May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 20:46, copkillah said: Ali složićemo se da KKCZ ima određenu reputaciju kada je u pitanju istinitost onoga šta njeni predstavnici tvrde, jelte.Nećemo se složiti, to su vaše fantazmagorije.Uostalom šta ćeš ti na našem topiku?
May 26May 26 Treba staviti jebene mreze sa sitnim okcima po celom obimu terena. Naravno, to nista nece resiti, al nadati se da ce iko ikad imati dovoljno svesti da iz sportskih hala i sa stadiona protera bolide je prosto nerealno u ovom trenutku..
May 26May 26 nije ovo prvi put da ubacuju srafove u moraci. verovatno mogu da se skinu sa stolica ili tako nesto.steta sto ne moze da se organizuje pristojan plejof u ovoj eri kada zvezda i partizan imaju jake ekipe. mogli smo do sada odgledamo nekoliko vrhunskih serija.
May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 20:50, copkillah said: da li je realno da se meč nastavio ako su gađali šrafovima??Ugradili su šrafove Branku Laziću i nastavlja se
May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 20:49, MeanM@ said: Treba staviti jebene mreze sa sitnim okcima po celom obimu terena.Naravno, to nista nece resiti, al nadati se da ce iko ikad imati dovoljno svesti da iz sportskih hala i sa stadiona protera bolide je prosto nerealno u ovom trenutku..lolnajbolje da ce oni koji organizuju sve ove gadosti da stave mrezesve to se to resava rutinski i bez mreza, ali postaje neresivo kada ljudi koji vode klubove i posredno i samu ligu zele upravo ovaj svinjac
May 26May 26 A dobro razumljivo je i što je Kalinic uzeo da vraća, i ja bi ispizdela da me teleće glave gađaju nečim
May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 20:56, Heaviside said: lolnajbolje da ce oni koji organizuju sve ove gadosti da stave mrezesve to se to resava rutinski i bez mreza, ali postaje neresivo kada ljudi koji vode klubove i posredno i samu ligu zele upravo ovaj svinjacPa da, oni ni ne prodaju karte za ovo nego sve podele proverenoj mandrilskoj ekipi koja radi na žeton
May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 20:58, Midžeta said: A dobro razumljivo je i što je Kalinic uzeo da vraća, i ja bi ispizdela da me teleće glave gađaju nečimRazumljivije bi bilo da je neku loptu vratio u koš.
May 26May 26 Ova šaka jada bolje da je iz svlačionice produžila pravac na aerodrom nego što se blamiraju, 20 za zelenim stolom > 30+ na parketu. Za bolje i nisu.
May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 21:01, sigurnost said: Razumljivije bi bilo da je neku loptu vratio u koš.Kako je bacio ovaj šraf to je otprilike mehanika našeg šuta ove sezone
May 26May 26 On 26. 5. 2025. at 21:01, Milosh76 said: Nije trebalo da se vracamo, ako je neko pogodjen na klupi.Ko?