3 hours ago3 hr mislim da je problem u očekivanjima navijača, koja ne mečuju realnost.navijač razmišlja, ako su radonja i dule mogli štapom i kanapom u svetlijim el sezonama da dođu do toga da budu faktori, sada sa novstečenim & kratkoročnim bogatstvom, mora da se uđe u plejof a tamo ili namučiš favorita ili prođeš slabijeg od sebe.uopšte neću da ulazim u cifre, jer su evropski klubovi izuzetno netransparentni na tu i druge finansijske teme ali je dovoljno videti da recimo bajernu šaban napier igra rezervnog plejmejkera, dok je pre svega sezone bio najveća akvizicija zvezde, verovatno i u istoriji, minus divac. okej, pala mu je cena ali nije odjednom počeo da igra za 600k eur. nama taj drugi plej jeste yago dos santos npr.da ne pričam o ovim big gunz timovima, kojiam dođe pre par meseci daniel mothafuckin theiss i eto ga delje komplet barcu sinoć i generalno kida basketsports. treba fljusnuti parice za theissa.u svakom slučaju, to je cca 70% total lige, gde može da klikne ili ne klikne ali ako klikne, mogu da delju koga stignu.mislim da plasman zvezde, partizana, bajerna, pa i efesa, koji je solidno jači tim po imenima, jeste nekakva realnost. možeš da uradiš nešto više (igraš tesnu seriju, stigneš do f4 a tamo je sve moguće) ali možeš i da ne stigneš u plejof kao partizan.u suštini, uvek se mogu pronaći povoljniji igrači, ukoliko se dobro zna kakve su im radne navike i ponašanje u kolektivu. da li su to likovi koji se nisu pokazali pa misliš da treba probati sa njima ili neki no name, nije to neki problem, iako ponuda nije sjajna. ali treba taj kolektiv i da klikne, da ima malo sreće u finišu tekmi i puno sreće sa povredama, kao npr partizan one sezone kada je bio na korak od f4. to su sve neke nijanse, u odnosu na ovosezonski plasman.
3 hours ago3 hr 36 minutes ago, Nikodije said: to je covek na klupi koji je postao balastdao mu bog zdravlja i dug život na klupi
3 hours ago3 hr 1 minute ago, uini said:mislim da je problem u očekivanjima navijača, koja ne mečuju realnost.navijač razmišlja, ako su radonja i dule mogli štapom i kanapom u svetlijim el sezonama da dođu do toga da budu faktori, sada sa novstečenim & kratkoročnim bogatstvom, mora da se uđe u plejof a tamo ili namučiš favorita ili prođeš slabijeg od sebe.uopšte neću da ulazim u cifre, jer su evropski klubovi izuzetno netransparentni na tu i druge finansijske teme ali je dovoljno videti da recimo bajernu šaban napier igra rezervnog plejmejkera, dok je pre svega sezone bio najveća akvizicija zvezde, verovatno i u istoriji, minus divac. okej, pala mu je cena ali nije odjednom počeo da igra za 600k eur. nama taj drugi plej jeste yago dos santos npr.da ne pričam o ovim big gunz timovima, kojiam dođe pre par meseci daniel mothafuckin theiss i eto ga delje komplet barcu sinoć i generalno kida basketsports.treba fljusnuti parice za theissa.u svakom slučaju, to je cca 70% total lige, gde može da klikne ili ne klikne ali ako klikne, mogu da delju koga stignu.mislim da plasman zvezde, partizana, bajerna, pa i efesa, koji je solidno jači tim po imenima, jeste nekakva realnost. možeš da uradiš nešto više (igraš tesnu seriju, stigneš do f4 a tamo je sve moguće) ali možeš i da ne stigneš u plejof kao partizan.u suštini, uvek se mogu pronaći povoljniji igrači, ukoliko se dobro zna kakve su im radne navike i ponašanje u kolektivu. da li su to likovi koji se nisu pokazali pa misliš da treba probati sa njima ili neki no name, nije to neki problem, iako ponuda nije sjajna. ali treba taj kolektiv i da klikne, da ima malo sreće u finišu tekmi i puno sreće sa povredama, kao npr partizan one sezone kada je bio na korak od f4.to su sve neke nijanse, u odnosu na ovosezonski plasman.da, ali kada godinama u nizu underachivujes rezultatski u odnosu na potrosnju to je valjda znak da bi nesto mozda mogao da promenis. godinama unazad zvezdina selekcija je veoma problematicna. ok, mozemo da kazemo "to je realnost, ne moze bolje", a mozemo da probamo i sa strucnijim ljudima u sportskom sektoru, koji nece da vrte uvek iste kataloge i recikliraju jedne te iste domace igrace.
3 hours ago3 hr ja mislim i da se koriguje selekcija, u odnosu na neke prethodne zablude.recimo, shaban i CMM su u svakom smislu, od gabarita, preko stila igre, veličine mudiju i odnosa prema timu, dijametralno različiti tipovi.nekome se on ne sviđa, nekome neko drugi ali to je recimo očigledna promena. takođe je nivo prangijata poboljšan, čvrstina u defanzivi i sličnozamerka će u zvezdi uvek ići na dve stavke: broj domaćih igrača i godina rođenja nosioca. sa nekim aspektima toga mogu da se složim a sa nekima ne. svakako mislim da to nisu toliko bitne stavke koliko se uzimaju kao krunski dokaz kako zvezda radi jedno te isto