Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

nisam neki fan carsen edwardsa ali on bi bio dosta dobar kombo sa CMMom. naravno, canaan i yago bi u tom slucaju morali da pale, pogotovo ako nedovic ostaje.

tu bi nam legao frank ntilikina, da objasnimo zeljku cemu sluzi a dobice i vikendicu a ne samo stan na lebu i vodi

• Replies 14.9k
  • Views 736.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

2 hours ago, uini said:

okej ali moramo uzeti u obzir i 4 minuta manje na terenu, tu stigne makar jos jedna asistencija i na kraju imas eto, malo slabiji broj asistencija, jer je howard przio a nasi prangijatori nisu i to je cela razlika. a u sustini, lik igra vrlo slicno

Pa to sam i reko D nikakav pokusaj dissa ka Kodiju, igra tacno ono sto se i ocekivalo od njega

11 hours ago, uini said:

nisam neki fan carsen edwardsa ali on bi bio dosta dobar kombo sa CMMom. naravno, canaan i yago bi u tom slucaju morali da pale, pogotovo ako nedovic ostaje.

tu bi nam legao frank ntilikina, da objasnimo zeljku cemu sluzi a dobice i vikendicu a ne samo stan na lebu i vodi

Meni je Nedović apsolutna rupa u odbrani i to je jedina konstanta u njegovoj igri. Jedino da je pristao na ultra redukovanu platu i minutažu po sistemu "kad me ide igram" , ali i tad bi dobrano razmislio.

U pogledu CMM-a brojke su ok, ali vizuelno je čovjek djelovao skroz nesigurno, pogotovo pri šutu. Takođe se nadam da ćemo ove godine barem malo eksperimentisati sa jednim pojačanjem, može se naći dobrih opcija za malo para, ali za to je već potreban ozbiljan skauting a ne ovo što radi siroma Dozet.

edit: Ojeleye je po meni pun pogodak, odličan igrač.

Edited by Jesper23

@Jesper23 , zar nije nedovic i ove sezone igrao kada ga ide? a i to se proveravalo tek kada canaana ne ide

on je to sto je, microwave skorer, ako se potrefi sa starterom, ima tu svoju ulogu da napravi dzumbus ako ide.

CMM je takodje upravo ono sto smo i dobili, nisam ja u fazonu da je bolji, samo mislim da su ga ljudi videli u boljem svetlu kada su gy gledali povremeno.

meni je to sto sam video dovoljno dobro a siguran sam da bi bilo bolje ako ima kompatibilnog pg-partnera

sto se eksperimenata tice, mislis na nekoga ko nije vidjen u evropskoj kosarci ili prosto za malo para, pa kako ispadne? ovo drugo je bio daum, za prvo treba i ozbiljan skauting i sreca, ne obavezno i malo para.

ali da, slazem se, imali smo ranije dobrih zaboda na temu.

Duško je imao više od 50 skautiranih igrača na spisku, kao moguća pojačanja, nije baš da se ne radi po tom pitanju, a verujem da je i sad tako.

Treneri nisu voljni da se kockaju ako ne mora, još ako ima dovoljno para u budžetu onda i ne gledaju na te ispod radara.

Imaju treneri svoje spiskove, i to su obično prve opcije za pregovore.

26 minutes ago, uini said:

@Jesper23 , zar nije nedovic i ove sezone igrao kada ga ide? a i to se proveravalo tek kada canaana ne ide

on je to sto je, microwave skorer, ako se potrefi sa starterom, ima tu svoju ulogu da napravi dzumbus ako ide.

CMM je takodje upravo ono sto smo i dobili, nisam ja u fazonu da je bolji, samo mislim da su ga ljudi videli u boljem svetlu kada su gy gledali povremeno.

meni je to sto sam video dovoljno dobro a siguran sam da bi bilo bolje ako ima kompatibilnog pg-partnera

sto se eksperimenata tice, mislis na nekoga ko nije vidjen u evropskoj kosarci ili prosto za malo para, pa kako ispadne? ovo drugo je bio daum, za prvo treba i ozbiljan skauting i sreca, ne obavezno i malo para.

ali da, slazem se, imali smo ranije dobrih zaboda na temu.

Jbg igrao je 20 minuta, to je na nivou startera. Obzirom na njegovu istoriju povreda ove sezone je bio i relativno zdrav, ali i to treba uzeti u obzir. Na kraju dana sve se svodi na cost/benefit analizu, a tu mislim da nema dobru ocjenu.

jasno, samo, igrao je 20min jer je canaan bio ispod nekog projektovanog uticaja, pa je i on igrao svega 20mins

da imas nekog lika koji cepa 25-30min jer delje, onda bi nedovic igrao 10-15 ili manje

1 hour ago, kurjak said:

Treneri nisu voljni da se kockaju ako ne mora, još ako ima dovoljno para u budžetu onda i ne gledaju na te ispod radara.

upravo tako; sto je veci budzet, gledas da smanjis margin od error ili kako se vec to kaze. nije kao da real, barca, pao i npr efes, nemaju razvijdn skauting, nego im se isplati da osiguraju igraca za kojeg ima dokaza da fercera, pa ako ne radi, to ne znaci da ce se okrenuti neproverenim likovima.

ne znam kakav je karakter & kakvu radnu i svakakvu etiku ima xavier rathan mayes ali on je pripadnik jedne nishe koja fercera bolje za zvezdu od "macke u dzaku" i zove se "reclamation project"; njega ne platis obavezno koliko i real ali ne mozes ni da mu das 400k ajvara

ili lloyd kojeg znas jer je bio u klubu a izgubio je minute u f4 monaku & tako.

