Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

ma dobro zavitlavam se, čisto kao comic relief, jer mi iskreno ide na pimpek teokratija sa ovim serijskim džiberisanjem

volim ga kao brata i teču zajedno ali idi torimaux odmaraj ako već nemaš živaca i izdala te snaga. kapiram da mora da igra umesto CMM ali nek se kontroliše malko

• Replies 14.4k
  • Views 702k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

1 hour ago, sigurnost said:

Da Srbija nije banana država on bi već bio u Južnom Sudanu.

Ko je kriv Teodosicu sto se nije uzdrzao do kraja a onda posle utakmice zavalio flasu u glavu nekom od sudija, to u Srbiji nije kaznjivo. Ovako ce raditi cuveni disciplinski organi.s_d

Salu na stranu, Teo je jos poslednje godine u Virtusu, cim je primetio da mu je ionako kratak fitilj izgoreo, trebalo da batali kosarku. Kapiram da on zna vise kosarke od svih sudija ABA lige zajedno i da odlepi kad vidi da ga sudije zajebavaju ali njima se moze a njemu ne. Uostalom, njemu licno sude vrlo pristojno, sinoc je izvukao faul u napadu koji je bez problema mogao da se svira i kao faul odbrane, pobesneo je zbog tretmana pre svega Petruseva i Giedraitisa.

34 minutes ago, harper lee said:

Salu na stranu, Teo je jos poslednje godine u Virtusu, cim je primetio da mu je ionako kratak fitilj izgoreo, trebalo da batali kosarku.

nije trebalo zato sto nam je prilicno pomogao prosle sezone a kralj & ja smo imali privilegiju da gledamo legendu u zvezdi.

ali ovo sto sada radi je zaista nepotrebno. nije kul, da se izrazim floskulom mene bumera

ali bar imamo dobre mimove

Dobar ovaj nas Robinson iz Olimpije fantom

3 hours ago, uini said:

nije trebalo zato sto nam je prilicno pomogao prosle sezone a kralj & ja smo imali privilegiju da gledamo legendu u zvezdi.

ali ovo sto sada radi je zaista nepotrebno. nije kul, da se izrazim floskulom mene bumera

Ja još nisam, a kako stvari stoje, ko zna i da li ću u Aba ako mu rebnu zasluženu kaznu.

ma na tvu, nisam isao na tekme od 1998.

naravno da je lepo sto je dosao u zvezdu i odigrao zapravo sasvim dobru sezonu za standardne poslednje sezone u karijeri (da je bila poslednja). bilo je tu i poteza za pamcenje i solidan broj dobrih partija koje su nam donele evroligaske pobede.

ova sezona je vec greska. lose partije i ruzno ponasanje.

Edited by Heaviside

21 hours ago, sigurnost said:

Miša verovatno dobija 2-3 utakmice kazne.

Taktički potez, onda ce u civilu da napušava sudije, nema bacanja za protivnika.

Robinson ima odličan šut sa poludistance, jako visok izbačaj.

Edited by Jesper23

jel ima nekih CMM apdejtova ili da racunamo 3 do 6 nedelja

3 hours ago, uini said:

jel ima nekih CMM apdejtova ili da racunamo 3 do 6 nedelja

Nema iz kluba nista zvanicno (ko se na prognozu za Bolomboy-a "opece" ...) ni oko njega ni oko Mitrovica (rekli samo da se nije osecao dobro pa nije putovao u Laktase) ni oko Kalinica.

Sto se tice CMM-a i Mitrovica bili su obojica na treningu pred put u Laktase, CMM cak bio i u opremi za trening pa je mozda radio nesto individualno, Mitrovic je bio u trenerci i posmatrao trening sa strane.

Sto se tice Kalinica juce je na Sportklub portalu izasla vest da nije igrao drugo poluvreme u Laktasima zbog blaze povrede kolena koju citiram "vuce vec neko vreme" sto bi znacilo da se nije nesto povredio direktno u prvom poluvremenu poslednje utakmice vec da igra sa tim problemom izvesno vreme.

Negde videh po drugim forumima da je neko pisao da je posle nekih utakmica izlazio sa ledom oko kolena, spomenuto da je tako izasao na onaj "post game" intervju posle gostujuceg derbija u Evroligi (kada su oni momci iz 6.75 podkasta u saradnji sa Evroligom imali pre i post game emisiju vezano za derbi).

Kalinić ima probleme sa kolenom već neko vreme, kod Mitra se pojavila aritmija pa je na detaljnim ispitivanjima.

Kodi će biti OK za 1/2 finale, i to je to.

Krpimo se, seci uši - krpi dupe )

On 16. 5. 2025. at 12:59, uini said:

kapiram da mora da igra umesto CMM ali nek se kontroliše malko

Da je Jago bar na 30% prošlogodišnjeg sebe, ne bi morao da se cima u ovakvim utakmicama sa tolikom minutažom.

Shoot me ali meni Nedović zapravo nije loš na pleju.