20 hours ago20 hr 3 minutes ago, harper lee said:Nisam se izvinio, napisao sam da mi je zao. A moja osecanja su moja licna stvar, stoga ubuduce ovakve komentare zadrzi za sebe.Možda me nisi dobro razumeo, nisam mislio ništa loše, već samo da kažem kako nisi ništa kriv, to je život, desi se, i da to nema nikakve veze sa kritikom igre, koju potpuno zaslužuje. To je sve.Nema potrebe za agresijom.
20 hours ago20 hr 15 minutes ago, JPM said:Možda me nisi dobro razumeo, nisam mislio ništa loše, već samo da kažem kako nisi ništa kriv, to je život, desi se, i da to nema nikakve veze sa kritikom igre, koju potpuno zaslužuje. To je sve.Nema potrebe za agresijom.Zasto mislis da je moj odgovor agresivan? Ja ti i uspostavljam granice sta je dozvoljeno da se komentarise u mojim postovima a sta nije upravo da ubuduce ne bi dolazilo do nesporazuma ili, ne daj boze, agresije. Ono sto sam ja naucio iz cele te nesrecne situacije sa Dobricem je da se ubuduce ustrucavam da posprdno komentarisem motive i govor tela igraca jer ti momci imaju svoje privatne zivote u kojima se povremeno dogadjaju i ovakve tragedije a mi o njima ne znamo nista. Nisam se izvinjavao jer nista pogresno nisam uradio svesno ali mi je zao sto sam to uradio jer je situacija takva kakva je i vrlo ubedljivo opravdava Dobricev stav na terenu. Ne mogu da verujem da je uopste igrao.
19 hours ago19 hr Pa ovo "zadrži za sebe" mi je delovalo agresivno. Ok, nije ni važno.Svako ima probleme, i oni i ti i ja. I ako nisi prelazio granicu pristojnosti, a verujem da nisi, onda jednostavno nema razloga da se osećaš loše po tom pitanju. To sam hteo da kažem.Ne možeš znati šta se događa u životima drugih ljudi, ali to ne sme da te spreči da iskažeš kritiku po pitanju nečega što nije lično. Igrao je za pare. Ne male pare. I igrao je veoma loše.
19 hours ago19 hr 37 minutes ago, JPM said:Pa ovo "zadrži za sebe" mi je delovalo agresivno. Ok, nije ni važno.Svako ima probleme, i oni i ti i ja. I ako nisi prelazio granicu pristojnosti, a verujem da nisi, onda jednostavno nema razloga da se osećaš loše po tom pitanju. To sam hteo da kažem.Ne možeš znati šta se događa u životima drugih ljudi, ali to ne sme da te spreči da iskažeš kritiku po pitanju nečega što nije lično.Igrao je za pare. Ne male pare. I igrao je veoma loše.O tome ti pricam, ima razloga da se osecam lose ali to su moji razlozi i niciji drugi. Jedino ja mogu da prosudim da li ima razloga da mi bude zao sto sam kritikovao Dobrica dok mu se u zivotu dogadjala ovako strasna stvar ili ne. Radi se o osecanju a moja osecanja su moja privatna stvar. Tebi hvala sto si pokusao da me odbranis od mene samog ali zaista nema potrebe, moja osecanja po ovom pitanju se nece promeniti.
17 hours ago17 hr 53 minutes ago, MiddleClass said:Uze nam Barsa Sengeliju. Covic kadar neveraSad mi njima da uzmemo Vilija Ernangomeza i mirna Ba...rselona.
15 hours ago15 hr 4 hours ago, JPM said:Igrao je za pare. Ne male pare. I igrao je veoma loše.jel ovo za dobrica kazes?nije ni mogao da igra dobro, dosao je na formiran tim i znalo se da nece igrati. on nije igrac za ovakvu ulogu. za to sto je on igrao ove sezone pogodniji je, ne znam, onaj megi iz buducnosti koji udje na 5 minuta, ispali 5 trojki, ubaci dve ili tri i ide na klupu i ceka sledecih 5 minuta. dobric nije taj tip igraca, njemu treba minutaza, poverenje, samopouzdanje i tada uglavnom isporuci. ovde nije mogao. morao je da zna da nece igrati kada je potpisao. ali kapiram da je i njemu bolje u zvezdi za 700k nego u nekoj albi za duplo manje.
13 hours ago13 hr Da, za Dobrića.Nije mi teško da shvatim Ogijev motiv da dođe nazad u Zvezdu, ali nikako ne razumem Zvezdin motiv da vrati Ogija za ove pre i za ovu ulogu.Ludilo mozga.
12 hours ago12 hr 40 minutes ago, JPM said:Da, za Dobrića.Nije mi teško da shvatim Ogijev motiv da dođe nazad u Zvezdu, ali nikako ne razumem Zvezdin motiv da vrati Ogija za ove pre i za ovu ulogu.Ludilo mozga.Jedan od poslednjih poteza odlazece debele kreature koja je bila predsednik kluba. Mada, Segi nema 700.000 hiljada, to je trac.
2 hours ago2 hr Ako nema baš 700 nema ni mnogo manje. To je taj platni razred u kojem su on, Davidovac, Mitrović, verovatno i Teo... Nedović, Kalina i Petrušev imaju više, Lazić manje.
2 hours ago2 hr Možemo da diskutujemo o platama, ali možda je mnogo smislenije diskutovati o logici dovođenja Dobrića. Ja je ne vidim. Kao što napisa kolega iznad, Dobriću trebaju minuti, a on je doveden na već popunjenu poziciju 3, pritom to je jedina pozicija koju on može sa uspehom da igra.Čekao se Đurišić pred ovu sezonu, nije ispalo kako smo očekivali, on je otušao u razvojnu NBA. Doveden je Dobrić posle užasne sezone u Virtusu, isprekidane povredama i nepoverenjem trenera. Ok, možda je on seo sa Janisom i dogovorio ovaj status koji ima kod nas, ja to ne znam. Ali iz perspektive održivog razvoja ekipe, to dovođenje uz prethodno produženje Rokasa, nema nikakvog smisla.Naravno, i faktor novca je tu. Možda smo mogli da dovedemo nekog boljeg za bitnu ulogu u rotaciji, nego li što smo doveli, da smo deo tog novca koji je dat Ogiju usmerili negde na stranu. A za tu ulogu koju on ima (čitaj: u 12 sam na nebitnim utakmicama i kad je neko povređen) mogli smo dovesti nekog atletu, mlađeg ili slično... Ili jednostavno dati šansu Kostiću. Pitanje je da li bi se on tek tako odlučio da ode, da mu je data fer šansa. Verovatno bi, ali opet imali bismo bolju poziciju za pregovore.
1 hour ago1 hr Tesko ce ostati i Rokas i Dobric naredne sezone. Volio bih Litvanac da ostane, ali znajuci nas...
55 minutes ago55 min Moj stav je da i Rokas i Dobrić odu. Imamo Kalinića koji je 3/4, imamo Davidovca koji je 3/4. Rokasova sezona je isto loša. Delimično jer mu Janis nije baš našao ulogu, ali ponajviše jer on prosto nije isporučio ono što se od njega zahteva. Ni blizu. Bukvalno je sve što je mogao da ubaci - promašio. A čovek je došao sa epitetima ubice.Dovesti startnu trojku i swingmana 3/2. Dobrić je trebalo da bude taj 3/2, ali on nije dvojka. Za dvojku mu mnogo fali kontrola lopte, i kreacija šuta za sebe. Kako samo komično izgleda kada on mora da se zaleti u nekoj polukružnoj kretnji da bi ostvario prednost u odnosu na čuvara.