su malo vozili pred kamerama pa onda isli nekim prevozom

5 minutes ago, Ros said:

lik je "utvrdio" da su studenti biciklisti sve lazirali i da su malo vozili pred kamerama pa onda isli nekim prevozom

to je prvi precednik utvrdio, ostali samo prepricavaju da se ne zaboravi

3 hours ago, harper lee said:

Kapiram da to sranje ima neku gledanost jer ce gomila klinaca da se prepucava i da ga zajebava kad se izlupeta, sto inace radi redovno, a to sve dodaje na gledanosti, ono sto ne kapiram je manjak dostojanstva i profesionalne kulture urednistva i menadzmenta televizije koja je stavila sapu na vecin atraktivnih sportskih prenosa da potrosi sat vrema nedeljno na tu budalu.

E, to je ono sto mi nikako ne ide u glavu, zamisljam sebe u ulozi nekog muda na Areni i tok misli "Ok, pravimo najbolji i najprestizniji program, Liga Sampiona, Evroliga, NBA, lige petice, najjace kosarkaske lige, Formula 1, i Andjus!" Ok dok je srao po SOS kanalu ili da pravi neki skrnavi podcast kao svi ostali posteni s uma sisavsi, ovako je tezak wtf.

to mudo(čitaj žugić) se pitao o anđusu kao ti i ja, ovaj je došao do lučića/žugića radikalskim bogazama, a oni daj da se ne smaramo s budalom evo mu 30min nedeljno

kontent koji kupuju i emituju je premijum, ali zato kontent koji prave je “u kafani buca, doro se ruca”

pri tom ne mislim samo na ađusovu “emisiju”, već na sve ono što njima padne na pamet, tipa razno razni specijali i emisije

skandal

Znalo je da bude smešno pre 10 godina kada se Anđus, Živa i Milovan skupe u jeftinom studiju kcn-a u 10 uveče i krenu da laprdaju gluposti kao u kafani.

Sad kad je ovaj postao takoreći državni projekat sa skupom produkcijom više nije smešno.

23 minutes ago, Nikodije said:

Sad kad je ovaj postao takoreći državni projekat sa skupom produkcijom više nije smešno.

ma kakva crna skupa produkcija, kakav crni državni projekat

dali mu da ima da plaća kiriju i mobilni

4 hours ago, harper lee said:

Evo i ja žrtvovah 30ak minuta života na ubrzano gledanje emisije.

Traje 50 minuta.

Dobrih uvodnih 20ak ide na hvaljenje SNS i Vučića, osvrtanje na proteste, preletače, kako je nekada bilo sranje a sada je super i kriptične poruke kao npr jednom Marku iz banke koji spopada zaposlene i slično jer eto svi znaju da Anđus sve zna.

10 ide na prebrojavanje titula Zvezde u svim sportovima računajući i ženske sportove i prozivanje Sferopulosa, Kaline i stranaca, teranje praktično svih iz kluba i to odmah. Takođe ima i spremnu zamenu za Sfera, možete jednom da pohađate ko je, a nije ni Radonjić ni Alimpije.

15 ide na prozivanje Partizana, nabrajanja kako svi Grobari treba da budu zahvalni Vučiću, koje titule iz prošlosti koje on priznaje a koje ne i kako je KLS najvažniji trofej u sezoni i kako navijači Zvezde padaju na provokacije grobara umesto da ponosno budu Ćaci.

5 ide na njegove prognoze i objašnjenja zašto je u pravu iako je promašio prethodne prognoze.

7 minutes ago, *edited by mod said:

15 ide na prozivanje Partizana, nabrajanja kako svi Grobari treba da budu zahvalni Vučiću, koje titule iz prošlosti koje on priznaje a koje ne i kako je KLS najvažniji trofej u sezoni i kako navijači Zvezde padaju na provokacije grobara umesto da ponosno budu Ćaci.

ko forum da čitam

fantom

Naterali ste me da pogledam emisiju post-bajbok da ne kažem post Dubrovnik Anđusa, hesuse kakva kreatura, nadam se da ce ga Kalina omiljeni cukarički zet nabosti dr Nebojša style

Ludovan je realno bio glavna zvezda KCN emisije kabinetskog tipa, obligatory

lolol

Edited by Midžeta

Ko zna Žugića zna da je i on tolika budaletina da mu je Andjus taman do jaja...

A da se on nije pitao oko "uvodjenja" ove "emisije" i to je tačno.

Pedofilska fukara se mnogo uskurčila. Naravno, nije slučajno izabran baš Kalina da se na njega kroz Anđusova klozet-usta izliju fekalije razočaranog Navijača.

Samo da svane dan kad će svi oni odjebala od Zvezde.