2 hours ago2 hr Kako me nervira kad domaca publika krene da urlice na usporeni snimak u bilo kojoj situaciji, bilo sumnjiva ili ne.
2 hours ago2 hr 9 minutes ago, JPM said:Kako me nervira kad domaca publika krene da urlice na usporeni snimak u bilo kojoj situaciji, bilo sumnjiva ili ne.Naravno, iz nekog bizarnog razloga ovde se publika u košarkaškim halama smatra košarkaškom ne samo u smislu atmosfere, već i poznavanja sporta. To ništa ne zna.
2 hours ago2 hr Apsolutno se slazem. Pojma nemaju i samo urlicu. Kao da naprave pritisak...sta li...Elem, uzasni smo u drugoj cetvrtini. Edited 2 hours ago2 hr by JPM
1 hour ago1 hr Aj što Miŝa i Laza statiraju na klupi, al' mi nije jasno zašto Dobrića ne koristi, jebe ga cele sezone.
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Heyter said:Aj što Miŝa i Laza statiraju na klupi, al' mi nije jasno zašto Dobrića ne koristi, jebe ga cele sezone.Kada te je Dobrić dojmio da može bilo šta?
1 hour ago1 hr Koliko loša košarka na obe strane. Kako se završi EL, njima svima ko da neko isključi centar za košarku u mozgu. Bizarne odluke, šutevi kao da loptu nisu pipnuli tri meseca