Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Lepa stara vremena. A imao je on još momenata sa PAOKom, kao i celo sportsko društvo.

• Replies 14.4k
  • Views 698.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

4 minutes ago, Eleniko said:

e baš sam to hteo da pitam jel to bio onaj niskopodni, sa kratkim nogama i buljsonom za medalju

sad znam ko je, mada sam nešto bio utripovao da je bio dlakav po ramenima cry

Jedini baš dlakavi koji me je uvek prestravljivao je Andro Knego iz Cibone 😂

3 minutes ago, dragance said:

Jedini baš dlakavi koji me je uvek prestravljivao je Andro Knego iz Cibone 😂

A Duenjas, kakva je to pojava bila.

1 hour ago, Eleniko said:

ae bre liče napusti inter-net

ae bre liče napusti inter-net, kakav radonja

napustam.

7 hours ago, kurjak said:

EL je prepuna matorih i istrošenih igrača, nema više šta da se skautira.

Fener doveo matorog Mekaluma, Makabi Tayusa ... nema izbora.

Krpiće se tako još koju godinu, a kako će dalje, nisam pametan.

Od mlađih igrača ni traga, nula.

Pa ima ih u Evropi, iz svake zemlje po neko, samo što jbg, preko one velike bare ima neka liga koja usisava sve što je visokog kvaliteta. A ima i priča da postoji višestruki MVP te lige koji nije igrao EL ni minut. Nije lepo što se Evropske košarke tiče... Plus privatna liga...Koju btw vode ljudi kojima su pare na prvom mestu, samo što se kamuflira popularizacijom košarke, pa nam treba London, Mančester ili Dubai, a Beograd, Zagreb ili Podgoricu ko jebe.

Muke svuda redom...

Edited by assignment

1 hour ago, assignment said:

Pa ima ih u Evropi, iz svake zemlje po neko, samo što jbg, preko one velike bare ima neka liga koja usisava sve što je visokog kvaliteta. A ima i priča da postoji višestruki MVP te lige koji nije igrao EL ni minut. Nije lepo što se Evropske košarke tiče... Plus privatna liga...Koju btw vode ljudi kojima su pare na prvom mestu, samo što se kamuflira popularizacijom košarke, pa nam treba London, Mančester ili Dubai, a Beograd, Zagreb ili Podgoricu ko jebe.

Muke svuda redom...

Sviranje kurcu. Koliko trziste ima Zalgiris cije utakmice gledaju samo Litvanci i zaljubljenici u old school kosarku? Zvezda i Partizan su top 3 po poseti, top 3 po interakcijama na drustvenim mrezama a u vrhu su i po gledanju prenosa u regularnom delu. U Beogradu se po rasporedu kosarkaskih utakmica kalendari stimuju i pomeraju se datumi drugih vaznih socijalnih desavanja, to nikada nece postati praksa u Nemackoj, Francuskoj i Italiji, o Velikoj Britaniji da i ne govorim.

26 minutes ago, harper lee said:

Sviranje kurcu. Koliko trziste ima Zalgiris cije utakmice gledaju samo Litvanci i zaljubljenici u old school kosarku? Zvezda i Partizan su top 3 po poseti, top 3 po interakcijama na drustvenim mrezama a u vrhu su i po gledanju prenosa u regularnom delu. U Beogradu se po rasporedu kosarkaskih utakmica kalendari stimuju i pomeraju se datumi drugih vaznih socijalnih desavanja, to nikada nece postati praksa u Nemackoj, Francuskoj i Italiji, o Velikoj Britaniji da i ne govorim.

Što ih sve nije sprečilo da traže skoro 5 miliona za trogodišnju licencu... Izgleda da se stvari koje donosimo toj ligi, i ne cene toliko. Nama traže isto kao i tamo nekom novonastalim Dubai timu.

Žalgiris je sa druge strane medalje, em suvlasnik, em je polu-vlasnik kluba šef tog preduzeća... Velika je šteta što ne postoji neka UEFA za košarku Evropu, pa je nastalo takvo ludo stanje.

Bilo bi lepo da večiti zajedno pokušaju da izvuku neki bolji dil...

