Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Gidra burazer s_d Konačno

Edited by MeanM@

• Replies 14.4k
  • Views 698.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Nikolić i Nedović drže konsultacije kako da nas izjebu.

Zašto Stefanović nije izveo napad iz prednjeg polja?

Nedovic, Braun i Rokas uzese Teodosicu utakmicu.lolol

36 minutes ago, harper lee said:

Nedovic, Braun i Rokas uzese Teodosicu utakmicu.lolol

Filipa pomeni, ako hoćeš!

4 minutes ago, sigurnost said:

Filipa pomeni, ako hoćeš!

Teraj ga u kurac, on na ovakvim utakmicama treba da izgleda kao Jokic. Petrusev kad je u utakmici, kad se ne svadja sa sudijama i kad je fokusiran je jedan od najboljih napadackih centara u Evropi a njemu izvesni Gavrilovic koji lici na prodavca produznih kablova na Kalenicu ubacuje 15 poena i uzima mu skokove ispod kosa celu utakmicu. Pomenucu ga u pozitivnom smislu kad odigra onako kako moze da igra protiv ovakvih mediokriteta. Dzon Braun koji vise jedva da moze da se odlepi od parketa je veceras uzeo 9 ofanzivnih skokova na cist hustle.

Utakmicu je realno dobio Nedovic kojem nisu mogli nista, uspeo je sam da ponisti sva sranja koja su u zavrsnici napravili Teodosic i Kenan.

5 minutes ago, harper lee said:

Teraj ga u kurac, on na ovakvim utakmicama treba da izgleda kao Jokic. Petrusev kad je u utakmici, kad se ne svadja sa sudijama i kad je fokusiran je jedan od najboljih napadackih centara u Evropi a njemu izvesni Gavrilovic koji lici na prodavca produznih kablova na Kalenicu ubacuje 15 poena i uzima mu skokove ispod kosa celu utakmicu. Pomenucu ga u pozitivnom smislu kad odigra onako kako moze da igra protiv ovakvih mediokriteta. Dzon Braun koji vise jedva da moze da se odlepi od parketa je veceras uzeo 9 ofanzivnih skokova na cist hustle.

Utakmicu je realno dobio Nedovic kojem nisu mogli nista, uspeo je sam da ponisti sva sranja koja su u zavrsnici napravili Teodosic i Kenan.

Veruj mi je ne mogu da se setim jedne utakmice koju sam gledao a da se ovo nije desavalo.

10 minutes ago, Borca said:

Veruj mi je ne mogu da se setim jedne utakmice koju sam gledao a da se ovo nije desavalo.

Uzasno me nervira taj njegov manir da siri ruke i frustrirano gleda prema sudijama a ocigledno nervira i sudije jer tek onda nece da mu sude nista. Petrusev je lagan igrac za svoju visinu i verovatno oseti svaki kontakt pa ga nervira sto ne dobija faulove ali jednostavno treba da se navikne na to i da pegla svoju igru. Njega gore na ruci niko ne moze ni da dohvati, kamoli da faulira, jer ima jako brz i eksplozivan zakorak, vecina nedosudjenih faulova na njemu dolazi iz kontakta telom a to sudije u duelima "centar na centra" cesce ne sude nego sto sude. Jeste on danas imao 20+10 sto je za centra uvek odlican ucinak ali smo takodje pre svega zahvaljujuci njegovoj kurcobolji primili previse koseva iz reketa.

Uostalom, poslednjih par minuta nakon sto je Teodosic zabagovao i odveo Igokeu na +6 videli smo sta ova ekipa sa Petrusevim moze u odbrani. Mislim da su Igosi samo jednom uopste uspeli da sutnu na kos, iznudili smo bar tri-cetiri izgubljene lopte.

Ja imam utisak da je on lik prepun sebe, i te kako svestan svog talenta, al je onaj mentalni sklop koga to vise sputava i odmaze mu nego sto moze da ga vine tamo gde talentom vrv pripada.

Lozi se na to sto zna, al je zato u odbrani cesto lenj, imas nekad utisak da stvarno tripuje da on ne treba bas da se cima tu nesto previse.

Tacno bi u fudbalu bio onaj ubitacni centarfor koji ladi jaja dok ne dodje lopta u napadacku trecinu terena. Presing na bekove, oću, boli me qrc.

1 hour ago, sigurnost said:

Zašto Stefanović nije izveo napad iz prednjeg polja?

Ovo je odlično pitanje. Jako bih voleo da čujem objašnjenje.

Hramlje Kalina, Sfero ništa ne reče na KZM.