Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

1 minute ago, *edited by mod said:

F4 i ajde nekako ali mi se ne sviđa podela na grupe. Ako već tako rade neka prekopiraju EL sa sve plejin/plejof+f4

Pa biće plej-in, četvrtfinalni plej-of pa tek onda f4. Koliko ja znam.

Btw Ostojin portal nam prebacuje Barnu i Šaranovića iz FMP, Miljenović je već "došao". Izgleda da se ide u pravcu tog velikog rostera ili čak dva rostera, videćemo.

Edited by Nikodije

• Replies 14.7k
  • Views 722.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Bole nas metar kurcine, sledece vazne meceve igramo u narednoj deceniji

Edited by Ratamahatta

drcelic je nesto trabunjao o posledicama po aba ligu. mozda je mislio na to da ce da je igraju sa b timom.

sa 20 igraca je vrlo tesko do nemoguce da se ima normalan trening. po meni totalno neprimereno za profi kosarku. u najmanju ruku bi morali da ih dele u dve grupe ili da treniraju na dva terena paralelno ili tako nesto. tu ti definitvno treba i jos jedan strucni stab koji ce da radi sa tom grupom igraca dok su ostali na putovanjima ili lagano treniraju i rade taktiku za sledeceg evroligaskog protivnika.

sta znam, bolje mi je da naprave ceo b tim sa 4-5 igraca koji ce po potrebi da igraju i aba i el nego da prave jedan roster od 20 igraca. mada sve to kosta boga oca, taj b tim sa tipa 10 dodatnih igraca, trenerima, terminima i ostalom logistikom opet kosta neke milione.

3 minutes ago, Heaviside said:

drcelic je nesto trabunjao o posledicama po aba ligu. mozda je mislio na to da ce da je igraju sa b timom.

sa 20 igraca je vrlo tesko do nemoguce da se ima normalan trening. po meni totalno neprimereno za profi kosarku. u najmanju ruku bi morali da ih dele u dve grupe ili da treniraju na dva terena paralelno ili tako nesto. tu ti definitvno treba i jos jedan strucni stab koji ce da radi sa tom grupom igraca dok su ostali na putovanjima ili lagano treniraju i rade taktiku za sledeceg evroligaskog protivnika.

sta znam, bolje mi je da naprave ceo b tim sa 4-5 igraca koji ce po potrebi da igraju i aba i el nego da prave jedan roster od 20 igraca. mada sve to kosta boga oca, taj b tim sa tipa 10 dodatnih igraca, trenerima, terminima i ostalom logistikom opet kosta neke milione.

Pa to navodno imamo, FMP rolleyes

1 minute ago, assignment said:

Pa to navodno imamo, FMP rolleyes

od kada je junior preuzeo klub to ni vise ni navodno nije slucaj. imaju sada i svoje mladje kategorije, pokusavaju da igraju fiba takmicenja i nije im cilj da razvijaju igrace za zvezdu. a i neko vreme pre toga to u realnosti nije bio slucaj.

da preduhitrim brizne komsije - I dalje se radi o klubovima koji su pod kontrolom iste grupe ljudi i ne bi smeli da igraju u istoj ligi.

7 minutes ago, Heaviside said:

od kada je junior preuzeo klub to ni vise ni navodno nije slucaj. imaju sada i svoje mladje kategorije, pokusavaju da igraju fiba takmicenja i nije im cilj da razvijaju igrace za zvezdu. a i neko vreme pre toga to u realnosti nije bio slucaj.

da preduhitrim brizne komsije - I dalje se radi o klubovima koji su pod kontrolom iste grupe ljudi i ne bi smeli da igraju u istoj ligi.

Pa ako Čovićevi kadrovi stvarno budu eliminisani iz Zvezde ovim "korenitim promenama u upravljačkim strukturama" onda ni formalno ti klubovi neće biti pod kontrolom iste grupe ljudi. Što ne znači da ne mogu da sarađuju, je li fantom

42 minutes ago, Heaviside said:

Ma znam nego se malo zezam, jos sam na poslu a miris vikenda je uveliko zavladao.... Em nismo bili fer prema Filipu dok je igrao u Zvezdi, to ce nam zauvek pamtiti...

Potpisan izgleda Izundu.

Sta je ideja s njim, boga pitaj, ali sve manje verujem u ostanak Petruseva...

Ako cemo do decembra (Bolombojevog povratka) igrati sa Mekormakom, Izunduom i Mitrovicem na 5 - to deluje dosta tanko...

2 hours ago, Heaviside said:

Nije odavno tako u realnosti, a mislim i da će se taj formalni razvod desiti vrlo brzo. Ćoki je sklonjen jer ne pripada naprednjačkom kružoku, a kako čujem, i po Savezu ga buše jer nije shvatio prvobitnu poruku

4 minutes ago, Malvo said:

Ćoki je sklonjen jer ne pripada naprednjačkom kružoku

znam da biste voleli da je Ćoki veliki opozicionar, ali nemoj da se zezamo, on je prijatelj i saveznik SNSu.

1 minute ago, garmonbozia said:

znam da biste voleli da je Ćoki veliki opozicionar, ali nemoj da se zezamo, on je prijatelj i saveznik SNSu.

Covic nije nikakav opozicionar ali jeste covek koji je imao politicki pedigre jos dok je Vucic nosio gajbice sa kiselom vodom po kancelarijama radikala da se Seselj i Toma osveze, Ostoja bio auto-limar u Prislonici a Drcelic totalni anonimus. Sto se reci da on ima svoju racunicu za razliku od Ostoje i Drcelica koji sve sto imaju i jesu duguju SNS-u.

8 minutes ago, garmonbozia said:

Znam da biste voleli da sam napisao da je vođa opozicije, ali to nije ono što sam ja napisao.

5 minutes ago, harper lee said:

Covic nije nikakav opozicionar ali jeste covek koji je imao politicki pedigre jos dok je Vucic nosio gajbice sa kiselom vodom po kancelarijama radikala da se Seselj i Toma osveze, Ostoja bio auto-limar u Prislonici a Drcelic totalni anonimus. Sto se reci da on ima svoju racunicu za razliku od Ostoje i Drcelica koji sve sto imaju i jesu duguju SNS-u.

Drčela je naprednjački lojalista.

Ostoji je SNS pojas nevinosti. Dan po napuštanju SNSa ili pada SNSa i uspostavljanja nezavisnog pravosuđa izlaže se opasnosti decenijske robije.

1 hour ago, harper lee said:

Naravno da je imao politički pedigre još pre Vučića, ali čovek je bio u privremenom veću Beograda u ime SNSa. I naravno da je jači igrač od Ostoje, Drčele, ali da se ne lažemo da nije blizak vlasti. Ne verujem da tu postoji neki sukob, već kao i obično on radi sve iz svog interesa. Svakako to ne treba razdvajati, zajedno sa Drčelom, Ostojom i ostalim SNSovcima treba da zaglavi u ćuzi.

Edited by garmonbozia

9 minutes ago, garmonbozia said:

Naravno da je imao politički pedigre još pre Vučića, ali čovek je bio u privremenom veću Beograda u ime SNSa. I naravno da je jači igrač od Ostoje, Drčele, ali da se ne lažemo da nije blizak vlasti. Ne verujem da tu postoji neki sukob, već kao i obično on radi sve iz svog interesa. Svakako to ne treba razdvajati, zajedno sa Drčelom, Ostojom i ostalim SNSovcima treba da zaglavi u ćuzi.

U 100 marke da niko od njih nece zavrsiti iza resetaka..