Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

A sada izaći na teren sa Kalinićem i Teodosićem.

• Replies 15.4k
  • Views 767.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

11 hours ago, theanswer said:

sačuvaj me bože realnih grobara

ne boj se......Bog čuva pijanice i.......još neke

I švalere panista

Posto sad imamo licencu, hajde da ne pricamo o kosarci

Katalog:

Ojeleye
Clyburn
Shengelia
Evans
Jekiri
Stefan Jovic
Radanov
Ristic
Beaubaouiuoious
Vildoza
Sestina
Lorenzo Brown
Justin Anderson
Josh Nebo
Cornelie

Stizu bar cetvorica odavde

Edited by Ratamahatta

17 minutes ago, Ratamahatta said:

Posto sad imamo licencu, hajde da ne pricamo o kosarci

Katalog:

Ojeleye
Clyburn
Shengelia
Evans
Jekiri
Stefan Jovic
Radanov
Ristic
Beaubaouiuoious
Vildoza
Sestina
Lorenzo Brown
Justin Anderson
Josh Nebo
Cornelie

Stizu bar cetvorica odavde

Radanov

Ristić

Jović

i Vildoza ako uzme državljanstvo.

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

A sada izaći na teren sa Kalinićem i Teodosićem.

Da li bi delegat i sudije mogle da spreče da "uđu" u zapisnik ili bi mogli da odigraju bez problema a utakmica se registruje 20:0 za Budućnost?

Nemam pojma.

Pretpostavljam da je cunning plan da se dobije veceras a da se ne ide u Podgoricu bez bezbednosnih garancija koje niko ziv nece moci da ispuni. Onda ce da se podbaci lopta u Podgorici da Buducnost odradi svoju kaznu, oni ce ici u finale, mi platiti neku kaznu i cao. Da sam ja na mestu Drcelica ne bih slao tim u Podgoricu taman da nam daju pisane garancije da ce se skloniti i pustiti nas da pobedimo. Taj teren u Moraci jednom mora da postane tema koja ce da se resi.

yago 2.0, tj yago koji samo zeli da igra kosarku, se ne slaze.

4 hours ago, sigurnost said:

Da li bi delegat i sudije mogle da spreče da "uđu" u zapisnik ili bi mogli da odigraju bez problema a utakmica se registruje 20:0 za Budućnost?

naravno da ne mozes da pocnes utakmicu sa igracima koji nemaju pravo igranja

sudije pre pocetka utakmice uporedjuju spisak igraca iz zapisnika sa spiskom igraca sa pravom nastupa na toj utakmici. na kraju se proverava identitet igraca da ne bi neko ko nema pravo nastupa nastupio pod tudjim imenom, mada kapiram da to na profi nivou obicno nije neophodno.

3 hours ago, uini said:

yago 2.0, tj yago koji samo zeli da igra kosarku, se ne slaze.

Znas kako, da su nasa deca u pitanju malo bismo drugacije razmisljali o mogucnosti da ih saljemo u onu dzunglu dole. Ne pomazu ni bajke o tome kako su igraci placeni da to podnose jer su oni placeni da igraju kosarku a ne da ih ubije neki dripac sa tribina.

normalno da nisu placeni da trpe onakva izivljavanja. jedno je napeta atmosfera na ivici incidenta, a nesto skroz drugo gadjanje teskim predmetima iz visine.

imao bih razumevanja i da neko od njih odbije da igra posto je liga odlucila da je skroz ok da isti ljudi budu na istom mestu nekoliko dana kasnije.

Je l smo produzili Dzona Brauna i zasto jos nismo?

U dosta situacija bez veze pravimo gluposti...

12 minutes ago, MeanM@ said:

Je l smo produzili Dzona Brauna i zasto jos nismo?

Neki stručnjaci smatraju da je kljakav i nedovoljno atraktivan kao igrač. wacko

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout