3 hours ago3 hr 10 hours ago, Eleniko said:Kačio sam ovde u vreme te tekme, bog mi je svedok, da sam noć pre utakmicu u Pjaci poslao salvetu Neši Iliću sa pitanjem "brate Nešo šta će biti sutra" a on mi napisao "Opušteno, dobijamo". Inače je Mwill to izvukao na tvrda muda i meku ruku, grobosi su imali brejk prednosti iz prethodne tekme.To nije ta tekma, MWill je pokidao cetvrtu za 3-1 i drugi brejk. Trecu je pokidao Kalenic s onim trojkama u 4/4 kad su nam se priblizili na +1. To je bila neverovatno stresna tekma, posle koje je Muric nabo Djenku s ledjaNe mogu da se setim u kojoj tekmi se Pavlovic majmunisao, ili se majmunisao u obe. Prvo sukob s Kalenicem i ruganje zbog vilice, posle udara Lazica u jaja i na kraju kad je pokusao da raspizdi Djenku na ulazu pod kos Posle je jos bilo sladje u finalu KLS s onim Kalenicevim ofenzivnim™ skokom
2 hours ago2 hr Videla sam Jagaru brata u Meku kod Ade, neki klinci provalili da je on i onda krenuli da ga smaraju, pa i još neki koji su se tu zatekli, ali deluje kao prava mica, koliko sam videla sa svima se slikao, potpisao šta su mu dali itdI Svinjosava mu je očito botchovala porudžbinu ali je vrlo fino i strpljivo sačekao da mu daju šta je on naručioTako da props za mog brata midzeta, a Čukaričani se po običaju sramote Edited 1 hour ago1 hr by Midžeta
2 hours ago2 hr 2 hours ago, Eleniko said:nisam pratio jabuselea u NBA, kakav je bio?bio je dosta dobar, i vise od toga ali se dosta toga poklopilo u situaciji 76ersa da bi on dobijao u kontinuitetu 30minspri cemu je jedan od najfizikalnijih evropljana koje sam gledao, ne moze se porediti sa petrusevimmislim, tripuje se petrusev. evroliga je njemu taman nivo, pri cemu ima dosta toga da popravi i u decision-makingu u napadu i ponesto sto je u domenu izvodljivog u defanzivi, da bi bio faktor u bilo kojoj el ekipi.
1 hour ago1 hr 13 minutes ago, uini said:da bi bio faktor u bilo kojoj el ekipi.priberi se bratino na ovaj sveti dan
1 hour ago1 hr 18 minutes ago, Eleniko said:priberi se bratino na ovaj sveti dankao u smislu, da moze da bira prstom ocu ovde da igram i da budem jedan od glavnih