Yesterday at 15:041 day 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:suspendovana morača jedna utakmica sa 50% kapacitetaZnaci Kalina ostrije kaznjen nego klub organizator, super, hahahah
Yesterday at 15:131 day Normalno, ovako su mogli Kalinu da kazne da u prvoj četvrtini ne može da igra više od 5 minuta. Ovo je jasno izdrkavanje.
Yesterday at 15:141 day Treba pustiti ovu utakmicu u Areni i pomoci Partizanu da igra pred polupraznom Moracom prvi mec finala. Ove kazne za nase igrace u poredjenju sa kaznama za Buducnost i Majka su ocigledna poruka klubu da je Bokanova banana mafija zauzela ABA ligu i da ce sad malo oni da se pitaju. Sledece godine ovo mafijasko smece od takmicenja treba igrati jos rekreativnije nego ove godine.
Yesterday at 15:201 day Ne bih im priuštio to zadovoljstvo da nas ponižavaju na ovakav način, tim pre što trenutno imaju dovoljno aduta da nas savladaju pošteno na terenu.
Yesterday at 15:471 day Mi da odigramo maximalno bez povredjenih i kaznjenih tesko cemo ih dobiti.Skandalozna odluka ABA Lige.
Yesterday at 16:111 day Kazna za Kalinica je sramotna.Dakle, ja navijam da CZV izgubi sve moguće i nemoguće utakmice bilo kad i bilo gdje.Takođe, Bari mi je jedan od tuznijih događaja u životu, zapravo jedan od najtužnijih.Kalinić je izgubio kontrolu, ali nije da nije imao razlog za to.
Yesterday at 16:171 day 3 minutes ago, BWA said:Kalinić je izgubio kontrolu, ali nije da nije imao razlog za to.Meni je to stvarno tužno i neshvatljivo. Nevezano za to što je igrač Zvezde, meni je žao da to vidiš uopšte. Ne znam šta može da bude toliko strašno da ti nekog gađaš tvrdim predmetom. Nevezano za Nikolu Kalinića i Crvenu zvezdu, ne želim da se ovo tumači pogrešno. Mora da se izbegne to. Razumem, besan si, isprovociran si, uvrede, gađaju te... Ne kažem, i ja sam upadao u razne neprilike. Ali, imao sam ili sreću ili neki instinkt da osetim u nekim trenucima da ovo ne ide u dobrom smeru.
Yesterday at 16:201 day 18 minutes ago, copkillah said:Kazna za Kalinu je okej, za Budućnost je sramotna.Jedna utakmica bila bi ok, jer se nije uspeo uzdržati, ovo drugo je definitivno sramota, jer oni koji su to radili ce sledeću utakmicu opet biti u hali...
Yesterday at 16:231 day 4 minutes ago, copkillah said:Meni je to stvarno tužno i neshvatljivo. Nevezano za to što je igrač Zvezde, meni je žao da to vidiš uopšte. Ne znam šta može da bude toliko strašno da ti nekog gađaš tvrdim predmetom. Nevezano za Nikolu Kalinića i Crvenu zvezdu, ne želim da se ovo tumači pogrešno. Mora da se izbegne to. Razumem, besan si, isprovociran si, uvrede, gađaju te... Ne kažem, i ja sam upadao u razne neprilike. Ali, imao sam ili sreću ili neki instinkt da osetim u nekim trenucima da ovo ne ide u dobrom smeru.Carlik u fazonu "mene ako se sete, sete se..."
Yesterday at 16:231 day Just now, kralj said:Od ovoga bi i proliv dobio proliv.Slažem se potpuno, pošto sam od reči do reči citirao Nikolu Kalinića od pre neku nedelju, uz najsitnije moguće parafraziranje
Yesterday at 16:251 day 1 hour ago, harper lee said:Treba pustiti ovu utakmicu u Areni i pomoci Partizanu da igra pred polupraznom Moracom prvi mec finala. Ove kazne za nase igrace u poredjenju sa kaznama za Buducnost i Majka su ocigledna poruka klubu da je Bokanova banana mafija zauzela ABA ligu i da ce sad malo oni da se pitaju. Sledece godine ovo mafijasko smece od takmicenja treba igrati jos rekreativnije nego ove godine.A zbog čega uopšte još igrati ABA? Mi realno imamo jedno takmičenje previše, što nema nijedan drugi klub u EL (sem naravno Partizana). Igramo EL, plus ABA, plus domaći Kup i KLS.
Yesterday at 16:251 day 2 minutes ago, assignment said:Jedna utakmica bila bi ok, jer se nije uspeo uzdržati, ovo drugo je definitivno sramota, jer oni koji su to radili ce sledeću utakmicu opet biti u hali...Ako je on dobio tri utakmice, hala je morala da bude prazna, to bi bilo otprilike ekvivalentno. Ovi iz ABA misle da je 40k evra adekvatno, ali nije.