Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Lepa stara vremena. A imao je on još momenata sa PAOKom, kao i celo sportsko društvo.

4 minutes ago, Eleniko said:

e baš sam to hteo da pitam jel to bio onaj niskopodni, sa kratkim nogama i buljsonom za medalju

sad znam ko je, mada sam nešto bio utripovao da je bio dlakav po ramenima cry

Jedini baš dlakavi koji me je uvek prestravljivao je Andro Knego iz Cibone 😂

3 minutes ago, dragance said:

Jedini baš dlakavi koji me je uvek prestravljivao je Andro Knego iz Cibone 😂

A Duenjas, kakva je to pojava bila.

1 hour ago, Eleniko said:

ae bre liče napusti inter-net

ae bre liče napusti inter-net, kakav radonja

napustam.

7 hours ago, kurjak said:

EL je prepuna matorih i istrošenih igrača, nema više šta da se skautira.

Fener doveo matorog Mekaluma, Makabi Tayusa ... nema izbora.

Krpiće se tako još koju godinu, a kako će dalje, nisam pametan.

Od mlađih igrača ni traga, nula.

Pa ima ih u Evropi, iz svake zemlje po neko, samo što jbg, preko one velike bare ima neka liga koja usisava sve što je visokog kvaliteta. A ima i priča da postoji višestruki MVP te lige koji nije igrao EL ni minut. Nije lepo što se Evropske košarke tiče... Plus privatna liga...Koju btw vode ljudi kojima su pare na prvom mestu, samo što se kamuflira popularizacijom košarke, pa nam treba London, Mančester ili Dubai, a Beograd, Zagreb ili Podgoricu ko jebe.

Muke svuda redom...

Edited by assignment

1 hour ago, assignment said:

Pa ima ih u Evropi, iz svake zemlje po neko, samo što jbg, preko one velike bare ima neka liga koja usisava sve što je visokog kvaliteta. A ima i priča da postoji višestruki MVP te lige koji nije igrao EL ni minut. Nije lepo što se Evropske košarke tiče... Plus privatna liga...Koju btw vode ljudi kojima su pare na prvom mestu, samo što se kamuflira popularizacijom košarke, pa nam treba London, Mančester ili Dubai, a Beograd, Zagreb ili Podgoricu ko jebe.

Muke svuda redom...

Sviranje kurcu. Koliko trziste ima Zalgiris cije utakmice gledaju samo Litvanci i zaljubljenici u old school kosarku? Zvezda i Partizan su top 3 po poseti, top 3 po interakcijama na drustvenim mrezama a u vrhu su i po gledanju prenosa u regularnom delu. U Beogradu se po rasporedu kosarkaskih utakmica kalendari stimuju i pomeraju se datumi drugih vaznih socijalnih desavanja, to nikada nece postati praksa u Nemackoj, Francuskoj i Italiji, o Velikoj Britaniji da i ne govorim.

26 minutes ago, harper lee said:

Sviranje kurcu. Koliko trziste ima Zalgiris cije utakmice gledaju samo Litvanci i zaljubljenici u old school kosarku? Zvezda i Partizan su top 3 po poseti, top 3 po interakcijama na drustvenim mrezama a u vrhu su i po gledanju prenosa u regularnom delu. U Beogradu se po rasporedu kosarkaskih utakmica kalendari stimuju i pomeraju se datumi drugih vaznih socijalnih desavanja, to nikada nece postati praksa u Nemackoj, Francuskoj i Italiji, o Velikoj Britaniji da i ne govorim.

Što ih sve nije sprečilo da traže skoro 5 miliona za trogodišnju licencu... Izgleda da se stvari koje donosimo toj ligi, i ne cene toliko. Nama traže isto kao i tamo nekom novonastalim Dubai timu.

Žalgiris je sa druge strane medalje, em suvlasnik, em je polu-vlasnik kluba šef tog preduzeća... Velika je šteta što ne postoji neka UEFA za košarku Evropu, pa je nastalo takvo ludo stanje.

Bilo bi lepo da večiti zajedno pokušaju da izvuku neki bolji dil...

Edited by assignment