Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

59 minutes ago, Milošica said:

Potpis

kad se igrala ona serija u pioniru između partizana i zvezde kazne su bile slične ovoj

smanjen kapacitet i teraj, a rekao bih da je bilo žešće

• Replies 14.6k
  • Views 716.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Just now, kud u maglu Simoviću said:

kad se igrala ona serija u pioniru između partizana i zvezde kazne su bile slične ovoj

smanjen kapacitet i teraj, a rekao bih da je bilo žešće

Znam, ali ja bih tu bio baš rigorozan.

1 minute ago, Milošica said:

Znam, ali ja bih tu bio baš rigorozan.

zato što si prek čovek

Mlad a prijek

prekovic milan, takoreci

3 hours ago, Milošica said:

Teodosiću nije prvi put, Majku jeste, niti se sam nastup može porediti

Na stranu što mislim da je Teodosiću max 1 utakmica kazne trebalo da se da, a Majku 0.

Novčana kazna, potezanje Pantera lolol

Nakon tuče ispred Bank-a te je kopirao kkcz insajder, sad Pavi. Svaka čast, dobro društvo.

Ostavi se igrača Partizana i dobijte sutra utakmicu u inat ovoj sramnoj odluci.

Nista od toga nije bitno, sumnjam da u pravilima postoji "Bazdarevic" klauzula o poredjenju nastupa. Poenta je da se u svim slucajevima osim kad su Zvezdini igraci u pitanju gleda da veci deo kazne otpadne na finansije umesto na suspenzije igraca kako bi se zastitio integritet takmicenja. Teodosicevu kaznu niko nije komentarisao dok nismo videli da ocigledno postoje razliciti arsini kod kaznjavanja u zavisnosti od toga koji je klub.

Uzgred, pripazi malo kako mi se obracas da ti ne bih izvukao usi. Mnogo si se uskurcio a nemas cime. S kim sam ja ili nisam u drustvu nije tvoje da se time bavis, ostavi te klinacke doskocice za nekog koga one jos uvek mogu da impresioniraju. Mene su prestale da impresioniraju jos pre nego sto si se ti rodio.

3 hours ago, Milosh76 said:

Kalinic je trebalo da dobije 1 utakmicu i novcanu kaznu, a Buducnost prazne tribine 1 utakmicu.

Ovako ce i sutra biti sranja, a ako kojim cudom pobedimo u PG ce biti jos veca razlika nego u prvoj utakmici.

ne slažem se za Kalinića......po meni tu je trebala da ide novčana kazna, bez bilo kakve suspenzije. kaznu treba individualiizovati i kazna treba da bude u vezi sa okolnostima konkretnog slučaja. okolnosti su da je Kalinić igrač gostujućeg tima, okolnosti su da se radi o terenu koji je od ranije poznat po ispadima i rizicima, okolnosti su da gostujući igrači u toj sutuaciji treba da uživaju određeni stepen zaštite. ne u smislu uticaja na igru, već u smislu bezbednosti i malo veće tolerancije na ponašanje koje je izazvano, odnosno isprovocirano nedozvoljenim ponašanjem domaće pobilike. Kaliniću na pamet ne bi palo da gađa publiku bilo čime niti da ulazi u neku interakciju sa njom, osim ako nije dobrano isprovociran. a šraf koji može teže da povredi njega ili saigrača (ili bilo koga na terenu) jeste i provokacija i pretnja. i on je odreagovao tako kako je odreagovao, svakako ne na najbolji način, ali to je afekat, osetio se ugroženim ili poniženim ili kako god i odreagovao je jače nego što je bilo neophodno. npr. mogao je šraf da odnese za zapisnički sto ili nešto drugo da uradi kako bi skrenuo pažnju na ono što se desilo. kada se sve sabere, neka novčana kazna i to ne velika bi bila odgovarajuća.

ovako, doneta je odluka koja ne odgovara konkretnoj situaciji i koja uključuje suspenziju, a samim tim i eventualni uticaj na konačan ishod serije. svrha kažnjavanja je ovde promašena jer je kažnjen igrač koji je izazvan, oni koji su izazvali reakciju nisu kažnjeni (pitanje je i dal su identifikovani), a nedozvolljeno ponašanje navijača je donelo benefit protivničkom timu pošto je rival značajno oslabljen u nastavku serije.

