Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

On 28. 5. 2025. at 16:23, copkillah said:

Slažem se potpuno, pošto sam od reči do reči citirao Nikolu Kalinića od pre neku nedelju, uz najsitnije moguće parafraziranje thumbup

Ma nemoj da pričaš.

Ponavljaš se kao loš turbo-folk refren i još očekuješ da tvoje tupave i promašene analogije neko ne prepoznaje.

• Replies 15.3k
  • Views 760.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

On 28. 5. 2025. at 16:31, kralj said:

Ma nemoj da pričaš.

Ponavljaš se kao loš turbo-folk refren i još očekuješ da tvoje tupave i promašene analogije neko ne prepoznaje.

Od tebe ne očekujem, za tebe znam da ne prepoznaješ.

Stefan Miljenović u Crvenoj zvezdi na 2+1 godinu

kombo stefana milenkovica & djordja miljenovica

ko je deckonja? neki talentovani omladinac ili kako

To bi moglo dosta dobro da ispadne.

Nije ogroman talenat, ali je neko ko će i sa 5 minuta i sa 25 minuta igrati na maksimumu.

Želeo sam ga u Partizanu. Po meni, Lakić sa nešto raznovrsnijom igrom u napadu.

On 28. 5. 2025. at 15:20, kralj said:

Ne bih im priuštio to zadovoljstvo da nas ponižavaju na ovakav način, tim pre što trenutno imaju dovoljno aduta da nas savladaju pošteno na terenu.

Radije bih da uopste ne izadjemo na teren nego da gledam jos jedan scenario u kojem ce grupa nasih debila da se skupi da im "objasni" iz osvete pa da opet slusamo bajke o dva kluba koja su podjednako kriva za sranje. Vec smo to imali ranije. Prva utakmica u Beogradu potpuno korektna sa sve "Varvarima" u hali i onda rusvaj u Podgorici slican onome od pre par dana koji je ne samo tu seriju ucinio neregularnom vec i onu sledece sezone kad je Covic odlucio da baci jace karte na parket iz ciste osvete i pokaze da nad popom ima pop.

Koji ce nam to kurac? Mi nemamo nikakav rivalitet sa KK Buducnost niti cemo ga ikada imati, lokalni klub iz susedne drzave koji sticajem okolnosti igra u istoj regionalnoj ligi, nesto slicno kao Igokea, Dubai ili Cedevita-Olimpija. Nama je jedini rival u toj ligi Partizan, kao i u svakom drugom sportu, imamo neko kratko rivalstvo sa Cibonom iz sredine osamdesetih i to je sve. Kad je Jugoplastika harala mi smo bili goli kurac tako da su oni razvili nekakav rivalitet sa Partizanom ali sve je to istorija i ide u rok sluzbe. Buducnost je za nas nebitan klub, nema nikakvog razloga da postoje bilo kakve tenzije izmedju nas i njih. ABA liga vise nema nikakv takmicarski znacaj koji prevazilazi okvire lige, ako im je do trofeja slobodno neka ga uzmu Partizanu ako mogu. Mi smo jako losi od Minhena naovamo, ne igra nam se kosarka, nije bilo nikakve takmicarske potrebe za onakvim sranjima jer bi nas Buducnost svejedno odvalila. Na kraju krajeva, nece ti Milovi dripci sa tribina da jedu vatru od Delija kad dodju u Beograd vec igraci Buducnosti koji s tim stvarima nemaju nikakve veze. Ti heroji sa srafovima postanu vece picke od Karleusine picke cim zamaknu iza Danilovgrada ili Kolasina.

Edited by harper lee

On 28. 5. 2025. at 16:46, Milošica said:

To bi moglo dosta dobro da ispadne.

Nije ogroman talenat, ali je neko ko će i sa 5 minuta i sa 25 minuta igrati na maksimumu.

Želeo sam ga u Partizanu. Po meni, Lakić sa nešto raznovrsnijom igrom u napadu.

daj u par redova sta radi: kakav mu je šut, jel samo spotup ili ume i da kreira za sebe, difens, pozicija i sl

On 28. 5. 2025. at 16:49, uini said:

daj u par redova sta radi: kakav mu je šut, jel samo spotup ili ume i da kreira za sebe, difens, pozicija i sl

Bek sa finim sajzom (193 cm). U Megi je dosta vremena provodio i u organizaciji napada kad je Petrovic na klupi, sto odgovara na tvoje pitanje da li ume da kreira za sebe. Voli prodor posle finte suta, mis-meceve napada cesce prodorom nego sutem, pogotovo sa pozicije 1. Imao je neke monstruozne partije tokom sezone. Podseca pomalo na Gudurica po stilu igre samo sto nije levak i mislim da nije toliki talenat i da nece dostici taj nivo ali i cudnije stvari su se desavale.