Edited by assignment

3 hours ago, assignment said:

Bilo bi lepo da večiti zajedno pokušaju da izvuku neki bolji dil...

mislim da će to ići teško protiv EL beton uprave koja je em u funkciji privilegija vlasničkih klubova em, barem kod cigana, ima i taj politički momenat. a bodirogu evidentno zabole da se nešto cima, litvanac gura tvrdo.

deluje da je ono saopštenje o popularnosti klubova (gledanost, društvene mreže) napravilo neki neželjeni odjek, jedino što me tema toliko malo zanima da nisam pohvatao tačno šta i kako. negde tipujem da je vrh ili što bi se reklo vrhuška EL ispizdela što su na čelu 2 kluba kojima su nabili tvrd reketaški kurac za sledeću sezonu. najlepše bi bilo da ostoja i drčela, ili ko već drži tu blagajnu, plate po tih 5 milki a onda izmisle neko ludilo za prihodovanje koje litonacista ne vidi i ne ume da predvidi, pa im vratimo kočanjku u njegovo dupe.

Petrušev + Gudurić >>>>>>>> Samner.

I sta kaze Mozzartsport, gradi se tim oko Petruseva? Igraca koji je pre 3-4 dana izjavio da mu je jedini cilj da se vrati u NBA ligu i da potpisuje samo ugovore koji imaju klauzulu da uvek moze da ode ako dobije poziv iz Amerike? Ne vidim sta tu moze da podje po zlu.

Napisao sam ovde pre nekoliko dana da vec dosta dugo pregovaramo sa Olimpijakosom da preuzmemo Filipov ugovor ali sam se postidjeno povukao kad su mi strucnjaci "objasnili" da nema sanse da Petrusev ostane, ako je Kladionica u pravu izgleda da pregovori idu u dobrom pravcu. S obzirom da je mali zluradi kepec otisao u FSS nakon pocetka tekuce sezone ova sledeca ce biti prva post-covicevska u kojoj ce roster formirati Drcelic i Sferopulos. Covic nas je prosle godine usrao sa velikim i nepotrebnim ugovorima doajenima Domace Osnove d.o.o. ali moglo bi na leto to fino da se proluftira posto Teo i Lazic verovatno zavrsavaju karijere, Nedovicu i Mitrovicu isticu ugovori na kraju sezone, pa ce nam od preplacenih domacina ostati samo dinamik duo Dobric-Davidovac. Petrusev i Kalinic opravdavaju svoje ugovore, Kostic nije sporan a posto ce valjda i ovaj seleri kep nadam se da ce biti revidirani i ugovori iz kategorije "evo ti 800 hiljadarki ali da pomislis malo i na moju sitnu decicu" jer nece biti prostora za takve akrobacije. Naravno, ako se ostvari i ovo za Gudurica visina tog ugovora ce biti opravdana kvalitetom igraca. I to je to od dostupnih domacih igraca koji nesto vrede, posto je onaj ludak iz Tel Aviva obecao 5 miliona Micicu da ode u tu vukojebinu.

Drčela se kandiduje za preživljavanje pada naprednjačkog kartela.

Otkad je došao nemam neke zamerke na njegov rad.

-nije neki samoreklamer, retko u medijima

-nijednom se nije zahvalio Vučiću

-korektne izjave u javnosti, bez stalnih saopštenja i napušavanja sa kkp

-poverenje struci, produženje trenera jedan od prvih poteza

-izgleda da shvata da nam treba jači sportski sektor

Minus: pojavljivanje u ćacilendu

Bolomboy sa dozvolom kluba otputovao u Ameriku na dodatne medicinske preglede, medicinski tim opet "briljira".

4 minutes ago, Borca said:

Bolomboy sa dozvolom kluba otputovao u Ameriku na dodatne medicinske preglede, medicinski tim opet "briljira".

Nema to mnogo veze sa klupskim lekarima, igrači se leče po najboljim klinikama u Beogradu ili inostranstvu ako je potrebno.

Ovi su za manje intervencije, praćenje oporavka ... učestvuju u tom procesu.