Monday at 21:261 day 400k nedović aha, al juče. čovek igrao za milion tri sezone EL i sad prihvata smanjenje plate za više od 100%.
Monday at 21:451 day wtf, kakve veze ima za koliko je potpisao prošli ugovor pre 3 god? za sledeću godinu mu niko neće ponuditi pola miliona, a ni njemu se ne ide nigde sad
Monday at 22:091 day 22 minutes ago, levi said:wtf, kakve veze ima za koliko je potpisao prošli ugovor pre 3 god?za sledeću godinu mu niko neće ponuditi pola miliona, a ni njemu se ne ide nigde sada živ nisam da čujem kako ti znaš to
Yesterday at 05:031 day 7 hours ago, theanswer said:400k nedović aha, al juče. čovek igrao za milion tri sezone EL i sad prihvata smanjenje plate za više od 100%.i teokratija je potpisao za zvezdu za +/- toliko novca a pre toga igrao za milionipo ili dva.ovog meseca puni 34 godine, ispoštovali su ga sa lovom, ne bi bilo fiju-viju da digne toliko umesto negde da se seli pri kraju karijere za 200-300k više gde nešto ipak ode i na poreze.mislim, čisto razmišljm naglas, nemam nikada nikakav info.
Yesterday at 05:271 day 7 hours ago, theanswer said:400k nedović aha, al juče. čovek igrao za milion tri sezone EL i sad prihvata smanjenje plate za više od 100%.i red je bio da vrati neke pare klubu.
Yesterday at 05:441 day 15 minutes ago, nenad said:i red je bio da vrati neke pare klubu.a to je posebna tema ( : nit su to pare kluba, niti budzet zavisi od toga da li ce nedovic dobiti 400-800-1000000mozda taj euroleague salary cap ali i to izgleda kao sarena lazha.
Yesterday at 05:451 day nedovicevo smanjenje plate dolazi u sklopu precednikovog razocarenja luzerskom investicijom ( :„Mi u mnogim sferama nemamo rezultate. To vam je kao kada analizirate sport. Ima li Zvezda veći budžet od Budućnosti? Ima tri puta veći budžet od Budućnosti u košarci. Šest do sedam puta je dobila više para od države, nego Budućnost od Crne Gore. Izgubili ste, momci, mi smo loše ulagali taj novac”, rekao je Aleksandar Vučić.
Yesterday at 07:501 day 10 hours ago, theanswer said:400k nedović aha, al juče. čovek igrao za milion tri sezone EL i sad prihvata smanjenje plate za više od 100%.Plaća da igra?
Yesterday at 08:201 day da iskoristim tradicionalno kukanje po srbskim basket forumima, da izložim svoje ambiciozno viđenje rostera, sa kojim se vreovatno većinski nećete složiti ali što bi rek'o frank sinatra, možda u prepevu, that's life:PGsteokratija ide u penziju; hvala mu na prilici da gledam top3 omiljenih igrača evar u zvezdinom dresu. prošla sezona je bila magična kada je trebalo. ove je bio mnogo nervozan ali realno nije ni imao neku naročitu ulogu, odnosno cca 12i igrač, no harm done.yago je zaista simpatičan i borben lik, koji ima cojones i ume da zavari skoro curr tricu. međutim, mislim da jednostavno nije dovoljno dobar u ostalim aspektima plejmejkersk igre, kako bi nadoknadio visinu koja može da se poredi sa IQom prosečnog ćacija. nisam hejter yaga, samo mislim da jednostavno nije kalibar koji nam treba.