Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Nemojte se ložiti na Rajta, to nikad ne uspeva. Setimo se da je Ife natrpao Partizan u više navrata

• Replies 14.9k
  • Views 734.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Srecan Neda svima koji slave!

2 hours ago, JPM said:

Faye je igrao za 150k evra tu sezonu. To je ubod nad ubodima.

Sad, nije Alfa Dialo.

Najjači ubod u Tomić eri je Lorenco Braun.

Koliko je jaka bila ta rotacija Lorenzo - Fč3. Statuje Lorenzo i mi u prvoj četvrtini napravimo +10, onda uđe ovaj na pet minuta i protivnik preokrene, i tako na svakoj utakmici. Količina besramlja koju je porodica Čović demonstrirala tih godinu i po dana probila je sve granice.

...a šta reći za Nedovića, očekivano. Dakle, ništa od promena u klubu, i dalje Nebojša to vodi a Janis se ne pita ništa.

sjajan pocetak formiranja ekipe

jbg, nedovic je prijatelj porodice sa kojom ima i poslovne aranzmane

2 hours ago, Nikodije said:

Da, ovo je bila genijalna odluka Žakelja iako sam i ja bio šokiran zašto Budućnost kreće u napad ispod svog koša

Isto je probao Stefanović u Laktašima sa Džonsom.

Edited by sigurnost

9 minutes ago, Nikodije said:

Koliko je jaka bila ta rotacija Lorenzo - Fč3. Statuje Lorenzo i mi u prvoj četvrtini napravimo +10, onda uđe ovaj na pet minuta i protivnik preokrene, i tako na svakoj utakmici. Količina besramlja koju je porodica Čović demonstrirala tih godinu i po dana probila je sve granice.

Vrhunac je bio u Breši, gde FČ ulazi na 29:9 za nas umesto Reglanda.

Za 3 minuta serija Breše 12:2, ubijen momentum, gubimo utakmicu 69 :61.

Posle FČ svedoci kažu: šta je on kriv igrao samo 3 minuta?

3 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Srecan Neda svima koji slave!

Je li to potvrdjeno negdje ili samo glasine? Nemojte molim vas da se ovako grubo salimo...

Ovo je ono sto bi novinari insajderi opisali kao done deal.

Mislim da ce se sa zvanicnom potvrdom sacekati i formalni kraj sezone..

Ja čuh za Nedu prošle nedelje od dosta solidnog izvora ali reko da ne mračim. Navodno je cifra 400k za sezonu (ne znam na kolko god, pretp 1+1)

bolje nemanja za 400k nego yago za 800k. ili 400k

a najgore je nemanja za 400k i jago za 800k

u stvari ima i gore, nemanja za 800k-900k i jago za 800k

Meni ta cifra ne deluje realno, za te pare igra tipa Lazic. Ali ako je toliko onda ok, nema se puno izgubiti jbg.

500px-Nemanja_Nedovic.jpg