5 hours ago5 hr 6 minutes ago, assignment said:Prošlog leta smo ga potpisali na 3 godine? Onda neko u klubu vidi novog Kampaca u njemu...Po visini da.Inace sa ovakvim bacanjima se ne moze nikad nista osvojiti. Blam.
4 hours ago4 hr Da ne bi Babe, ne bismo 60 dali. Doduše, naplati Babeks na drugoj strani terena.Ključna reč - isceđenost. Grobari deluju da će opet da budu banda kao s kraja prošle sezone. Moglo je ovo da se dobije, ali nije bilo realno posle onakvog kidanja u najbitnijoj tekmi sezone.
4 hours ago4 hr Kakva je bre ovo pomoć Jaga, šta je ovo?Pa ne možeš bre Sfero sa Jagom i Nedom. Dokle?
4 hours ago4 hr Evo pokazno predavanje večeras u izvođenju Marinkovića i Majka zašto Petrušev nikada neće biti NBA igrač.
4 hours ago4 hr Resili oni Teodosicevi minuti, nicim izazvani i potpuno besmisleni... Usao je dok smo vodili, izasao na -6.Generalno ocajna utakmica, Partizan los, mi jos gori...
4 hours ago4 hr Totalno bezbolno odgledao ovaj poraz, kao i ekipa od prilike, od Atine i ludila Rokasa smo očajni u šutu za tri, a bez barem solidnog šuta, se teško može dobiti utakmica.
4 hours ago4 hr bzvz se ložite, ne bi dobili ni fmp sa 2.5 igrača večerasto što su grobosi smeće ne znači da mi nismo gori.
4 hours ago4 hr što je najgore gledaćemo još 5 ovakvih tekmi do kraja sezonesam je kriv onaj koji bude gledao, ja neću