I zvanicno Neda na 2 god. “Smanjenje plate”, ne pise koliko (SK)

Po meni mnogo overtinkinga.
Sa ovako iskusnom ekipom, sasvim je racionalno bilo da se pusti regularna ABA sezona i da se ide jako na EL.
Maksimalan domet ove ekipe (plejof EL realno, a za dalje se nikad ne zna) je došao u pitanje isključivo ispadanjem Bolomboja iz rotacije.

Sad kad se svode računi, može naknadnom pameću da se zaključi sledeće:
- Produžavanje Tea i dovođenje Dobrića pored Kaline i Gedraitisa je jedan Džordan Lojd (koji je sezonu počeo u Beogradu i napustio ga btw)
- Kada je bilo izvesno da Teo ne može, dovodi se Braun. Skroz ok igrač, ali po meni tada je trebalo posegnuti za nekim Sejbenolikim ili tako nekim bekom. Podsećam da je u tom trenutku Bolomboj još uvek bio zdrav.

Nedara hail

Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?

7 minutes ago, smooth.Op said:

Sad kad se svode računi, može naknadnom pameću da se zaključi sledeće:
- Produžavanje Tea i dovođenje Dobrića pored Kaline i Gedraitisa je jedan Džordan Lojd (koji je sezonu počeo u Beogradu i napustio ga btw)
- Kada je bilo izvesno da Teo ne može, dovodi se Braun. Skroz ok igrač, ali po meni tada je trebalo posegnuti za nekim Sejbenolikim ili tako nekim bekom. Podsećam da je u tom trenutku Bolomboj još uvek bio zdrav.

prvi deo posta, koji nisam citirao, me je priterao da ti zviznem neki afirmativni recs, i evo dajem ga u previše reči za to.

- ovaj citirani deo ne kapiram: produžavanje (nije produžavanje već dvogodišnji ugovor) teokratije i dovođenje dobrića pored kalinarija i giedre je jednako jordan lloyd??

prvo, niti jordan lloyd postoji u multiverzumu, pored onoga koji ima ugovor s monakom, niti je u srbskom košarkaškom svetu ćacija, to što daješ ugovor trojici domaćih igrača, prepreka da dovedeš četvrtog, makar prvio pare od kalendara kk partizan 2024, kao što ne praviš ali i stipendije smo progutali.

sve u svemu, povrede bolomboya u dve etape su prilično sjebale stvari, dodatno i slaba isporuka canaana i preplaćivanje i postojanje yago dos santosa kao faktora. ništa manje nije negativno doprinela ni vrlo bleda partija kalinarija, ja nemam problem da to istaknem, iako ga volim kao nekog drugog brata.

teokratija, dobri ognjen i giedra su tu marginalci, koji bi se popunili ovako ili onko, UVEK sa promenljivim uspehom, u zavisnosti od generalnog konteksta.

zvezda je napravila iskorak u evroligaškom takmičenju, ne onakav kavom smo se nadali ali ipak iskorak.

@uini Ne znam šta si sve zbrljao u ovom postu, ali stvari su jednostavne. Pričamo da su ta dva ugovora teška preko milion evrića. Jordan Loyd (bez dva L) je bio slobodan igrač na leto i sezonu počeo u Makabiju, odakle je zapalio u Monako. Igrač čija je tržišna cena bila do 1,5 miliona evra. Povratnik. To pričamo košarkaški gledano, bez konteksta sredine (košarkaškom svetu ćacija), koja populistički gleda da se mora produžiti Teoslav i dovesti Dobrić kad je već bez ugovora. A onda kažem, pa ok u stvari je bilo još para u budžetu, ali zanimljivo da se tada van košarkaškog sveta ćacija odlučilo za JBIII, umesto za nekog beka.

to što ti pišeš @smooth.Op , je neki matrix, u kojem vidiš šta se sve dešavava u budućnosti & prošlosti, jer,

matthew-mcconaughey-time-is-a-flat-circl

ja ti prosto kažem da akvizicije teodosića, dobrića i koga već trećeg, ne utiču pozitivno ili negativno na sezonu, pošto su 11i-13i igrač u rosteru.

na to utiču kupovine canaana, kalinića, produžavanje yago dos sntosa za 800k eur i na koncu povrede bolomboya u dva navrata.

ovi gore nisu uopšte bitni, odnosno, mogu samo pozitivno da doprinesu a ne da im meriš imaginarne pare i novce. aka zelembaće.

Tako je, naknadna pamet. Lepo sam napisao u svom prvobitnom postu.
Svakako, poenta priče je da ste imali prostora da bolje preraspodelite novce i figure u rosteru. To je zamerka menadžmentu.
Isključujem se za dalje. Ne znam ni šta sam se javljao koji moj.