April 21Apr 21 Kako me nervira kad domaca publika krene da urlice na usporeni snimak u bilo kojoj situaciji, bilo sumnjiva ili ne.
April 21Apr 21 9 minutes ago, JPM said:Kako me nervira kad domaca publika krene da urlice na usporeni snimak u bilo kojoj situaciji, bilo sumnjiva ili ne.Naravno, iz nekog bizarnog razloga ovde se publika u košarkaškim halama smatra košarkaškom ne samo u smislu atmosfere, već i poznavanja sporta. To ništa ne zna.
April 21Apr 21 Apsolutno se slazem. Pojma nemaju i samo urlicu. Kao da naprave pritisak...sta li...Elem, uzasni smo u drugoj cetvrtini. Edited April 21Apr 21 by JPM
April 21Apr 21 Aj što Miŝa i Laza statiraju na klupi, al' mi nije jasno zašto Dobrića ne koristi, jebe ga cele sezone.
April 21Apr 21 2 minutes ago, Heyter said:Aj što Miŝa i Laza statiraju na klupi, al' mi nije jasno zašto Dobrića ne koristi, jebe ga cele sezone.Kada te je Dobrić dojmio da može bilo šta?
April 21Apr 21 Koliko loša košarka na obe strane. Kako se završi EL, njima svima ko da neko isključi centar za košarku u mozgu. Bizarne odluke, šutevi kao da loptu nisu pipnuli tri meseca