Monday at 20:332 days Koliki nedostatak mozga te dovede do toga da nosiš sa sobom ŠRAFOVE na utakmicu????Pakao
Monday at 20:342 days Just now, Midžeta said:Koliki nedostatak mozga te dovede do toga da nosiš sa sobom ŠRAFOVE na utakmicu????PakaoNije samo nedostatak mozga nego i namera Edited Monday at 20:372 days by Milosh76
Monday at 20:372 days 1 minute ago, Midžeta said:Koliki nedostatak mozga te dovede do toga da nosiš sa sobom ŠRAFOVE na utakmicu????PakaoKreteni. Ne znam da li su nosili ili su skidali sa tribina, nije ni bitno. Pri tom vodiš lagano od početka i gađaš. Šta bi radili da su gubili 16?
Monday at 20:382 days 2 minutes ago, Midžeta said:Koliki nedostatak mozga te dovede do toga da nosiš sa sobom ŠRAFOVE na utakmicu????PakaoPolako, dok sa jedne strane nije isključeno da su iščupali šrafove i stvarno gađali (niko ne bi bio iznenađen), sa druge strane imaš nekoga kome ne možeš baš da poveruješ na prvu.Nadam se da su kamere u Morači radile i da će sve lepo da se vidi šta i kako i onda kazne prema tome.
Monday at 20:412 days 1 minute ago, copkillah said:Polako, dok sa jedne strane nije isključeno da su iščupali šrafove i stvarno gađali (niko ne bi bio iznenađen), sa druge strane imaš nekoga kome ne možeš baš da poveruješ na prvu.Nadam se da su kamere u Morači radile i da će sve lepo da se vidi šta i kako i onda kazne prema tome.Misliš da sudije prazne tribine a da ne znaju šta je upalo, ajde bre...
Monday at 20:422 days 3 minutes ago, *edited by mod said:Kreteni. Ne znam da li su nosili ili su skidali sa tribina, nije ni bitno. Pri tom vodiš lagano od početka i gađaš. Šta bi radili da su gubili 16?Pa to, a ne znam jel gore da su skidali sa tribina ili poneli, šta radiš na utakmici? Odvrcem srafove o.OLjudi su mentoli
Monday at 20:422 days Just now, assignment said:Misliš da sudije prazne tribine a da ne znaju šta je upalo, ajde bre...Pa trebalo bi da prazne tribine i zbog "samo" upaljača i lasera, ako mene pitaš. Siguran sam da je upaljača bilo i to je dovoljno.
Monday at 20:432 days Evo sad duhoviti spiker u sali "preti" da sledeci incident povlaci kaznu praznjenja hale.Bas me zanima da li ce ABA isprazniti halu za eventualnu trecu utakmicu.
Monday at 20:432 days Just now, assignment said:Misliš da sudije prazne tribine a da ne znaju šta je upalo, ajde bre...Sarkastičan je zbog situacije sa kamerom ispred kluba gde je bilo isto tako nekih sitnica o glavu.
Monday at 20:462 days Ima li neko da dofarba ovu žutu ogradu u Morači, non stop je u kadru. Korozija trigeruje OCD Edited Monday at 20:462 days by Mindaugas Žukauskas
Monday at 20:462 days 2 minutes ago, Valk said:Sarkastičan je zbog situacije sa kamerom ispred kluba gde je bilo isto tako nekih sitnica o glavu.Ozbiljan sam za kameru, ako je neko gađao šrafovima, odmah privođenje i prazna dvorana za sledeći meč najmanje.Ali složićemo se da KKCZ ima određenu reputaciju kada je u pitanju istinitost onoga šta njeni predstavnici tvrde, jelte.
Monday at 20:472 days najrealnije je da nema nikakve veze sa košarkomvodiš 20 razlike, dominiraš nad protivnikom.......navijači bi trebalo da budu hepi, da naprave atmosferu i ponesu igrače da dobiju još ubedljivijeumesto toga, leti sve i svaštakad bi ova liga imala/mogla da ima nezavisnu i profesionalu upravu, večiti i Budućnost bi odavno bili izbačeni iz lige ili bi igrali ko Novi Pazar, 90% utakmica bez ikoga na tribinama osim službenih licakoliko se sećam i navijači Partizana su prošle sezone imali neku ingenioznu aktivnost, u trenutku kada smo vodili ubedljivo......valjda u finalu kls. ne sećam se više
Monday at 20:492 days 1 minute ago, Ted said:najrealnije je da nema nikakve veze sa košarkomvodiš 20 razlike, dominiraš nad protivnikom.......navijači bi trebalo da budu hepi, da naprave atmosferu i ponesu igrače da dobiju još ubedljivijeumesto toga, leti sve i svaštakad bi ova liga imala/mogla da ima nezavisnu i profesionalu upravu, večiti i Budućnost bi odavno bili izbačeni iz lige ili bi igrali ko Novi Pazar, 90% utakmica bez ikoga na tribinama osim službenih licakoliko se sećam i navijači Partizana su prošle sezone imali neku ingenioznu aktivnost, u trenutku kada smo vodili ubedljivo......valjda u finalu kls. ne sećam se višeVređali ste Vesnu Čović, to je opasnije od šrafova i čaša