Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

3 minutes ago, Moća said:

Brat Stratos je bio sve samo ne estetski dojam.

realno, s obzirom na pokazane kvalitete i generalno performans, najbolji stranac ikada u kkcz. mislim kvinsi i mwill su leđende ali šta je ovaj čovek igrao i koja je to bila meka ruka, bogo moj mili.

@Moća

Šta to pričaš?

Edited by kralj

1 minute ago, Eleniko said:

realno, s obzirom na pokazane kvalitete i generalno performans, najbolji stranac ikada u kkcz. mislim kvinsi i mwill su leđende ali šta je ovaj čovek igrao i koja je to bila meka ruka, bogo moj mili.

Bilo me sramota što sam tek nakon 15 godina, doduše sporadičnog gledanja, shvatio kakav je on zapravo košarkaški rutiner tek kad je došao kod nas.

Šokiran sam da nekom njegova košarka nije estetski privlačna.

stratosa da uzmes na ol'skul basketu i ostanes ceo dan i noc; opasno je cenio kako najefikasnije devastira cuvara i onda primenjivao jedan od tri masterovana pristupa; genije.

Onaj derbi kad smo na poluvremenu menjali dresove je sam okrenuo Partizan bez da se oznojio.

edit:

Edited by kralj

54 minutes ago, Eleniko said:

53 minutes ago, kralj said:

@Moća

Šta to pričaš?

Upravo to covek je razbio u svim elementima i svoditi ga na estetski dojam je glupost. Na to sam mislio da sem estetike i ostalo je bilo brutalno.

Edited by Moća

kralj samo hoce da kaze kako mu je estetika besprekorna.

Edited by uini

Naravno, igrao je kao gospodin covek.

I Bili Beron je igrao elegantno. A obojicu je Tomic doveo.

Edited by Moća

al je bili bio loš čovek, nije priznao četvorokorak

šta mislite oće bratina tomić sa sobom iz armanija da povede i litijaša?

ja bi voleo, da jebe oca i da malo splasne ovo prejadno grobarsko budalasanje sa petruševim

Ma nece Mirotic dolaziti ovde a i koj ce mu to kurac.

Nek nama Tomic nadje novog Bilija i sve pet!

Edited by Moća

pa dobro možemo se pošaliti malo u ove sitne sate

zna milanče šta valja, sigurno mu je pun tefter raznog perspektivnog šodera iz raznih brescia i trapanija

još kad im neša ćelavi namesti neku čirliderzicu da omaste jajca, ima da lete u nebo

21 minutes ago, Moća said:

Upravo to covek je razbio u svim elementima i svoditi ga na estetski dojam je glupost. Na to sam mislio da sem estetike i ostalo je bilo brutalno.

Šta si mislio posve je irelevantno u odnosu na ono šta si napisao, a napisati za Perperoglua da je bio sve sem estetskog dojma je uverljiv dokaz da ne shvataš ovu igru što samo po sebi ne bi bilo strašno da ne nastupaš iz ničim izazvane superiorne pozicije.

Kad ljudi koji nešto o košarci znaju pomenu eleganciju, ne govore o komponovanju kaiša i cipela i o slim fit košuljama, već o košarkaškoj eleganciji. U odnosu na Berona, svaki Stratosov potez na terenu izgleda kao koreografija.

Ne seri bre ajde