Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

U 100 marke da niko od njih nece zavrsiti iza resetaka..

bojim se da si u pravu

• Replies 14.7k
  • Views 722.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

24 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

U 100 marke da niko od njih nece zavrsiti iza resetaka..

Mogao si komotno da bacis i vecu opkladu, to je prilicno izvesno.

ne bih ja cokija izjednacavao sa Ostojom i Drcelom ni kada je corka u pitanju. da je pravde on bi lezao dosta dosta duze od ove dvojice.

2 minutes ago, Heaviside said:

ne bih ja cokija izjednacavao sa Ostojom i Drcelom ni kada je corka u pitanju. da je pravde on bi lezao dosta dosta duze od ove dvojice.

Naravno, i bas zato su jos manje sanse da ikada odgovara. Njegovo corkiranje bi bio signal da su se stvari u drustvu drasticno promenile..

Ćoki je kao naprednjak iz budućnosti, Terminator. model koji nije samo bahata i bezobrazna sirovina (kanta), već sa razvijenom inteligencijom

takoreć Naprednjak 2.0

Edited by Ted

ma on je iz svakog rezima pokupio ono najgore. pisanje po sirotinji since 1992.

Ministar sporta u ekspertskoj vladi studentske liste

1 hour ago, Nikodije said:

Pa ako Čovićevi kadrovi stvarno budu eliminisani iz Zvezde ovim "korenitim promenama u upravljačkim strukturama" onda ni formalno ti klubovi neće biti pod kontrolom iste grupe ljudi. Što ne znači da ne mogu da sarađuju, je li

1 hour ago, Heaviside said:

da preduhitrim brizne komsije - I dalje se radi o klubovima koji su pod kontrolom iste grupe ljudi i ne bi smeli da igraju u istoj ligi.

8 minutes ago, Ted said:

Ćoki je kao naprednjak iz budućnosti, Terminator. model koji nije samo bahata i bezobrazna sirovina (kanta), već sa razvijenom inteligencijom

takoreć Naprednjak 2.0

vratili su ga sheshelj i sloba u proslost da ubije djindjica

dule je sara konor ili lora palmer, zavisi od sentimenta.

uau, sta sam sve citirao, rispekt.

2 minutes ago, uini said:

uau, sta sam sve citirao, rispekt.

Bauljaš i ćarlijaš po topiku

29 minutes ago, uini said:

vratili su ga sheshelj i sloba u proslost da ubije djindjica

dule je sara konor ili lora palmer, zavisi od sentimenta.

ulazi u pab ko od majke rođen......i obraća se grobarima......I need your KLS, your ABA and your EL titles

Edited by Ted

14 hours ago, garmonbozia said:

Naravno da je imao politički pedigre još pre Vučića, ali čovek je bio u privremenom veću Beograda u ime SNSa. I naravno da je jači igrač od Ostoje, Drčele, ali da se ne lažemo da nije blizak vlasti. Ne verujem da tu postoji neki sukob, već kao i obično on radi sve iz svog interesa. Svakako to ne treba razdvajati, zajedno sa Drčelom, Ostojom i ostalim SNSovcima treba da zaglavi u ćuzi.

Naravno da nije jači igrač od Ostoje i Drčele trenutno. Oni su lojalisti, direktni eksponenti i izvorni naprednjaci, deo užeg naprednjačkog kruga. Ne zida Čović na Padini, samo daje zemljište, zida Drčela. Čović je višestruki preletačević i kod braće ima status Marjana Rističevića i Nebojše Bakareca. Ne znam koji je direktniji dokaz potreban od toga da je sklonjen iz kluba onda kad su se u njega upumpale velike količine para i počeli da jure evroligaški uspesi za propagandu.

A nevezano za to, ide priča da je odbio da postavi neke viđenije naprednjake po KSS-u, pa mu se sad objašnjava ono što prvobitno izgleda nije shvatio.

Kada je reč o odnosima Zvezde i FMP-a, to trenutno postoji samo na papiru, a uskoro verovatno neće ni na njemu. On niti je više u klubu niti šta nudi, mlađe kategorije su podeljene, klupski kadrovi takođe, FMP instruktura više ne postoji. Nedostaje samo neko ko bi se svakodnevno bavio klubom u njegovom direktnom interesu da to preseče konačno.

20250531_161004.jpg

Kamen bi zaplakao jer ćacigorci neće gledati EL zalosna

Gledace al na televizoru Jova

Edited by Moća

Cekaj, oni su zapravo do skoro verovali da ce kao sampion ABA lige ici u Evroligu!? Ljudi kao da su prespavali poslednjih par godina.