Monday at 12:461 day Nemojte se ložiti na Rajta, to nikad ne uspeva. Setimo se da je Ife natrpao Partizan u više navrata
Monday at 13:041 day 2 hours ago, JPM said:Faye je igrao za 150k evra tu sezonu. To je ubod nad ubodima.Sad, nije Alfa Dialo.Najjači ubod u Tomić eri je Lorenco Braun.
Monday at 13:101 day Koliko je jaka bila ta rotacija Lorenzo - Fč3. Statuje Lorenzo i mi u prvoj četvrtini napravimo +10, onda uđe ovaj na pet minuta i protivnik preokrene, i tako na svakoj utakmici. Količina besramlja koju je porodica Čović demonstrirala tih godinu i po dana probila je sve granice.
Monday at 13:111 day ...a šta reći za Nedovića, očekivano. Dakle, ništa od promena u klubu, i dalje Nebojša to vodi a Janis se ne pita ništa.
Monday at 13:141 day sjajan pocetak formiranja ekipe jbg, nedovic je prijatelj porodice sa kojom ima i poslovne aranzmane
Monday at 13:191 day 2 hours ago, Nikodije said:Da, ovo je bila genijalna odluka Žakelja iako sam i ja bio šokiran zašto Budućnost kreće u napad ispod svog košaIsto je probao Stefanović u Laktašima sa Džonsom. Edited Monday at 13:311 day by sigurnost
Monday at 13:281 day 9 minutes ago, Nikodije said:Koliko je jaka bila ta rotacija Lorenzo - Fč3. Statuje Lorenzo i mi u prvoj četvrtini napravimo +10, onda uđe ovaj na pet minuta i protivnik preokrene, i tako na svakoj utakmici. Količina besramlja koju je porodica Čović demonstrirala tih godinu i po dana probila je sve granice.Vrhunac je bio u Breši, gde FČ ulazi na 29:9 za nas umesto Reglanda.Za 3 minuta serija Breše 12:2, ubijen momentum, gubimo utakmicu 69 :61.Posle FČ svedoci kažu: šta je on kriv igrao samo 3 minuta?
Monday at 16:101 day 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Srecan Neda svima koji slave!Je li to potvrdjeno negdje ili samo glasine? Nemojte molim vas da se ovako grubo salimo...
Monday at 16:131 day Ovo je ono sto bi novinari insajderi opisali kao done deal. Mislim da ce se sa zvanicnom potvrdom sacekati i formalni kraj sezone..
Monday at 18:131 day Ja čuh za Nedu prošle nedelje od dosta solidnog izvora ali reko da ne mračim. Navodno je cifra 400k za sezonu (ne znam na kolko god, pretp 1+1)
Monday at 20:151 day a najgore je nemanja za 400k i jago za 800k u stvari ima i gore, nemanja za 800k-900k i jago za 800k
Monday at 21:011 day Meni ta cifra ne deluje realno, za te pare igra tipa Lazic. Ali ako je toliko onda ok, nema se puno izgubiti jbg.