On 28. 5. 2025. at 16:49, uini said:

Ume da iskrenira i za sebe(i za druge), ali ne verujem da će na nivou Zvezde to preterano raditi. Solidan spotup šuter, mada mu šut generalno nije najjača karika.

Odbrana pre svega, i generalno hustle, što se oslikava i na "jako i do samog kraja" ulaze D

Celu karijeru je igrao pleja, ali ove sezone je neko vreme provodio sa Petrovićem u petorci, a neko vreme ga menjao. Mislim da će u Zvezdi više igrati "dvojku".

Edited by Milošica

On 28. 5. 2025. at 15:14, harper lee said:

Treba pustiti ovu utakmicu u Areni i pomoci Partizanu da igra pred polupraznom Moracom prvi mec finala. Ove kazne za nase igrace u poredjenju sa kaznama za Buducnost i Majka su ocigledna poruka klubu da je Bokanova banana mafija zauzela ABA ligu i da ce sad malo oni da se pitaju. Sledece godine ovo mafijasko smece od takmicenja treba igrati jos rekreativnije nego ove godine.

Apsolutno se slažem sa tobom u vezi sa kaznom za Kalinu, ali nemoj ovo za Majka. Ta kazna Majku nije nikakva poruka nikome. Po meni čak i nategnuta, ali hajde, možda mu znači za ubuduće.

Edited by Milošica

Mene zanima koja je budala odlucila da se odigra utakmica u PG, ako je bilo ko pogodjen bilo cime, pogotovo srafom ili necim drugim sto ozbiljno moze da povredi.

Kalinic je trebalo da dobije 1 utakmicu i novcanu kaznu, a Buducnost prazne tribine 1 utakmicu.

Ovako ce i sutra biti sranja, a ako kojim cudom pobedimo u PG ce biti jos veca razlika nego u prvoj utakmici.

On 28. 5. 2025. at 17:46, Milosh76 said:

Kalinic je trebalo da dobije 1 utakmicu i novcanu kaznu, a Buducnost prazne tribine 1 utakmicu.

Potpis

On 28. 5. 2025. at 17:42, Milošica said:

Apsolutno se slažem u vezi sa kaznom za Kalinu, ali nemoj ovo za Majka.

Majk je relevantan zato sto je za slican prekrsaj Teodosic kaznjen sa nekoliko utakmica a Majk sa jednom i velikom finansijskom kaznom. Potpuno je jasno da se samo igraci Zvezde drasticno kaznjavaju brojem utakmica, sto zavrsnicu lige cini neregularnom, Kalinic je kaznjen doslovno 20 puta manjom finansijskom kaznom od Majka ali sa dve utakmice neigranja vise. Da ne pominjem situacije iz ranijih sezona kad za gadjanje publike upaljacem Panter uopste nije kaznjen, niti je razmatrano da bude kaznjen. Niti mislim da je trebalo da bude kaznjen, taj upaljac se nije sam doneo na utakmicu i prosetao do parketa.

O "smanjenom kapacitetu" Morace da i ne pricam, to je tek sramota za sebe. Ovo je cisto izdrkavanje u fazonu "nismo vam ranije smeli nista da nam Covic ne napakuje neku kradju parfema pa cemo sad da se naplatimo", nema veze sa procedurama i pravilima lige.

Teodosiću nije prvi put, Majku jeste, niti se sam nastup može porediti

Na stranu što mislim da je Teodosiću max 1 utakmica kazne trebalo da se da, a Majku 0.

Novčana kazna, potezanje Pantera lolol

Nakon tuče ispred Bank-a te je kopirao kkcz insajder, sad Pavi. Svaka čast, dobro društvo.

Ostavi se igrača Partizana i dobijte sutra utakmicu u inat ovoj sramnoj odluci.

Edited by Milošica

On 28. 5. 2025. at 17:46, Milosh76 said:

Mene zanima koja je budala odlucila da se odigra utakmica u PG, ako je bilo ko pogodjen bilo cime, pogotovo srafom ili necim drugim sto ozbiljno moze da povredi.

Ko je pogodjen?