Jump to content
Kraljeva magija

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

@Nikodije Nemam potrebu da imam misljenje o svemu, samo o meni bitnim stvarima. U kakvom drustvu zivim je bitno.

10 minutes ago, harper lee said:

Pasce i ovi majmuni sa vlasti pa ces videti da se nista po tom pitanju nece promeniti.

Onda je do nas.

53 minutes ago, JPM said:

Naravno da necemo. Ako osvojimo Evrokup, sa budzetom koji je primeren ovdasnjoj ekonomiji, onda imamo odredjeno opravdanje da trazimo neku pomoc. U tom slucaju se to moze gledati i kao odredjena nagrada za izuzetan sportski uspeh. Ali kod nas se to ne desava. Desava se besomucno sipanju u bunar bez dna kako bi Dobric imao milionsku platu a ti i ja osecaj da smo bitni, sve to dok nam celo drustvo gori i trune iznutra.

Dobric nema milionsku platu. Moze se poenta napisati i bez preterivanja. Zvezda je na pocetku sezone imala cetiri igraca s platom od milion ili preko (CMM, Kenan, Nedovic, Kalinic) a mislim da vecu platu od milion ima i Petrusev ali ne znam kako je to reseno izmedju njega, Zvezde i Olimpijakosa.

2 minutes ago, JPM said:

@Nikodije Nemam potrebu da imam misljenje o svemu, samo o meni bitnim stvarima. U kakvom drustvu zivim je bitno.

Onda je do nas.

Nije ni do koga, druze. Bezveze izmisljena tema iz koje se nista ne moze zakljuciti. Kao sto sam vec napisao, to nije pitanje odnosa drzave i klubova jer u toj prici niti ima drzave niti profesionalnih klubova sa jasnom vlasnickom strukturom. Radi se o politickoj "eliti" koja pere pare i/ili kupuje politicki uticaj preko dva popularna udruzenja gradjana i to je sve. Da je u pitanju drzava ona bi prvo napravila normalan zakon o sportu, odredila rok za privatizaciju i vlasnicku transformaciju svih sportskih klubova koji se danas vode kao udruzenja gradjana, tek onda bismo mogli da se bavimo time gde i zasto idu pare iz budzeta namenjene za sport. Kakve crne skole i bolnice koje pate neizgradjene jer se "sipaju milioni za Dobricevu platu". To su prazne price.

Džaba se kreči. Prvo promena vlasti pa zakon o sportu i tako redom.

Što reče @harper lee neće tu biti značajnih promena, ima mnogo važnijih stvari od toga, pa kad dođe na red.

2 hours ago, JPM said:

Ja imam vrlo jasan kriterijum i evo spreman sam da to platim. 100 evra clanarinu i 500 evra godisnju ulaznicu. 600 evra od mene. Plus nesto kupim u Red Star sopu i izadje 1000 evra godisnje. Posto nas, Zvezdasa ima toliko koliko pricamo, 40% Srbije, to ti je 0.4*6 700 000= 2 680 000 Zvezdasa. Neka svaki peti stavi novac tamo gde su mu usta i dobijes 536 000 sponzora ili sociosa kluba. Puta 1000 evra godisnje = 536 000 000 evra sponzorstva. Pa onda mozemo i NBA da igramo, zar ne?

Svoje zadovoljstvo treba da placamo mi, kao sto neko placa NETFLIX a neko F1TV. Pa ako nas ima koliko kazemo da nas ima, bice love ihahaj.

A prava nasa mera. Evo probaj na konto ljubavi prema klubu da trazis pare za sezonske karte. Dobices par hiljada zaludjenika koji su dolazili i kada se cula skripa patika u hali. E to je nasa mera. Zato ja i kazem, nas pristojan nivo je budzet Buducnosti.

Računica ti je malo off. Zašto bi pobogu pola miliona ljudi kupovalo sezonsku za halu od 20k mesta?

3 minutes ago, *edited by mod said:

Računica ti je malo off. Zašto bi pobogu pola miliona ljudi kupovalo sezonsku za halu od 20k mesta?

Plan mu je savršen, ali uz malečko proklizavanje.

Trista godine fazon.

Pa ne mora da bude za ulaznice naravno ali ako nas vec toliko ima i svako da po 600 evra, nama nema zime.

6 minutes ago, Valk said:

Plan mu je savršen, ali uz malečko proklizavanje.

Trista godine fazon.

Nije plan. Ovo je primer da pokaze koliko su ljudi veliki na recima a mali na delima.

5 minutes ago, JPM said:

Nije plan. Ovo je primer da pokaze koliko su ljudi veliki na recima a mali na delima.

jel ti gledaš utakmice iz tzv bele lože?

15 minutes ago, JPM said:

Pa ne mora da bude za ulaznice naravno ali ako nas vec toliko ima i svako da po 600 evra, nama nema zime.

Uplati mojih 600, ja ne bih.

1 minute ago, Nikodije said:

Uplati mojih 600, ja ne bih.

Znam, jasno je da ne bi.

56 minutes ago, *edited by mod said:

Nerealno je da pokusavas uopste da postavis racionalna pitanja na racunicu tipa - ja imam plave oci, kad bismo svi odlucili da imamo plave oci Zemlja bi bila Arakis.

Meni je sasvim ispravno da Zvezda i Partizan imaju ambicije da igraju Evroligu. Hajp oko ta dva kluba kao učesnika Evrolige je veliki i sposobna ekipa ljudi bi možda uspela da napravi održiv model za njih u Evroligi. Žalrgiris je navodno održiv, mogli bi možda i Zvezda i Partizan da to budu i svakako se ne treba unapred ograničiti na Evrokup. Pomoglo bi dosta ako bi seleri kep zaživeo i osetno smanjio troškove, kao i da sama liga prestane da nas pljačka sa milionskim iznosima za samo učešće.

Dok je Vučić na vlasti je no brainer da je bolje da neke mrvice sa mafijaškog stola padnu u košarku nego da odu tamo gde inače idu pare koje je otela mafija. Oni naravno ne umeju da dobro vode klubove, ali i ovo je bolje nego da je sve isto samo sa manje para. Mogućnost da oni prepuste blizance nekom drugom jednostavno ne postoji.