2 hours ago2 hr 36 minutes ago, harper lee said:Nedovic, Braun i Rokas uzese Teodosicu utakmicu.Filipa pomeni, ako hoćeš!
2 hours ago2 hr 4 minutes ago, sigurnost said:Filipa pomeni, ako hoćeš!Teraj ga u kurac, on na ovakvim utakmicama treba da izgleda kao Jokic. Petrusev kad je u utakmici, kad se ne svadja sa sudijama i kad je fokusiran je jedan od najboljih napadackih centara u Evropi a njemu izvesni Gavrilovic koji lici na prodavca produznih kablova na Kalenicu ubacuje 15 poena i uzima mu skokove ispod kosa celu utakmicu. Pomenucu ga u pozitivnom smislu kad odigra onako kako moze da igra protiv ovakvih mediokriteta. Dzon Braun koji vise jedva da moze da se odlepi od parketa je veceras uzeo 9 ofanzivnih skokova na cist hustle.Utakmicu je realno dobio Nedovic kojem nisu mogli nista, uspeo je sam da ponisti sva sranja koja su u zavrsnici napravili Teodosic i Kenan.
1 hour ago1 hr 5 minutes ago, harper lee said:Teraj ga u kurac, on na ovakvim utakmicama treba da izgleda kao Jokic. Petrusev kad je u utakmici, kad se ne svadja sa sudijama i kad je fokusiran je jedan od najboljih napadackih centara u Evropi a njemu izvesni Gavrilovic koji lici na prodavca produznih kablova na Kalenicu ubacuje 15 poena i uzima mu skokove ispod kosa celu utakmicu. Pomenucu ga u pozitivnom smislu kad odigra onako kako moze da igra protiv ovakvih mediokriteta. Dzon Braun koji vise jedva da moze da se odlepi od parketa je veceras uzeo 9 ofanzivnih skokova na cist hustle.Utakmicu je realno dobio Nedovic kojem nisu mogli nista, uspeo je sam da ponisti sva sranja koja su u zavrsnici napravili Teodosic i Kenan.Veruj mi je ne mogu da se setim jedne utakmice koju sam gledao a da se ovo nije desavalo.
1 hour ago1 hr 10 minutes ago, Borca said:Veruj mi je ne mogu da se setim jedne utakmice koju sam gledao a da se ovo nije desavalo.Uzasno me nervira taj njegov manir da siri ruke i frustrirano gleda prema sudijama a ocigledno nervira i sudije jer tek onda nece da mu sude nista. Petrusev je lagan igrac za svoju visinu i verovatno oseti svaki kontakt pa ga nervira sto ne dobija faulove ali jednostavno treba da se navikne na to i da pegla svoju igru. Njega gore na ruci niko ne moze ni da dohvati, kamoli da faulira, jer ima jako brz i eksplozivan zakorak, vecina nedosudjenih faulova na njemu dolazi iz kontakta telom a to sudije u duelima "centar na centra" cesce ne sude nego sto sude. Jeste on danas imao 20+10 sto je za centra uvek odlican ucinak ali smo takodje pre svega zahvaljujuci njegovoj kurcobolji primili previse koseva iz reketa.Uostalom, poslednjih par minuta nakon sto je Teodosic zabagovao i odveo Igokeu na +6 videli smo sta ova ekipa sa Petrusevim moze u odbrani. Mislim da su Igosi samo jednom uopste uspeli da sutnu na kos, iznudili smo bar tri-cetiri izgubljene lopte.
1 hour ago1 hr Ja imam utisak da je on lik prepun sebe, i te kako svestan svog talenta, al je onaj mentalni sklop koga to vise sputava i odmaze mu nego sto moze da ga vine tamo gde talentom vrv pripada. Lozi se na to sto zna, al je zato u odbrani cesto lenj, imas nekad utisak da stvarno tripuje da on ne treba bas da se cima tu nesto previse. Tacno bi u fudbalu bio onaj ubitacni centarfor koji ladi jaja dok ne dodje lopta u napadacku trecinu terena. Presing na bekove, oću, boli me qrc.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, sigurnost said:Zašto Stefanović nije izveo napad iz prednjeg polja?Ovo je odlično pitanje. Jako bih voleo da čujem objašnjenje.