April 21Apr 21 6 minutes ago, assignment said:Prošlog leta smo ga potpisali na 3 godine? Onda neko u klubu vidi novog Kampaca u njemu...Po visini da.Inace sa ovakvim bacanjima se ne moze nikad nista osvojiti. Blam.
April 21Apr 21 Da ne bi Babe, ne bismo 60 dali. Doduše, naplati Babeks na drugoj strani terena.Ključna reč - isceđenost. Grobari deluju da će opet da budu banda kao s kraja prošle sezone. Moglo je ovo da se dobije, ali nije bilo realno posle onakvog kidanja u najbitnijoj tekmi sezone.
April 21Apr 21 Kakva je bre ovo pomoć Jaga, šta je ovo?Pa ne možeš bre Sfero sa Jagom i Nedom. Dokle?
April 21Apr 21 Evo pokazno predavanje večeras u izvođenju Marinkovića i Majka zašto Petrušev nikada neće biti NBA igrač.
April 21Apr 21 Resili oni Teodosicevi minuti, nicim izazvani i potpuno besmisleni... Usao je dok smo vodili, izasao na -6.Generalno ocajna utakmica, Partizan los, mi jos gori...
April 21Apr 21 Totalno bezbolno odgledao ovaj poraz, kao i ekipa od prilike, od Atine i ludila Rokasa smo očajni u šutu za tri, a bez barem solidnog šuta, se teško može dobiti utakmica.
April 21Apr 21 bzvz se ložite, ne bi dobili ni fmp sa 2.5 igrača večerasto što su grobosi smeće ne znači da mi nismo gori.
April 21Apr 21 što je najgore gledaćemo još 5 ovakvih tekmi do kraja sezonesam je kriv onaj koji bude gledao, ja neću