Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Lorenzo je (bio) opak dok je bio mladji, mislim nije se on nesto ove sezone u Pani trosio, ali dosta sa tim penzionerima, daj nesto ispod 30, stim sto se liga prosirila i bice jos vise utakmica. Do Gudure cemo tesko, navodno Fener (sto posle ovakvog finala ne cudi) nudi koliko Gudura moze da pozeli....

• Replies 14.6k
  • Views 715.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

31 minutes ago, Ros said:

vasa, cmm, zo bi moglo

Vasa, CMM, Yago bi moglo, jedino ako se nadje neko da uzme Yaga, ili ga posaljemo na godinu dana u FMP...

11 minutes ago, assignment said:

Vasa, CMM, Yago bi moglo, jedino ako se nadje neko da uzme Yaga, ili ga posaljemo na godinu dana u FMP...

sto samo godinu dana, nije kao da ce da poraste

Oturu, Bolomboj, Petrušev je najbolja centarska linija u istoriji EL.

Šta radi Mišin medžik tač.

2 hours ago, Jesper23 said:

Neka bude 2/3 solidnih 66%, realno.

Neka bude 1/3 a da nije Loyd.

2 hours ago, FPLS said:

Prlina je najgori insajder ikad, od preko 100 plasiranih ekskluziva samo jedna jedina se obistinila - Trej Tompkins.

Btw, grcki mediji nam pakuju Lorenza Brauna, to vec lici na Bagzija i ekipu. Valjda jedini PG u Evropi u jos ruiniranijem stanju od Teodosica i Jaga.

Daleko od toga da je Lorenzo ruiniran, jednostavno covek nije imao mesta u nakrcanom Panatanaikosu i nije se snasao u malim minutima koje je dobijao i bez ikakve ozbiljne napadacke uloge u ekipi. Fizicki nisam primetio da je ni za dlaku usporio u odnosu na prethodne sezone. Meni se cini da njegov dolazak verovatno znaci da necemo nista menjati na bekovima osim ako ne dozivimo naucnu fantastiku da Gudura skonta da je uradio sta je morao sa Fenerom pa da se vrati kuci. U tom scenariju bekovska linija Braun - Kodi - Gudura - Nedovic - Kenan bi bila vise nego OK.

Piters i Oturu bi vec bili ozbiljan upgrade u reketu, pogotovo pod uslovom da ostaje Petrusev i da Bolomboj pocne sezonu zdrav. U tom slucaju podneo bih i Dzona Brauna kao petog visokog. Uz Kalinu i Giedraitisa to bila sasvim, sasvim zajebana ekipa. Teo i Lazic u penziju, Kostic u Kanzas, domaca osnova a.k.a trio fantastikus (Dobric, Davidovac i Luka) od 13 do 15 mesta da vreba sansu i to je to. Ako Gudura ne dodje i ostane Jago to bi bio downgrade ali bi i tako ekipa opet bila sasvim dobra.

Edited by harper lee

lorenzo umesto cmm - dizem obe ruke za to, njih dvojica zajedno nikako

10 minutes ago, Nikodije said:

lorenzo umesto cmm - dizem obe ruke za to, njih dvojica zajedno nikako

Jedino ako otvaramo ciglanu.

2 minutes ago, JPM said:

Jedino ako otvaramo ciglanu.

Pa otvorili smo je vec, samo sto su radna mesta zauzeli Kenan, Nedovic, Dobric & co.....

Lorenzo je imao dobru proslu sezonu sa 30 minuta u Evroligi u proseku bez znakova starosti, a kao sto rece harper PAO je em pretrpan em Ataman ima obicaj da na bekoviskim pozicijima igra sa malim brojem igraca. Ali opet, covek ce sledece godine napuniti 36 godina sto su vec rizicne godine u kojima se desava da igrac uspori preko noci i nikada vise ne nadje petu brzinu. Jeste ono sto je on igrao prosle godine bolje od onoga sto CMM igra, ali preveliki je rizik da se on uzme za prvog pleja, a previse je slican CMM-u da bi jedan drugom bili zamena. Zajedno da igraju ne mogu. Sta znam, mozda bih ga uzeo uz jos jednog pleja ako se prekine saradnja sa CMM-om. Realno bi najbolje bilo da CMM ostane, Jago i Teo da odu i da dodju dva nova pleja. Jedan provereni i jedan da se proba sa njim kao sto smo probali sa Jagom. Znam da Jago ima veliki ugovor ali ja bih pokusao da se dogovorim sa njim da ode i da mu se isplati razlika u odnosu na ugovor koji bi dobio negde drugde ako ta razlika nije prevelika. Ako ostane onda samo kao treci plej. Sa njim kao drugim plejom smo u ozbiljnom problemu.

Piters i Oturu bi bili velika pojacanja, tu nema nikakve dileme.

Zašto bi se Olimpijakos odrekao Pitersa? To nema uporište u zdravom razumu.

krece seleri kep i ima dosta glasina da ce ti najbolesnije pretrpani rosteri da se skrate. mozda i hoce covek da igra vise, mozda oni sa novim pravilima ne mogu njemu kao igacu koji igra 15 minuta da ponude pare koje moze da dobije negde drugde i tako dalje. a mozda tj. verovatno od toga nece biti nista.

Ja bih najradije Bonzija, juče jedva da je omirisao parket, kod nas bi bio zver.

Nešto sumnjam da će Kenan da ostane. Meni je Lojd u tom smislu najrealniji od pomenutih.

Oko Brauna nisam pametan, nisam mu nešto pratio karijeru, mislio sam da je pametniji kao košarkaš, donosio je silne wtf odluke, ali verujem da igra za prilično tanke novce pa verovatno ne bih imao mnogo za zameriti.

Nadam se da Kalina moźe bolje da se spremi za sezonu i to bi mogao da bude ključ, uz pomake na Filipovoj psihološkoj uravnoteženosti.

Babu i Dedu bih otpisao, a verovatno i Dobrića zato što verujem da će suprotno mojoj volji radije Nedovića ostaviti. Očekujem i pregovore sa Đurišićem, mada postoji šansa da mu se malo otvori u Hawksima.

1 hour ago, Heaviside said:

krece seleri kep i ima dosta glasina da ce ti najbolesnije pretrpani rosteri da se skrate. mozda i hoce covek da igra vise, mozda oni sa novim pravilima ne mogu njemu kao igacu koji igra 15 minuta da ponude pare koje moze da dobije negde drugde i tako dalje. a mozda tj. verovatno od toga nece biti nista.

Nisam siguran, ali mi se čini da sam negde video da postoji opcija da premašiš seleri kep i u tom slučaju se plaća, da ga tako duhovito nazovem, porez na luksuz. Pao, recimo, nikako ne može da se uklopi u 7 miliona, ako su Nan i Šorts ta 2 najskuplja koja se ne računaju, Slukas, Lesor, Grant, Bo Kruz i Osman su sami preko 7.

Meni deluje da je Oliju Piters sigurica, ali ajde da vidimo, njegovo dovođenje bi bio potez decenije, bolja dostupna streč četvorka ne postoji u EL, računam tu i prepodobnog Mirotu.

@ kralj Kako misliš Lorenzo igra za sitne novce? Mislim da je potpisao trogodišnji sa platom od 1.6kk po godini.

Edited by fandorin