Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

On 26. 5. 2025. at 20:46, copkillah said:

Ali složićemo se da KKCZ ima određenu reputaciju kada je u pitanju istinitost onoga šta njeni predstavnici tvrde, jelte.

Nećemo se složiti, to su vaše fantazmagorije.

Uostalom šta ćeš ti na našem topiku? lolol

• Replies 14.9k
  • Views 730.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Treba staviti jebene mreze sa sitnim okcima po celom obimu terena.

Naravno, to nista nece resiti, al nadati se da ce iko ikad imati dovoljno svesti da iz sportskih hala i sa stadiona protera bolide je prosto nerealno u ovom trenutku..

da li je realno da se meč nastavio ako su gađali šrafovima??

nije ovo prvi put da ubacuju srafove u moraci. verovatno mogu da se skinu sa stolica ili tako nesto.

steta sto ne moze da se organizuje pristojan plejof u ovoj eri kada zvezda i partizan imaju jake ekipe. mogli smo do sada odgledamo nekoliko vrhunskih serija.

On 26. 5. 2025. at 20:50, copkillah said:

da li je realno da se meč nastavio ako su gađali šrafovima??

Ugradili su šrafove Branku Laziću i nastavlja se

On 26. 5. 2025. at 20:49, MeanM@ said:

Treba staviti jebene mreze sa sitnim okcima po celom obimu terena.

Naravno, to nista nece resiti, al nadati se da ce iko ikad imati dovoljno svesti da iz sportskih hala i sa stadiona protera bolide je prosto nerealno u ovom trenutku..

lol

najbolje da ce oni koji organizuju sve ove gadosti da stave mreze

sve to se to resava rutinski i bez mreza, ali postaje neresivo kada ljudi koji vode klubove i posredno i samu ligu zele upravo ovaj svinjac

Mislim da će da pravi društvo Teu

A dobro razumljivo je i što je Kalinic uzeo da vraća, i ja bi ispizdela da me teleće glave gađaju nečim

On 26. 5. 2025. at 20:56, Heaviside said:

lol

najbolje da ce oni koji organizuju sve ove gadosti da stave mreze

sve to se to resava rutinski i bez mreza, ali postaje neresivo kada ljudi koji vode klubove i posredno i samu ligu zele upravo ovaj svinjac

Pa da, oni ni ne prodaju karte za ovo nego sve podele proverenoj mandrilskoj ekipi koja radi na žeton

On 26. 5. 2025. at 20:58, Midžeta said:

A dobro razumljivo je i što je Kalinic uzeo da vraća, i ja bi ispizdela da me teleće glave gađaju nečim

Razumljivije bi bilo da je neku loptu vratio u koš.

Nije trebalo da se vracamo, ako je neko pogodjen na klupi.

Ova šaka jada bolje da je iz svlačionice produžila pravac na aerodrom nego što se blamiraju, 20 za zelenim stolom > 30+ na parketu. Za bolje i nisu.

On 26. 5. 2025. at 21:01, sigurnost said:

Razumljivije bi bilo da je neku loptu vratio u koš.

Kako je bacio ovaj šraf to je otprilike mehanika našeg šuta ove sezone

On 26. 5. 2025. at 21:01, Milosh76 said:

Nije trebalo da se vracamo, ako je neko pogodjen na klupi.

Ko?

Kako će da ih rašrafi Kalina u Beogradu za ova skandiranja.