April 22Apr 22 Nama treba plej, jer ne može Kodi sam, jer su mu Yago i Teo Backup, to mora da se popravi... Treba nam bek šuter, jer Neda i Kenan nisu pouzdani, tj. pojave se svake sedme utakmice, plus centar, jer se Petrušev 99,9% vraća o Oli... Ako stvarno postoji šansa da se vrati Gudura i to je to...
April 23Apr 23 14 hours ago, JPM said:Ja bih ovog Doziera rado video kod nas.Mačka.Navodno smo zainteresovani za Samnera koji je igrac fizicki slicnih karakteristika, verovatno ga se secas iz Zalgirisa od pre par sezona. Trazi klub u Evroligi da se vrati u Evropu iz Kine.
April 23Apr 23 1 minute ago, harper lee said:Navodno smo zainteresovani za Samnera koji je igrac fizicki slicnih karakteristika, verovatno ga se secas iz Zalgirisa od pre par sezona. Trazi klub u Evroligi da se vrati u Evropu iz Kine.Secam ga se ali mi je delovao nekako slabo tamo. Nezapazeno.
April 23Apr 23 28 minutes ago, JPM said:Secam ga se ali mi je delovao nekako slabo tamo. Nezapazeno.Samo prenosim trac, da li bi bio dobro resenje ili ne procenjivacemo ako se trac ispostavi kao istinit.
April 23Apr 23 51 minutes ago, harper lee said:Samo prenosim trac, da li bi bio dobro resenje ili ne procenjivacemo ako se trac ispostavi kao istinit.Naravno, hvala za info.
April 23Apr 23 Ja sad gledam, jedino sto zaista ima dobro telo. Lik je PG/SG a 198 visok i nije ni mator. Ovo ostalo sto se secam iz Zalgirisa, delovao je kao ispodprosecan igrac za Evroligu. Nista bolji od onog Rajana Tompsona sto je vec igrao kod nas.Tako da ako je trac tacan, zivo me interesuje koja je referenca za interesovanje.Sa druge strane definitivno bih voleo da vidim Tomica kao sportskog direktora jer on i jeste pokazao znacajno vise kao neki skaut nego li kao trener.
April 23Apr 23 Sačekao bih sa tim da sudim igraču posle jedne EL sezone.Meni deluje da on baš ima šlifa.
April 23Apr 23 13 minutes ago, Milošica said:Sačekao bih sa tim da sudim igraču posle jedne EL sezone.Meni deluje da on baš ima šlifa.Upravo tako, Dante Egzum je Barseloni verovatno izgledao kao tezak bust s obzirom s kakvom reputacijom su ga doveli, zato je i zavrsio u Partizanu. Jedna sezona sa Obradovicem ga je vratila u NBA ligu kao legitimnog igraca. Kod nas je Lorenzo Braun pravio takve akrobacije da je cak i Plavsic u jednom trenutku rezignirano procedio "kakav uzasan igrac" pa je posle sto puta zazalio sto mu se omakao taj komentar.
April 23Apr 23 17 minutes ago, Milošica said:Meni deluje da on baš ima šlifa.Na osnovu cega? Ne tvrdim da nisi u pravu, zivo me zanima.
April 23Apr 23 ala skautujete svaka vam častako je kao rajan tomson to je baš naš nivo, dajne sećam se koliko smo beše utakmica čekali da rajan ubode košjedino se sećam da smo lepo proslavili
April 23Apr 23 5 minutes ago, JPM said:Na osnovu cega? Ne tvrdim da nisi u pravu, zivo me zanima.Šut za 3 mu je očigledno mana, ali ako se u potpunosti privikne na timsku odbranu u EL(pametan je i ima fiziku, samo mislim da je stvar "prve sezone", odnosno privikavanja na to da je svaki posed bitan - sličan primer u tom smislu Dozier), može biti bingo. Dosta sam obraćao pažnju na njega jer sam ga želeo kod nas pre nego što je potpisao za Žalgiris. Edited April 23Apr 23 by Milošica
April 23Apr 23 10 minutes ago, Milošica said:Šut za 3 mu je očigledno mana, ali ako se u potpunosti privikne na timsku odbranu u EL(pametan je i ima fiziku, samo mislim da je stvar "prve sezone", odnosno privikavanja na to da je svaki posed bitan - sličan primer u tom smislu Dozier), može biti bingo.Dosta sam obraćao pažnju na njega jer sam ga želeo kod nas pre nego što je potpisao za Žalgiris.Prosle godine je nudjen Partizanu ali se Obradovic odlucio za Dvejna Vasingtona.
April 23Apr 23 3 minutes ago, harper lee said:Prosle godine je nudjen Partizanu ali se Obradovic odlucio za Dvejna Vasingtona.Nuđen jeste početkom leta, ali koliko znam Wash nije ni bio u priči tad već je ovo bilo ranije.Ali dobro, Miško i Savić verovatno imaju neke neraščišćene račune