Sunday at 21:173 days I bolje je ovako, Futura je više htela finale, mi pored povreda i suspendovane, bez CMM I Petruševa koji si bili kriminal u ovoj seriji, malo je falilo... Žao me igrača koji dali maksimum...Petruševa, ako nije tačno da je već dogovor pao, bi dobro razmislio, ali verovatno pustio da ide gde zna .. Brauna obavezno zadržati... Edited Sunday at 21:183 days by assignment
Sunday at 21:193 days Ni titula me ne bi obradovala koliko će me radovati otkazi/neproduženje ugovora ovoj gomili govana.
Sunday at 21:203 days 3 minutes ago, uini said:e da, braun bas profi odigrao, steta za 0.1 sec, ako je uopste bila dobra odluka. ne toliko zbog eventualne pobede, nego bas je odvalio serijuTh je presudila inicijalna odluka da se koš ne priznaje. Oni iz snimka nisu ništa videli te je ostala ta odluka.
Sunday at 21:213 days Mozda i bolje da se ova agonija od sezone zavrsi, ocigledno je da je ovo luzerska ekipa
Sunday at 21:223 days 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ni titula me ne bi obradovala koliko će me radovati otkazi/neproduženje ugovora ovoj gomili govana.U 10 evra da ce otkaze dobiti Braun i Rokas
Sunday at 21:243 days Just now, sigurnost said:Th je presudila inicijalna odluka da se koš ne priznaje. Oni iz snimka nisu ništa videli te je ostala ta odluka.Tu je najjace bilo sto je inicijalnu odluku sudija svirao tek dobrano posto je Braun pogodio kos. Bar mi tako delovalo u prenosu. I to ovaj sto je bio na centru. Nije da je gledao sat i u trenutku paljenja lampe odma duvao. Mislim, nebitno, krš smo ove sezone, prosao bolji tim. Idemo dalje. Sad ce ovi iz Future ko Lola onomad, sad ako ih nije sramota nek igraju EL.
Sunday at 21:253 days 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ni titula me ne bi obradovala koliko će me radovati otkazi/neproduženje ugovora ovoj gomili govana.Nisam siguran da ce biti neke velike cistke... Mekintajer i Kenan pod ugovorima, o Nedovicevom produzetku se sve glasnije suska, a ako njih trojica ostanu pisi propalo...
Sunday at 21:253 days da, braun j5 minutes ago, assignment said:I bolje je ovako, Futura je više htela finale, mi pored povreda i suspendovane, bez CMM I Petruševa koji si bili kriminal u ovoj seriji, malo je falilo... Žao me igrača koji dali maksimum...Petruševa, ako nije tačno da je već dogovor pao, bi dobro razmislio, ali verovatno pustio da ide gde zna .. Brauna obavezno zadržati...slazem sa svime ovim za petrusevanema takvih igraca. kad je u dobrom dusevnom stanju on je sam vrh evrolige i nema petice protiv koje ne pravi visak u napadu.treba ga zadrzati ako je moguce i raditi sa njim na njegovim manama. ako se proceni da hoce da radi na sebi i da nije nepovratno izgubljen u snovima o nba.
Sunday at 21:283 days 12 minutes ago, Heaviside said:treba pogoditi trojku iz driblinga u poslednjoj sekundi, ali ovo je pre svega losa odbrana. nije ni klasican sut preko ruke bio.cenim da je sfero bivsiNe verujem da je Sfero bivši, relativno skoro je potpisao novi ugovor, ali da, ekipa mu je izgledala prilično bedno i raspušteno nakon kupa.ali može da se vadi na to da mu je Čović sastavljao gro tima, možda ovo leto donese neku promenu u tom smislu.
Sunday at 21:283 days 1 minute ago, FPLS said:Nisam siguran da ce biti neke velike cistke...Mekintajer i Kenan pod ugovorima, o Nedovicevom produzetku se sve glasnije suska, a ako njih trojica ostanu pisi propalo...3 minutes ago, FPLS said:Nisam siguran da ce biti neke velike cistke...Mekintajer i Kenan pod ugovorima, o Nedovicevom produzetku se sve glasnije suska, a ako njih trojica ostanu pisi propalo...ako ozbiljno razmisljaju da produze nedovica onda nije doslo do najavljenih promena u klubu nego i dalje ne znaju sta rade
Sunday at 21:313 days 1 minute ago, Nikodije said:Ne verujem da je Sfero bivši, relativno skoro je potpisao novi ugovor, ali da, ekipa mu je izgledala prilično bedno i raspušteno nakon kupa.ali može da se vadi na to da mu je Čović sastavljao gro tima, možda ovo leto donese neku promenu u tom smislu.covic je menjao trenere i za manje raspade od ovog pa zato kazem, ali mozda drcela bude nezniji
Sunday at 21:333 days 2 minutes ago, Heaviside said:treba ga zadrzati ako je moguce i raditi sa njim na njegovim manama.ako se proceni da hoce da radi na sebi i da nije nepovratno izgubljen u snovima o nba.Ja u njega nemam sumnje da ume da igra košarku, ali imam utisak da mu glava nije u vinkli, a to se teško leči...
Sunday at 21:343 days Prvi koji mora dobiti otkaz je mekintajer, makar imao doživotni ugovor. Pizda koja za 12 minuta na terenu nije smela da pogleda koš.Na drugom mestu Luka Mitrović, nepotrebno je objašnjavati bilo šta.Broj tri, Nedović, takođe besmisleno komentarisati zašto.Na četvrtom mestu Kenan, prevše para za premalo muzike, plus glupo ko trista kuraca.Peti je naravno Daum, a kapiten će valjda u penziju.To je cirka pola tima i igrači sa kojima jednostavno ne može da se igra košarka za titule odnosno vrhunske rezultate, naročito ne kada su sakupljeni na jedno mesto, u jedan tim.
Sunday at 21:343 days Just now, Heaviside said:da, braun jslazem sa svime ovim za petrusevanema takvih igraca. kad je u dobrom dusevnom stanju on je sam vrh evrolige i nema petice protiv koje ne pravi visak u napadu.treba ga zadrzati ako je moguce i raditi sa njim na njegovim manama.ako se proceni da hoce da radi na sebi i da nije nepovratno izgubljen u snovima o nba.Ja razumem i ovako laicko-dunsterski da on ima sta da ponudi u smislu skila za kosarku, al to njegovo dobro dusevno stanje je sve veci mit i sve redje se desava. On ima ozbiljnih brainfart momenata koji ce ga vrv kostati ozbiljnije karijere. Uopste ne deluje da uspeva da prevazidje to sa godinama. Ono sto mi kao navijaci hocemo kad prizeljkujemo uspehe kluba se dobija kad imas igrace koji su u stanju da odigraju spektakularne minijature onda kad je bitno. Ja nisam siguran da je on taj lik. Bar ne ove sezone i sa ovim timom. Verovatno u nekom drugom sistemu, gde bi mu se stvarao prostor da igra to sto ume to bude smislenije, ovo trenutno to prosto nije.
Sunday at 21:353 days 5 minutes ago, Heaviside said:ako ozbiljno razmisljaju da produze nedovica onda nije doslo do najavljenih promena u klubu nego i dalje ne znaju sta radePrvo i osnovno je da se zahvale tom luzeru. Stvarno je previše bilo ove tri godine gledati ga.