May 29May 29 On 29. 5. 2025. at 18:34, Valk said: Neki stručnjaci smatraju da je kljakav i nedovoljno atraktivan kao igrač. Nije suhi talenat i nema taj neki upgrade potencijal. A mi iskljucivo takve priznajemo
May 29May 29 On 29. 5. 2025. at 18:39, MeanM@ said: Ljakse Nedovic odspava u odbrani i onda mu sudija kriv 😂 LegendaBukvalno ga nije ni pipnuo.Posle toga navukao faul u napadu. Od koga je dobro je, ne tovari ga Ja bih ubacila AK47, whatta hell, ne može biti lošiji od brazilčeta malečkog.Kasni Arena da pokrije pumpanje i VčćPdr Edited May 29May 29 by Valk
May 29May 29 On 29. 5. 2025. at 18:46, Valk said: Bukvalno ga nije ni pipnuo.Posle toga navukao faul u napadu. Od koga je dobro je, ne tovari ga Ja bih ubacila AK47, whatta hell, ne može biti lošiji od brazilčeta malečkog.Ma sto spava gore, a ovaj mu protrcava? Obozava to da radi.In other news Edited May 29May 29 by MeanM@
May 29May 29 Šteta, samo +10, a bili smo već na +16...Solidno igra Futura, daleko je ovo od gotovo...
May 29May 29 On 29. 5. 2025. at 18:46, Valk said: Kasni Arena da pokrije pumpanje i VčćPdrDivno je sto je skandiranje o Cacijima bilo za vreme alejupa Jaga i Petruseva, pa ce se cuti na svakoj reprizi
May 29May 29 Malo je deset razlike ako se ima u vidu da su Kenan, Nedovic i Dobric ubacili skoro sve spolja sto su sutnuli. Bas smo sakati bez tri bitna igraca unutra.
May 29May 29 Petrušev na 25% mogućnosti, mogao bi malo da pojača dospešivanje. Moramo i da gubimo manje lopti.Pošto se ne gleda koš razlika, dovoljno je sasvim +10, s obzirom u kom sastavu igramo.
May 29May 29 Kakav je lik Dzon Braun, s takvim igracima mozes i u rat. Da pogodi snajperom nece ali da se baci pred metak hoce.