April 20Apr 20 10 hours ago, Eleniko said:Kačio sam ovde u vreme te tekme, bog mi je svedok, da sam noć pre utakmicu u Pjaci poslao salvetu Neši Iliću sa pitanjem "brate Nešo šta će biti sutra" a on mi napisao "Opušteno, dobijamo". Inače je Mwill to izvukao na tvrda muda i meku ruku, grobosi su imali brejk prednosti iz prethodne tekme.To nije ta tekma, MWill je pokidao cetvrtu za 3-1 i drugi brejk. Trecu je pokidao Kalenic s onim trojkama u 4/4 kad su nam se priblizili na +1. To je bila neverovatno stresna tekma, posle koje je Muric nabo Djenku s ledjaNe mogu da se setim u kojoj tekmi se Pavlovic majmunisao, ili se majmunisao u obe. Prvo sukob s Kalenicem i ruganje zbog vilice, posle udara Lazica u jaja i na kraju kad je pokusao da raspizdi Djenku na ulazu pod kos Posle je jos bilo sladje u finalu KLS s onim Kalenicevim ofenzivnim™ skokom
April 20Apr 20 Videla sam Jagaru brata u Meku kod Ade, neki klinci provalili da je on i onda krenuli da ga smaraju, pa i još neki koji su se tu zatekli, ali deluje kao prava mica, koliko sam videla sa svima se slikao, potpisao šta su mu dali itdI Svinjosava mu je očito botchovala porudžbinu ali je vrlo fino i strpljivo sačekao da mu daju šta je on naručioTako da props za mog brata midzeta, a Čukaričani se po običaju sramote Edited April 20Apr 20 by Midžeta
April 20Apr 20 2 hours ago, Eleniko said:nisam pratio jabuselea u NBA, kakav je bio?bio je dosta dobar, i vise od toga ali se dosta toga poklopilo u situaciji 76ersa da bi on dobijao u kontinuitetu 30minspri cemu je jedan od najfizikalnijih evropljana koje sam gledao, ne moze se porediti sa petrusevimmislim, tripuje se petrusev. evroliga je njemu taman nivo, pri cemu ima dosta toga da popravi i u decision-makingu u napadu i ponesto sto je u domenu izvodljivog u defanzivi, da bi bio faktor u bilo kojoj el ekipi.
April 20Apr 20 13 minutes ago, uini said:da bi bio faktor u bilo kojoj el ekipi.priberi se bratino na ovaj sveti dan
April 20Apr 20 18 minutes ago, Eleniko said:priberi se bratino na ovaj sveti dankao u smislu, da moze da bira prstom ocu ovde da igram i da budem jedan od glavnih
April 21Apr 21 4 hours ago, uini said:bio je dosta dobar, i vise od toga ali se dosta toga poklopilo u situaciji 76ersa da bi on dobijao u kontinuitetu 30minspri cemu je jedan od najfizikalnijih evropljana koje sam gledao, ne moze se porediti sa petrusevimmislim, tripuje se petrusev. evroliga je njemu taman nivo, pri cemu ima dosta toga da popravi i u decision-makingu u napadu i ponesto sto je u domenu izvodljivog u defanzivi, da bi bio faktor u bilo kojoj el ekipi.Trip bi bio da se proglasio za cara Evrolige i igračinu za kojom vapi Boston. Ovo je sasvim korektan stav mladog i ambicioznog igrača. EL je postalo trećerazredno takmičenje za prohodnost u NBA pre svega jer su sve iz Evrope uglavnom probrali i pre nego što je bilo u prilici da zaigra EL. Jabusele i nije najsrećniji primer, ja bih pre vukao paralele sa Matkovićem npr. Naravno, mora da izabere klub po meri. I za prethodni odabir smo pisali da je potpuna katastrofa (kao i za Vasu), ljudi ovde precenjuju NBA uticaj Miška Ražnatovića koji se svodi na Jokića, koji ga drži iz nekih starih razloga.Drugo, čini mi se po nekim izjavama da je Miškovo praćenje NBA veoma skromno.Moraće svakako da pametno odabere i da ima malo sreće, ali sasvim je normalno da preuzme taj rizik. Može da ubode premiju, a u Evropu će se vratiti kao ništa lošiji igrač ako mu opet ne pređe. Što pre ode, veće su šanse da dobije dobru priliku. U tretmanu mladih igrača je jedna od ključnih razlika između NBA i Evrooe. Tamo Dobrić ne bi video sekund terena pre Kostića.
