Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

3 minutes ago, *edited by mod said:

Kontam da sve zavisi od toga kakav ugovor već ima. Ako nema klauzulu, sad je neće sigurno potpisivati, a koledž daje koliko daje, ostalo zna se, Kampaco style.

To nam je nepoznato, u NBA je precizirano dok se za NCAA niišta ne pominje.

• Replies 15k
  • Views 739.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

5 minutes ago, *edited by mod said:

Kontam da sve zavisi od toga kakav ugovor već ima. Ako nema klauzulu, sad je neće sigurno potpisivati, a koledž daje koliko daje, ostalo zna se, Kampaco style.

zašto je ne bi sad potpisao, kao deo dogovora da ga puste

ako se bude vraćao neće imati mnogo boljih ponuda od Zvezde, ako Zvezda uopšte bude zainteresovana

Ako se ne varam, on je prošle godine potpisao dugoročan ugovor. Ne zvuči naročito logično da u ugovor nije uvrstio olakšavajući model za eventualni odlazak u USA.

26 minutes ago, levi said:

zašto je ne bi sad potpisao, kao deo dogovora da ga puste

ako se bude vraćao neće imati mnogo boljih ponuda od Zvezde, ako Zvezda uopšte bude zainteresovana

Zavisi od ugovora u koji nemamo uvid. Klauzula za povratak je najmanji problem. To ne vidim što ne bi potpisao. Ali ako npr već ima neku otkupnu klauzulu, nema šanse da će sad da je poveća ili da će da produži ugovor. Naravno da je 200k ništa i da će dobiti više ali rekao bih da će bar deo da ide iz njegovog džepa.

1 hour ago, Malvo said:

Teo navodno neće ostati u Zvezdi ni u kakvom obliku, ima ponudu iz inostranstva.

Ponudu kao igrač ili GM? I od kog kluba? Ili je neka pouzdana telenovela iz kafića?

Pouzdana telenovela iz kafića.

Govor tela Dobrica je kao da su mu pre utakmice rekli da nakon sezone prelazi u Iliriju.lolol

2 minutes ago, harper lee said:

Govor tela Dobrica je kao da su mu pre utakmice rekli da nakon sezone prelazi u Iliriju.lolol

Ili Liriju.

On 2. 5. 2025. at 19:55, Malvo said:

Pouzdana telenovela iz kafića.

Ne želiš da podeliš telenovelu narodu kome žena brani da idu u kafić 😂

Dobricu umrla keva.sad Sad mi je zao sto sam ista lose napisao na njegov racun prekjuce.

Saučešće dobrom čoveku Ognjenu.

Saucesce Segiju

To je mozda i razlog njegovih losih igara i govoru tela u prethodnom periodu.

Nadam se da ce izaci jaci iz svega ovoga.

18 hours ago, harper lee said:

Dobricu umrla keva.sad Sad mi je zao sto sam ista lose napisao na njegov racun prekjuce.

Zašto? Jel si ga kritikovao na ličnom nivou ili njegovu igru? Ako je ovo drugo, to nema nikakve veze sa ovime i nemaš se za šta izvinjavati.

8 minutes ago, JPM said:

Zašto? Jel si ga kritikovao na ličnom nivou ili njegovu igru? Ako je ovo drugo, to nema nikakve veze sa ovime i nemaš se za šta izvinjavati.

Nisam se izvinio, napisao sam da mi je zao. A moja osecanja su moja licna stvar, stoga ubuduce ovakve komentare zadrzi za sebe.