14 hours ago14 hr Ma da, nemam stomak da gledam celu emisiju (ima na YT kanalu Arene sport, iskljuceni komentari lol), na ovo sam samo natrcao na tviteru. Jel' ima nekog da mu kaze druze samarao te Covic, ako te krivousti nahvata negde ima cackalicama da te skupljamo
14 hours ago14 hr ma kalinari je dobar lik. ne znam ni sta mu je trebalo da se vraca ovde. kapiram sve ali mnogo je zatrovana sredina
13 hours ago13 hr 8 hours ago, Lord Stef said:Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnostija se nadam da će negde da naleti na Kalinića i da će Kalinić da ga razbije kao pičkuako bi tako bilo, nudim Kalini javno besplatne pravne usluge
11 hours ago11 hr Meni ostala Arena ukljucena i kada sam cuo sta sve lik prica, ekspresno sam promenio kanal. Da parafraziram, Partizan glumi opoziciju, ali samo glumi, a Zvezdini navijaci treba da se zapitaju kao ogromno glasacko telo za koga ce da glasaju na narednim izborima. Ali to je samo trenutni upliv sa strane, ocekuje se da se urazume i shvate da bez ove vlasti ne bi bilo ni para, ni Evrope itd. Sa sve onim dramskim pauzama i ekspresijama lica kao da je smrt dosla po tebe i preslisava te. Pakao. Jeziv lik.Bilo mozda zanimljivo nekada da malo posoli i navuce Barda, Cigu Djordjevica ili onog treceg liga sto se uvek unese do srzi, zaboravih mu ime (ne Zitko basket, on je isto ogavan) sa neke opskurne televizije, da pricaju gluposti i dogodovstine, ali da ima ovakve monologe pune mrznje u prime time-u, stvarno dno. I treba neko da ga nalupa.
11 hours ago11 hr 15 minutes ago, Segundo said:Bilo mozda zanimljivo nekada da malo posoli i navuce Barda,Ako mislis na Zivadinovica, on je pokojni skoro 4 godine.
10 hours ago10 hr 7 minutes ago, Milosh76 said:Ako mislis na Zivadinovica, on je pokojni skoro 4 godine.Misli na zlatnu eru Anđusa na KCN-u. Ovo je sada samo težak proliv.
10 hours ago10 hr 34 minutes ago, Segundo said:Meni ostala Arena ukljucena i kada sam cuo sta sve lik prica, ekspresno sam promenio kanal. Da parafraziram, Partizan glumi opoziciju, ali samo glumi, a Zvezdini navijaci treba da se zapitaju kao ogromno glasacko telo za koga ce da glasaju na narednim izborima. Ali to je samo trenutni upliv sa strane, ocekuje se da se urazume i shvate da bez ove vlasti ne bi bilo ni para, ni Evrope itd. Sa sve onim dramskim pauzama i ekspresijama lica kao da je smrt dosla po tebe i preslisava te. Pakao. Jeziv lik.Bilo mozda zanimljivo nekada da malo posoli i navuce Barda, Cigu Djordjevica ili onog treceg liga sto se uvek unese do srzi, zaboravih mu ime (ne Zitko basket, on je isto ogavan) sa neke opskurne televizije, da pricaju gluposti i dogodovstine, ali da ima ovakve monologe pune mrznje u prime time-u, stvarno dno. I treba neko da ga nalupa.Milovan?
10 hours ago10 hr pičkica koja glumi slobodnog radikala, koja se na ovo odvažila tek posle vučićeve opservacijetm o promašenom ulaganju u kkpa ko veli ima tu materijala
10 hours ago10 hr jebiga, mora da se zarade pomije kojima se hranigrdnije stvari su se dešavale kalinariju ove sezone, ne bih ulazio u detalje ali je užas sns govneta koje se pravi da je država
10 hours ago10 hr Trebali ste da odgledate polivanje po Barseloni posle Intera.Jamal rant. Bogo moj...
10 hours ago10 hr Da Anđus govori nešto što ne sme da se priča, ne bi ni imao emisiju ili bi je ukinuli odmah. Sve ovo što on govori to neko pušta namerno. Sad, što on dozvoli sebi osion kakav jeste da pređe u ad hominem napade, to je druga stvar, ali očigledno nedovoljna da mu ukine to mesto koje su mu dali.
10 hours ago10 hr 1 minute ago, theanswer said: ali očigledno nedovoljna da mu ukine to mesto koje su mu dali.pa ništa nije dovoljno u srbiji, možda ako ubiješ nekoga u prenosu ali ostaje da se vidi
9 hours ago9 hr Кошаркашки савез Србије најоштрије осуђује увреде на рачун спортиста, бивших и садашњих репрезентативаца наше земље. Сматрамо недопустивим вређање и изношење неистина и крајње непримерених коментара на било којој основи.Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић, капитен Богдан Богдановић и сви репрезентативци шокирани су и јавно осуђују увреде и омаловажавања на рачун Николе Калинића, играча који је у дресу националног тима освојио четири медаље на великим такмичењима, међу којима је и олимпијско сребро, и увек часно представљао своју земљу.Називати врхунског спортисту или било кога другог погрдним именима, представља не само личну увреду и етикетирање, већ је и обезвређивање онога што је Никола Калинић годинама својим радом, трудом и залагањем градио и постизао за своју државу.Кошаркашки савез Србије
7 hours ago7 hr “Usled obraćanja sudiji Saši Puklu na nedoličan način i neiskazivanja poštovanja prema zvaničniku utakmice, disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan doneo je odluku da se kazni košarkaš Crvene zvezde Džon Braun.Na osnovu članova 1, 3, 4, 7.1, 8, 9, 10, 12, 13, 17, 26.2 b i 27.2 pravilnika ponašanja ABA, Braun se kažnjava na sledeći način:Zabranom nastupa na prvoj sledećoj utakmici ABA lige, počevši od prvog kola u sezoni 2025/206;"