što se tiče kazne za Budućnost, poluprazne tribine na samo jednoj utakmici nisu dovoljna kazna. ni prazne tribine na jednoj utakmici ne bi bile. to bi bilo ok da su napravili navijači Krke ili Mege. ovde se radi o terenu koji je poznat po sličnim svinjarijama i kazna treba da bude jača. na žalost, ovde je prhvaćeno vrlo šioko shvatanje prednosti domećeg terena, gde ta prednost uključuje i nedozvoljene aktivnosti za koje postoji svest da neće biti kažnjene ili da to neće biti jako. tu svest treba promeniti, pa da recimo znaš unapred da to bez 5 utakmica pred praznim tribinama neće da se završi i bez jedno 100-150 somića strane valute.

34 minutes ago, harper lee said:

Uzgred, pripazi malo kako mi se obracas da ti ne bih izvukao usi. Mnogo si se uskurcio a nemas cime. S kim sam ja ili nisam u drustvu nije tvoje da se time bavis, ostavi te klinacke doskocice za nekog koga one jos uvek mogu da impresioniraju. Mene su prestale da impresioniraju jos pre nego sto si se ti rodio.

Nisam ni sumnjao da će te pogoditi.

To je to društvance, hvala što si potvrdio, insajderu. Kao kad si nam kenjao dan posle Dudine smrti što se igra utakmica, a pre smrti si kenjao o istom tom Dudi.

A za ovo izvlačenje ušiju ćemo tek da vidimo.

Edited by Milošica

3 minutes ago, Milošica said:

Nisam ni sumnjao da će te pogoditi.

To je to društvance, hvala što si potvrdio. Kao kad si nam kenjao dan posle Dudine smrti, a pre smrti si kenjao o istom tom Dudi.

Mrsh.

Opa, nema me par dana i propustih dosta.

Covica je sns makao jer smo im 4 godine sprdali drzavni projekat u svim takmicenjima. Bukvalno je jedino fmp imao gori skor sa nama. I kad su postavili podobnog Drcelu i dalje nisi mogli nista na parketu pa su odlucili da dodju trofeja akcijom van parketa.

3 meca kazne za Kalinu je oruzana pljacka. Nema potrebe ovo igrati, a neka Bokan i Zelimir podijele trofeje kao Arkan i sps onomad fantom

10 hours ago, FPLS said:

Zvezda je bez Bolomboja dobila Olimpijakos u gostima, Virtus 50 razlike, izgubila od Panate u Atini dobijenu utakmicu, protiv Efesa imala sut za pobedu, el plejin u Minhenu izgubila na jednu loptu...

To su rezultati koje ova Buducnost ne bi napravila ni sa 20 poena fore u startu, iz vise stotina pokusaja. Raspali Turk Telekom ih je oducio od kosarke.

Naravno da je Zvezda mnogo jaci tim, a ispasce jer je nivo svezine i motivacije dve ekipe neuporediv. Za Buducnost su ovo mecevi sezone, Zvezdini igraci su samo fizicki prisutni, odjavili su se nakon Minhena.

priznajem trebalo je imati skilla dobiti protiv olimpijakosa nameštenu utakmicu

šalu na stranu ali te utakmice protivničkim ekipama nisu značile ništa

na papiru i partizan ima prilično bolju ekipu od budućnosti ali i ako bude to finale ja se ne bih smeo kladiti na nas jer veći deo sezone igramo ispod očekivanja. ali onda produbimo priču malo i razmislimo šta su očekivanja od pojedinih igrača. na primer sećam se rasprave sa početka sezone oko kalinića gde je pričano o njemu kao o nekom top evroligaškom igraču trenutno što se ispostavilo da je u ovom momentu daleko od istine itd.

tako da je jedno šta se misli da neka ekipa može da potpuno drugo šta ona pokazuje u kontinuitetu. ono što zvezda pokazuje u kontinuitetu u celoj sezoni + sa ovakvim sastavom nije da su bolji od budućnosti.

da ne ulazim uopšte u nivo apstraktnosti o tome da mi treba da predvidimo šta je u glavama igrača i koga boli kurac što su neki samo fizički prisutni jer za to nisu plaćeni