April 21Apr 21 @kralj , jasno, nije mi bila namera da ga poredim sa yabuseleom, nego je pitao eleniko za ucinakmatkovic jeste dobar primer u smislu fizikalija & godina, s'tim sto je matkovic bas jasno profilisan role player, dobar sut, katovanje/kontre i defanzivni skokovi.petrusev je za nba logiku sve nesto za malo. i sve nesto izmedju.ja mu zelim puno srece i uspeha u daljem nba pregalastvu ali mislim da ce biti skoro nemoguce da napravi neku karijeru duzu od dve sezone u kojima sluzi kao trade asset tipa kusura.ali okej, kapiram zasto je to uredjenje nba daleko primamljivije nego jebavanje po evropi
April 21Apr 21 6 minutes ago, uini said:@kralj , jasno, nije mi bila namera da ga poredim sa yabuseleom, nego je pitao eleniko za ucinakmatkovic jeste dobar primer u smislu fizikalija & godina, s'tim sto je matkovic bas jasno profilisan role player, dobar sut, katovanje/kontre i defanzivni skokovi.petrusev je za nba logiku sve nesto za malo. i sve nesto izmedju.ja mu zelim puno srece i uspeha u daljem nba pregalastvu ali mislim da ce biti skoro nemoguce da napravi neku karijeru duzu od dve sezone u kojima sluzi kao trade asset tipa kusura.ali okej, kapiram zasto je to uredjenje nba daleko primamljivije nego jebavanje po evropiPoređenje sa Jabuseleom je više zbog njegove karijere. Otišao u NBA, nije prošao, posvetio se Evropi, dogurao do ozbiljne uloge u timu koji pretenduje na titulu i na kraju preko dobrog nastupa sa reprezentacijom došao do povratka u NBA, jake minutaže i solidne statistike.Tako da bi po meni Petruševu bolje bilo da pegla EL, čeka LA 2028 i vreba priliku da zakuca za pobedu preko recimo Tatuma
April 21Apr 21 @*edited by mod , sve 5, samo sto yabuseleu nista ne bi pomogli opisani performansi da nije skoro cele sezone bio u prilici da cini startnu petorku sa quentin grimesom, justin edwardsom, adem bonom i kim vec.i opet je pitanje da li ce to biti dovoljno da dobije neku ulogu dogodine a odigrao jd prilicno jako. Edited April 21Apr 21 by uini
April 21Apr 21 37 minutes ago, Eleniko said:jao, kako će taj LA2028 da bude pušagija nacionale, živ nisam da vidimne znam stvarno sta se ljudi loze, kao da se sledeceg leta igra
April 21Apr 21 19 minutes ago, uini said:@*edited by mod , sve 5, samo sto yabuseleu nista ne bi pomogli opisani performansi da nije skoro cele sezone bio u prilici da cini startnu petorku sa quentin grimesom, justin edwardsom, adem bonom i kim vec.i opet je pitanje da li ce to biti dovoljno da dobije neku ulogu dogodine a odigrao jd prilicno jako.Biće sigurno dovoljno za još jednu sezonu. Ne verujem da će tako brzo nazad u Evropu ili Hapoel ali budemo videli.A sva je prilika da ne bi ni bio u prilici da igra u toj petorci da se nije uspešno zaleteo na Lebrona. Tako da je potrebno i malo sreće.
April 21Apr 21 Referees: Tomislav Hordov, Miloš Koljenšić, Marko MustapićDomacini izvode tesku artiljeriju