Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

2 minutes ago, harper lee said:

To je pitanje politike kluba a ona je obicno takva da nije umesno vrednovati igrace na osnovu njihovih procena. Poenta je da Braun ima vecu reputaciju od Kodija, sta smo mi ocekivali ili nismo nema veze s tim.

Teodosić ima 30x veću reputaciju od Kodija, ali Kodi je prvi plej, a Miša da uđe kada oceni da je prikladno.

• Replies 14.9k
  • Views 736.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Pismo predsednika KK Crvena zvez...
No image preview

Pismo predsednika KK Crvena zvezda Željka Drčelića | KK C...

Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet obratio se Zvezdaškoj javnosti i članovima kluba i vlasnicima sezonskih ulaznica otvorenim pismom u kome se dotakao brojnih aktuelnih tema koje interesuju sv...

što drčela ima 4 prsta?

ph34r

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

što drčela ima 4 prsta?

ph34r

Drvoseča bio u mladosti.

Nije lik iz knjige.

Edited by sigurnost

17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

što drčela ima 4 prsta?

ph34r

AI ima problem generisanjem prstiju

Multiple Serbian outlets are reporting that Semi Ojeleye signed a multi-year contract with Crvena Zvezda. Also, Basketball Sphere can confirm that Crvena Zvezda are eyeing Carsen Edwards, but they are not the only EuroLeague club who want to sign him.

2 hours ago, *edited by mod said:

Što se tiče CMM, jasno je da za približne Baskonija brojke njemu treba trpač približno u rangu onosezonskog Hauarda. Ako je tačno da se ušlo u drugi krug jurnjave za Edwardsom (u prvom krugu je bio skup ali je u međuvremenu Gudura dobio onolike pare), izgleda da je i Drčela to ukapirao.

baskonija 9.6 pts (29% za 3, 54.5% za 2, 69.8% slobodnjaci)/ 7.3 ast (2.6 to) / 4.4 rebs / 0.9 stl za 29:30min

zvezda 10.3pts (30.5% za 3, 52.5% za 2, 71.4% slobodnjaci)/ 4.6ast (2.1 to) / 3.1 rebs / 0.6 stl za 25:22min

s'obzirom na to da je igrao cela 4 minuta manje, cak ni asistencije nisu u narocitom padu, dok su procenti suta zapravo za nijansu bolji, sto je rezultiralo u blagom porastu poena.

mislim da ljudima prosto ostane neki impresivniji utisak kada odgledas 5 ili 7 tekmi neke random ekipe a xy igrac odvali na dve. ovako, kada pazljivo pratis svoju ekipu na 40+ tekmi, naravno da ces pronaci svakakve nedostatke i mane u igri. ne ti naravno, pricam o generalnom razocarenju CMMom, koje nema bas narocito uporiste u realnosti.

4 minutes ago, uini said:

mislim da ljudima prosto ostane neki impresivniji utisak kada odgledas 5 ili 7 tekmi neke random ekipe a xy igrac odvali na dve. ovako, kada pazljivo pratis svoju ekipu na 40+ tekmi, naravno da ces pronaci svakakve nedostatke i mane u igri. ne ti naravno, pricam o generalnom razocarenju CMMom, koje nema bas narocito uporiste u realnosti.

Ne da nema uporište u realnosti već je u pitanju obično lupetanje, no ovaj topik je poznat po tome, mišljenja se donose ne na osnovu sezone ili neke objektivne kontinuirane forme već uglavnom od utakmice do utakmice a nekad i od napada do napada rolleyes

7 minutes ago, uini said:

Tzv frst impresns..

6 minutes ago, Mil@n said:

Ne da nema uporište u realnosti već je u pitanju obično lupetanje, no ovaj topik je poznat po tome, mišljenja se donose ne na osnovu sezone ili neke objektivne kontinuirane forme već uglavnom od utakmice do utakmice a nekad i od napada do napada rolleyes

nije to specijalitet ovog topika. imam neku basketaski relativno ucenu ekipu od 15 ljudi na vajberu i zvezdaski deo je u vecini proklinjao kodija i nakon najbolje odigranih partija, jer im je ostalu u glavi kako je imao neka dva suta za pobedu a ovde masio cak i kada je igrao vrhunske tekme i gotovo.

Bilo bi zgodno da se tuđe mišljenje ne naziva lupetanjem na ovon svetom topiku, pogotovo ne od strane lica koja ni sama nisu neki veliki stručnjaci. Ne mora uvek da postoji objektivna istina, nije da je CMM undisputed bog košarke poput prajm Miše recimo, pa da o njemu ne sme da se napiše koja loša reč.

16 minutes ago, uini said:

baskonija 9.6 pts (29% za 3, 54.5% za 2, 69.8% slobodnjaci)/ 7.3 ast (2.6 to) / 4.4 rebs / 0.9 stl za 29:30min

zvezda 10.3pts (30.5% za 3, 52.5% za 2, 71.4% slobodnjaci)/ 4.6ast (2.1 to) / 3.1 rebs / 0.6 stl za 25:22min

s'obzirom na to da je igrao cela 4 minuta manje, cak ni asistencije nisu u narocitom padu, dok su procenti suta zapravo za nijansu bolji, sto je rezultiralo u blagom porastu poena.

Asistencije su mu apsolutno u skladu sa, barem mojim, predvidjanjima, jer su cca 3 po utakmici isle na Hauarda koji a primi loptu a pripali trojku. Ono sto je zaklalo Kodija ove sezone je nekih par meseci, bar koliko sam ja gledao, kad se toliko zentao suta da nije ni gledao ka kosu iako 3 metra od njega nema protivnickog igraca, a taj period se otprilike poklopio sa losijim rezultatima Zvezde. Ovo sto Harper kaze, poslednji deo sezone je igrao povredjen jos pre kraj Evrolige, sa sjebanim zglobom i pod blokadama i ne moze mnogo bolje.

Sto se Brauna tice, lik je ozbiljna El njuska te mi nije bilo bas najjasnije zasto je toliko navijaca bilo protiv njegovog dovodjenja. On je uz Motlija igrac koga sam odavno hteo da vidim kod nas, a narocito posle prolse sezone i cunjeva blizanaca Kaminski-Kaboklo. Idiotizam bi bio ne zadrzati ga.

17 minutes ago, uini said:

Ima do toga da se realno Baskonija gleda samo protiv domaćih timova i u tim ekstremnim situacijama kada neko izdominira ili uzmu skalp, ali ima i do statistike koja kaže da mu je PIR za trećinu lošiji ove sezone.

Pri tom da budem jasan što se CMMa tiče, on je prošle sezone preplaćen što se vidi po rezultatima, ali je u isto vreme i kupljen na vreme jer da je kojim slučajem Zvezda čekala da mu istekne ugovor sva je prilika da bi ga Grci, Jevreji i ostali Turci gađali nenormalnim parama i da bi završio daleko od Beograda. Ovako ima još sezonu (dve?) da se pokaže pre nego cash outuje negde na istoku.

13 minutes ago, Lord Stef said:

Asistencije su mu apsolutno u skladu sa, barem mojim, predvidjanjima, jer su cca 3 po utakmici isle na Hauarda koji a primi loptu a pripali trojku.

okej ali moramo uzeti u obzir i 4 minuta manje na terenu, tu stigne makar jos jedna asistencija i na kraju imas eto, malo slabiji broj asistencija, jer je howard przio a nasi prangijatori nisu i to je cela razlika. a u sustini, lik igra vrlo slicno

CMM fer plej ikona godine. Vazda gospodski fantom