May 10May 10 Ako se igraci ne smire u poluvremenu i pocnu da igraju kosarku treba ih bukvalno sve otpustiti. Promasiti ovoliko zicera koje ni ja ne bih promasio je bezobrazluk prema sportu, kosarci, lopti, klubu, navijacima i macki Ljubici.
May 10May 10 Kalina je bio dekoncentrisan u par navrata, ali bar se trudi. CMM najbolji.Petrušev, Kenan, Nedović... Verovatno još neko - igraju jer moraju.Ne znam zašto mu je Braun igrao samo na početku. Baš je bio faktor.
May 10May 10 Nadam se da će dogodine Radošić biti Igokein go to igrač, ako ne ode i on na koledž, nisam ga ispratio.
May 10May 10 18 minutes ago, kralj said:Kalina je bio dekoncentrisan u par navrata, ali bar se trudi. CMM najbolji.Petrušev, Kenan, Nedović... Verovatno još neko - igraju jer moraju.Ne znam zašto mu je Braun igrao samo na početku. Baš je bio faktor.Ušli kako treba u meč, držali Igokeu dugo na samo 2 poena. Onda mozak na ispašu praćen hokejaškim izmenama Sfera i ode sve u k.I sad kad se skoncentrišu naprave razliku 8-9 poena brzo, ali par napada onda sledi drogerašenje po terenu i ovi stignu.Videh da se Deda ne vraća ove sezone više, to + Bolomboj nam baš nije trebalo.
May 10May 10 Luka Mitrović nas izvadio iz kanala, nekoliko bitnih poena i pametna igra.Jaga ne bih da komentarišem, ne želim da ga blatim jer je drag lik ali ovo više nije ni kanal u čemu je on...Dođe mi da povučem i sve loše što sam komentarisala na račun Neše Ilića, on je gospodin čovek u odnosu na ove dve sirovine Vasiljevića i Dozeta. Jbt kakvi mentoli su se sve privalili u Zvezdu, plač majke božije. Edited May 10May 10 by Valk
May 10May 10 Sta god da uradimo protiv Igokee nasa sezona je ocigledno zavrsena posle Bajerna. Ovo nije ni pad u formi, mi jednostavno ne igramo kosarku uopste, koristimo ove termine kad su utakmice da se svadjamo sa sudijama i promasujemo zicere.
May 10May 10 Ovog Dzona Brauna bih uvek imao u timu pa makar ne mogao da pogodi kos ni da mu zivot zavisi od toga. Jebes Petruseve i Nedovice koji igraju samo kad smatraju da ih je protivnik dostojan.
May 10May 10 3 minutes ago, sigurnost said:Sferopulos isprobava Kalinu na pleju!Probao je Jaga i Teodosica pre toga pa je zakljucio da mu je ipak pametnije da dobije utakmicu.