Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Koliki nedostatak mozga te dovede do toga da nosiš sa sobom ŠRAFOVE na utakmicu????

Pakao

• Replies 14.6k
  • Views 715.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Izbacili su zene i decu, ostala je esencija zla na tribinama.

Just now, Midžeta said:

Koliki nedostatak mozga te dovede do toga da nosiš sa sobom ŠRAFOVE na utakmicu????

Pakao

Nije samo nedostatak mozga nego i namera

Edited by Milosh76

1 minute ago, Midžeta said:

Pakao

Kreteni. Ne znam da li su nosili ili su skidali sa tribina, nije ni bitno. Pri tom vodiš lagano od početka i gađaš. Šta bi radili da su gubili 16?

2 minutes ago, Midžeta said:

Pakao

Polako, dok sa jedne strane nije isključeno da su iščupali šrafove i stvarno gađali (niko ne bi bio iznenađen), sa druge strane imaš nekoga kome ne možeš baš da poveruješ na prvu.

Nadam se da su kamere u Morači radile i da će sve lepo da se vidi šta i kako i onda kazne prema tome.

1 minute ago, copkillah said:

Polako, dok sa jedne strane nije isključeno da su iščupali šrafove i stvarno gađali (niko ne bi bio iznenađen), sa druge strane imaš nekoga kome ne možeš baš da poveruješ na prvu.

Nadam se da su kamere u Morači radile i da će sve lepo da se vidi šta i kako i onda kazne prema tome.

Misliš da sudije prazne tribine a da ne znaju šta je upalo, ajde bre...

3 minutes ago, *edited by mod said:

Kreteni. Ne znam da li su nosili ili su skidali sa tribina, nije ni bitno. Pri tom vodiš lagano od početka i gađaš. Šta bi radili da su gubili 16?

Pa to, a ne znam jel gore da su skidali sa tribina ili poneli, šta radiš na utakmici? Odvrcem srafove o.O

Ljudi su mentoli

Just now, assignment said:

Pa trebalo bi da prazne tribine i zbog "samo" upaljača i lasera, ako mene pitaš. Siguran sam da je upaljača bilo i to je dovoljno.

Evo sad duhoviti spiker u sali "preti" da sledeci incident povlaci kaznu praznjenja hale.

Bas me zanima da li ce ABA isprazniti halu za eventualnu trecu utakmicu.

Just now, assignment said:

Sarkastičan je zbog situacije sa kamerom ispred kluba gde je bilo isto tako nekih sitnica o glavu.

Ima li neko da dofarba ovu žutu ogradu u Morači, non stop je u kadru. Korozija trigeruje OCD

Edited by Mindaugas Žukauskas

2 minutes ago, Valk said:

Sarkastičan je zbog situacije sa kamerom ispred kluba gde je bilo isto tako nekih sitnica o glavu.

Ozbiljan sam za kameru, ako je neko gađao šrafovima, odmah privođenje i prazna dvorana za sledeći meč najmanje.

Ali složićemo se da KKCZ ima određenu reputaciju kada je u pitanju istinitost onoga šta njeni predstavnici tvrde, jelte.

najrealnije je da nema nikakve veze sa košarkom

vodiš 20 razlike, dominiraš nad protivnikom.......navijači bi trebalo da budu hepi, da naprave atmosferu i ponesu igrače da dobiju još ubedljivije

umesto toga, leti sve i svašta

kad bi ova liga imala/mogla da ima nezavisnu i profesionalu upravu, večiti i Budućnost bi odavno bili izbačeni iz lige ili bi igrali ko Novi Pazar, 90% utakmica bez ikoga na tribinama osim službenih lica

koliko se sećam i navijači Partizana su prošle sezone imali neku ingenioznu aktivnost, u trenutku kada smo vodili ubedljivo......valjda u finalu kls. ne sećam se više

Biće ovde neke kazne i za Kalinu. Šta god da su bacili on je vratio u publiku.

1 minute ago, Ted said:

najrealnije je da nema nikakve veze sa košarkom

vodiš 20 razlike, dominiraš nad protivnikom.......navijači bi trebalo da budu hepi, da naprave atmosferu i ponesu igrače da dobiju još ubedljivije

umesto toga, leti sve i svašta

kad bi ova liga imala/mogla da ima nezavisnu i profesionalu upravu, večiti i Budućnost bi odavno bili izbačeni iz lige ili bi igrali ko Novi Pazar, 90% utakmica bez ikoga na tribinama osim službenih lica

koliko se sećam i navijači Partizana su prošle sezone imali neku ingenioznu aktivnost, u trenutku kada smo vodili ubedljivo......valjda u finalu kls. ne sećam se više

Vređali ste Vesnu Čović, to je opasnije od šrafova i čaša