Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Nama treba plej, jer ne može Kodi sam, jer su mu Yago i Teo Backup, to mora da se popravi... Treba nam bek šuter, jer Neda i Kenan nisu pouzdani, tj. pojave se svake sedme utakmice, plus centar, jer se Petrušev 99,9% vraća o Oli... Ako stvarno postoji šansa da se vrati Gudura i to je to...

• Replies 14.4k
  • Views 697.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Samo nam Gudura fali, još jedna hoću piškim neću piškim zvezda

14 hours ago, JPM said:

Ja bih ovog Doziera rado video kod nas.

Mačka.

Navodno smo zainteresovani za Samnera koji je igrac fizicki slicnih karakteristika, verovatno ga se secas iz Zalgirisa od pre par sezona. Trazi klub u Evroligi da se vrati u Evropu iz Kine.

1 minute ago, harper lee said:

Navodno smo zainteresovani za Samnera koji je igrac fizicki slicnih karakteristika, verovatno ga se secas iz Zalgirisa od pre par sezona. Trazi klub u Evroligi da se vrati u Evropu iz Kine.

Secam ga se ali mi je delovao nekako slabo tamo. Nezapazeno.

28 minutes ago, JPM said:

Secam ga se ali mi je delovao nekako slabo tamo. Nezapazeno.

Samo prenosim trac, da li bi bio dobro resenje ili ne procenjivacemo ako se trac ispostavi kao istinit.

51 minutes ago, harper lee said:

Samo prenosim trac, da li bi bio dobro resenje ili ne procenjivacemo ako se trac ispostavi kao istinit.

Naravno, hvala za info.

Jeziv lik.

Tako da, dobrodošao vam. evil

Ja sad gledam, jedino sto zaista ima dobro telo. Lik je PG/SG a 198 visok i nije ni mator. Ovo ostalo sto se secam iz Zalgirisa, delovao je kao ispodprosecan igrac za Evroligu. Nista bolji od onog Rajana Tompsona sto je vec igrao kod nas.

Tako da ako je trac tacan, zivo me interesuje koja je referenca za interesovanje.

Sa druge strane definitivno bih voleo da vidim Tomica kao sportskog direktora jer on i jeste pokazao znacajno vise kao neki skaut nego li kao trener.

Sačekao bih sa tim da sudim igraču posle jedne EL sezone.

Meni deluje da on baš ima šlifa.

13 minutes ago, Milošica said:

Sačekao bih sa tim da sudim igraču posle jedne EL sezone.

Upravo tako, Dante Egzum je Barseloni verovatno izgledao kao tezak bust s obzirom s kakvom reputacijom su ga doveli, zato je i zavrsio u Partizanu. Jedna sezona sa Obradovicem ga je vratila u NBA ligu kao legitimnog igraca. Kod nas je Lorenzo Braun pravio takve akrobacije da je cak i Plavsic u jednom trenutku rezignirano procedio "kakav uzasan igrac" pa je posle sto puta zazalio sto mu se omakao taj komentar.

17 minutes ago, Milošica said:

Na osnovu cega? Ne tvrdim da nisi u pravu, zivo me zanima.

ala skautujete svaka vam čast

ako je kao rajan tomson to je baš naš nivo, daj

ne sećam se koliko smo beše utakmica čekali da rajan ubode koš

jedino se sećam da smo lepo proslavili

5 minutes ago, JPM said:

Na osnovu cega? Ne tvrdim da nisi u pravu, zivo me zanima.

Šut za 3 mu je očigledno mana, ali ako se u potpunosti privikne na timsku odbranu u EL(pametan je i ima fiziku, samo mislim da je stvar "prve sezone", odnosno privikavanja na to da je svaki posed bitan - sličan primer u tom smislu Dozier), može biti bingo.

Dosta sam obraćao pažnju na njega jer sam ga želeo kod nas pre nego što je potpisao za Žalgiris.

Edited by Milošica

10 minutes ago, Milošica said:

Šut za 3 mu je očigledno mana, ali ako se u potpunosti privikne na timsku odbranu u EL(pametan je i ima fiziku, samo mislim da je stvar "prve sezone", odnosno privikavanja na to da je svaki posed bitan - sličan primer u tom smislu Dozier), može biti bingo.

Dosta sam obraćao pažnju na njega jer sam ga želeo kod nas pre nego što je potpisao za Žalgiris.

Prosle godine je nudjen Partizanu ali se Obradovic odlucio za Dvejna Vasingtona.

3 minutes ago, harper lee said:

Prosle godine je nudjen Partizanu ali se Obradovic odlucio za Dvejna Vasingtona.

Nuđen jeste početkom leta, ali koliko znam Wash nije ni bio u priči tad već je ovo bilo ranije.

Ali dobro, Miško i Savić verovatno imaju neke neraščišćene račune D