2 hours ago, Ted said:

ne slažem se za Kalinića......po meni tu je trebala da ide novčana kazna, bez bilo kakve suspenzije. kaznu treba individualiizovati i kazna treba da bude u vezi sa okolnostima konkretnog slučaja. okolnosti su da je Kalinić igrač gostujućeg tima, okolnosti su da se radi o terenu koji je od ranije poznat po ispadima i rizicima, okolnosti su da gostujući igrači u toj sutuaciji treba da uživaju određeni stepen zaštite. ne u smislu uticaja na igru, već u smislu bezbednosti i malo veće tolerancije na ponašanje koje je izazvano, odnosno isprovocirano nedozvoljenim ponašanjem domaće pobilike. Kaliniću na pamet ne bi palo da gađa publiku bilo čime niti da ulazi u neku interakciju sa njom, osim ako nije dobrano isprovociran. a šraf koji može teže da povredi njega ili saigrača (ili bilo koga na terenu) jeste i provokacija i pretnja. i on je odreagovao tako kako je odreagovao, svakako ne na najbolji način, ali to je afekat, osetio se ugroženim ili poniženim ili kako god i odreagovao je jače nego što je bilo neophodno. npr. mogao je šraf da odnese za zapisnički sto ili nešto drugo da uradi kako bi skrenuo pažnju na ono što se desilo. kada se sve sabere, neka novčana kazna i to ne velika bi bila odgovarajuća.

ovako, doneta je odluka koja ne odgovara konkretnoj situaciji i koja uključuje suspenziju, a samim tim i eventualni uticaj na konačan ishod serije. svrha kažnjavanja je ovde promašena jer je kažnjen igrač koji je izazvan, oni koji su izazvali reakciju nisu kažnjeni (pitanje je i dal su identifikovani), a nedozvolljeno ponašanje navijača je donelo benefit protivničkom timu pošto je rival značajno oslabljen u nastavku serije.

što se tiče kazne za Budućnost, poluprazne tribine na samo jednoj utakmici nisu dovoljna kazna. ni prazne tribine na jednoj utakmici ne bi bile. to bi bilo ok da su napravili navijači Krke ili Mege. ovde se radi o terenu koji je poznat po sličnim svinjarijama i kazna treba da bude jača. na žalost, ovde je prhvaćeno vrlo šioko shvatanje prednosti domećeg terena, gde ta prednost uključuje i nedozvoljene aktivnosti za koje postoji svest da neće biti kažnjene ili da to neće biti jako. tu svest treba promeniti, pa da recimo znaš unapred da to bez 5 utakmica pred praznim tribinama neće da se završi i bez jedno 100-150 somića strane valute.

sačuvaj me bože realnih grobara

11 hours ago, Milošica said:

To bi moglo dosta dobro da ispadne.

Nije ogroman talenat, ali je neko ko će i sa 5 minuta i sa 25 minuta igrati na maksimumu.

Želeo sam ga u Partizanu. Po meni, Lakić sa nešto raznovrsnijom igrom u napadu.

najvise ce mu se izvesno obradovati nikitovic i to verovatno najkasnije vec tamo oko nove godine

ne zato sto miljenovic nema kvalitet da igra u zvezdi, naprotiv

vec zbog gotovo nepostojece tolerancije na mladje igrace u zvezdi

@uini

milosica je zaboravi pomenuti da je miljenovic imao tesku povredu unutrasnjih ligamenata

povredio se negde u ovo doba prosle godine nakon odlcine debitantske aba sezone

vratio se pocetkom godine, sa razumljivo znatno svedenijom ulogom i drugacijim ovlascenjima unutar tima

kasnije se povredio kondic, pa je uskocio u njegove cipele i zaigrao daleko vise

tako da ostaje da se vidi da li je i u kojoj meri ta poreda dugorocno uticala na njega

bice zanimljivo videti i njegov i kondicev uporedni napredak u dva regionalna evro i aba ligasa

isto su godiste i pozicija i obojica su nesto kasnije napravili iskorak u regionalnim okvirima, pa moze da se povuce dosta paralela

@pbg12345 uu pa onda se secam tog decka. bas se protiv zvezde povredio u plejofu jel

dobro je izgledao tih dana, to malo sto sam gledao

Srećna licenca svima koji slave