2 hours ago2 hr Ako se igraci ne smire u poluvremenu i pocnu da igraju kosarku treba ih bukvalno sve otpustiti. Promasiti ovoliko zicera koje ni ja ne bih promasio je bezobrazluk prema sportu, kosarci, lopti, klubu, navijacima i macki Ljubici.
2 hours ago2 hr Kalina je bio dekoncentrisan u par navrata, ali bar se trudi. CMM najbolji.Petrušev, Kenan, Nedović... Verovatno još neko - igraju jer moraju.Ne znam zašto mu je Braun igrao samo na početku. Baš je bio faktor.
2 hours ago2 hr Nadam se da će dogodine Radošić biti Igokein go to igrač, ako ne ode i on na koledž, nisam ga ispratio.
2 hours ago2 hr 18 minutes ago, kralj said:Kalina je bio dekoncentrisan u par navrata, ali bar se trudi. CMM najbolji.Petrušev, Kenan, Nedović... Verovatno još neko - igraju jer moraju.Ne znam zašto mu je Braun igrao samo na početku. Baš je bio faktor.Ušli kako treba u meč, držali Igokeu dugo na samo 2 poena. Onda mozak na ispašu praćen hokejaškim izmenama Sfera i ode sve u k.I sad kad se skoncentrišu naprave razliku 8-9 poena brzo, ali par napada onda sledi drogerašenje po terenu i ovi stignu.Videh da se Deda ne vraća ove sezone više, to + Bolomboj nam baš nije trebalo.
2 hours ago2 hr Luka Mitrović nas izvadio iz kanala, nekoliko bitnih poena i pametna igra.Jaga ne bih da komentarišem, ne želim da ga blatim jer je drag lik ali ovo više nije ni kanal u čemu je on...Dođe mi da povučem i sve loše što sam komentarisala na račun Neše Ilića, on je gospodin čovek u odnosu na ove dve sirovine Vasiljevića i Dozeta. Jbt kakvi mentoli su se sve privalili u Zvezdu, plač majke božije. Edited 1 hour ago1 hr by Valk
1 hour ago1 hr Sta god da uradimo protiv Igokee nasa sezona je ocigledno zavrsena posle Bajerna. Ovo nije ni pad u formi, mi jednostavno ne igramo kosarku uopste, koristimo ove termine kad su utakmice da se svadjamo sa sudijama i promasujemo zicere.
1 hour ago1 hr Ovog Dzona Brauna bih uvek imao u timu pa makar ne mogao da pogodi kos ni da mu zivot zavisi od toga. Jebes Petruseve i Nedovice koji igraju samo kad smatraju da ih je protivnik dostojan.
1 hour ago1 hr 3 minutes ago, sigurnost said:Sferopulos isprobava Kalinu na pleju!Probao je Jaga i Teodosica pre toga pa je zakljucio da mu je ipak pametnije da dobije utakmicu.