što se CMMa tiče, slažem se sa @Dankan Ajdaho da ima tekmi kada mentalno nestane, ima tekmi kada ne ume da provali promene u odbrani protivnika (pa mentalno nestane), ima tekmi kada je jednostavno loš. međutim, mislim da je u stanju da donese neke berićete koje malo koji plej/bek u evropi može - odlična defanziva, mogućnost da switchuje na visoke i hold its own, dobar iako ne sjajan plejmejking, okejiš iako ne sjajan šut i uprkos lakijevom ubeđenju, solidna muda, koja mu ponekad pritisnu mozak pa šutne i ključnu tricu, ne shvatajući da njegova epska 5/6 za tri partija do tada, nije pokazatelj da baš on treba da je uzme. mogli bi da pričamo i šta je tu krivica kolega tj saigrača ali bilo bi TLDR;---bilans: ostavio bih CMMa bez problema i pronašao mu kompatibilnijeg kolegu na PG nego što je to yago.ako je matori zo u planu, onda je neophodan i drugi-treći PG koji će pre svega znati dobro da šutira & odigra korektnu odbranu, ne treba ništa više.SGscanaan je nakon onih par tekmi u januaru, gde je čak i clutch-rešavao, potpuno potonuo. jebiga, godine očigledno rade svoje a nije baš ni najoštrija olovka u pernici pa da prilagodi svoju igru, takođe je i ewox, kao i yago. mnogo je to minusa ako ostaje i nedović kao taj neki microwave scorer u 34oj godini. po meni on to može da iznese--bilans:daklem, platimo canaanu novce i nađimo nekoga, možda bap jordana lloyda, ne bih imao puno argumenata protiv da SG bude lloyd-nedović-stefan miljenović, gde miljenović hustleuje malo i na PG.SFskalinari je odigrao subpar sezonu, i njega stižu godine, srbija je malko nezgodna za njegov karakter i slično. nema tu šta, on je legenda i može da izvuče bolju sezonu, iako je mator. što se giedraitisa i dobrića tiče, nisam pametan. ne bih bio tužan da ostanu ali nikada nisam bio fan ognjena a giedra je u svemu osim u defanzivi ispao bezveze igrač. bilans: idealno novi SF, koji je jedan od glavnih igrača u ekipi i deli minute sa kalinarijem i ciao.PFsdeda je giljao dok je mogao, daum je uglavnom bio povređen a ispostavilo se i onakav kakvim su ga videli pesimisti. nije za ovaj nivo takmičenja. petruševa računam primarno u centrebilans: totalni remont, ujedno i tradicionalno zajebana pozicija da se nađe proper igračCspriča se da je bolomboy u velikoj neizvesnosti oko nastavka karijere ili makar tajmlajna za povratak. ako petrušev ostaje, imamo relativno lagan posao da popunimo ostatak iza njega kompatibilnom ekipom. ako ide, imamo problem, pošto su nam onda komplet visoki nove akvizicije koje još nemamo.mitra kao i dedu, ne računam nešto super-ozbiljno, biće tu da pripomognu verovatno.coach: sferopulos mi je vrlo dobar, da ne kažem nešto više. bolji trener od radonjića, makar za moj ukus, tako da nadam se da tu nema tripovanja.
Yesterday at 08:391 day Dzona treceg si negde zaturio.Jasno je da to nije onaj Braun iz Uniksa i Monaka, al' i takav nam je bio ponajbolji igrac u ovoj polufinalnoj seriji. Pritom igrajuci 26 minuta u proseku, cini se da je Sfero zadovoljan njime i da je blizi ostanku.
Yesterday at 08:421 day @FPLS , izuinjavam se & hvala. džon treći braun mi ostaje kano kućerina, toliko sam bio siguran u ovo da sam zaboravio.on ionako nema poziciju, može sve od SF do C
Yesterday at 09:511 day Ovaj naskuplji tim Zvezde ikada ima tri petorke.Legit EL igrači:CMM-Nedara-Kalina-Vilip-ЏоелEurokup nivo:Jago-Kenan-Gidra-Daum-BraunČovića uveoci:Čika Miša-Ljudina-Šegi-Deda&BabaOstaviti sve iz prve, dvojicu iz druge i nikog iz treće.
Yesterday at 09:581 day Kalina, Filip, Boki, Braun i Dobrić sa jasno definisanom ulogom, jer je pokazao da tada uvek doprinese. Drugima bih se zahvalio. Eventualno Luka kao neka ispomoć sa nevelikom minutažom. Edited yesterday at 09:591 day by Nikodije
Yesterday at 11:171 day 1 hour ago, Nikodije said:Kalina, Filip, Boki, Braun i Dobrić sa jasno definisanom ulogom, jer je pokazao da tada uvek doprinese. Drugima bih se zahvalio. Eventualno Luka kao neka ispomoć sa nevelikom minutažom.