Wednesday at 10:303 days što se tekme tiče, neću lagati, ponadao sam se u berićet oko poluvremena.onda još jednom kada nas j kalinari doveo na +3 nešto sitno do kraja.uglavnom, silver linings mi je da real ne bi dobili bez bolomboya, taman da nam kažu, igrate tri tekme, ako dobijete jednu, prošli ste.onda bi išao oly, gde je petrušev povređen.not grejt, not teribl sezona. bolja svakako od većine prethodnih. idemo da uzmemo aba, željko je i dalje mušterija, dok se ne dokaže suprotno.
Wednesday at 10:563 days 4 hours ago, Moća said:Odatle što je bio ovo godine u top 3 centara u EL i da će biti ekipa koje će masno platiti za njegov potpis a tu pre svega mislim na Real kome sledi ozbiljna rekonstrukcija. Takođe Olimpijakos će pustiti Milutinova tako da mu se tu otvara mesto.Ima. Zvezda. Mogli biste vec jednom da se naviknete na novu realnost da je malo klubova koji placaju igrace vise od nas i to ne sve igrace vec samo one elitne, poput Nana, Vezenkova i tako tih likova. Znas koliko klubova u Evropi bi, na primer, dalo milionski ugovor i platili obestecenje od 800 hiljada za Miler-Mekintajera? Jedan. U tom klubu i igra. Mi smo i Kampacu nudili nominalno veci ugovor od Reala ali njima je nesto dugovao pa su to valjda prebijali i otisao je tamo za manje pare i zbog porodice. Panter je sa F4 Evrolige dosao u Partizan da igra Evrokup i sam je u jednom intervjuu na pitanje zasto je to uradio rekao da takve pare nije dobijao ni od koga.Bice sigurno interesovanja za Filipa ali bas da vidim koliko ce klubova biti spremno da pljune, recimo, 1.5-2 miliona za obestecenje i mecuje ili pojaca njegov ugovor iz Atine. Mi smo spremni, za te druge koji ce "masno platiti za njegov potpis" videcemo. Petrusev je imao strasnu sezonu u Zvezdi ali nije slucajno sto su mu dve ubedljivo najbolje sezone u zivotu bile u Beogradu i on zna da to nije slucajno. On je u Zvezdi go to igrac i ima ogromnu slobodu, zato je i izgledao kao top 3 centara u Evroligi, u Olimpijakosu je bio cetvrta opcija na svojoj poziciji.
Wednesday at 11:053 days Na kraju igrač donosi odluku gde će igrati.– Potpisao sam Filipa iz Amerike. On je veoma talentovan igrač, divim se njegovom talentu. Mnogo nam je pomogao u Superkupu i nisam želeo da on ide. Međutim, njegova želja je bila da se vrati u Beograd. Ljudi smo i ne možete da zadržite nekog protiv njegove volje. Da smo imali Filipa, potpuno drugačije bi bilo – rekao je Barcokas.
Wednesday at 11:263 days 26 minutes ago, uini said:što se tekme tiče, neću lagati, ponadao sam se u berićet oko poluvremena.onda još jednom kada nas j kalinari doveo na +3 nešto sitno do kraja.uglavnom, silver linings mi je da real ne bi dobili bez bolomboya, taman da nam kažu, igrate tri tekme, ako dobijete jednu, prošli ste.onda bi išao oly, gde je petrušev povređen.not grejt, not teribl sezona. bolja svakako od većine prethodnih. idemo da uzmemo aba, željko je i dalje mušterija, dok se ne dokaže suprotno.Mi smo u prvom poluvremenu izgledali kao duplo bolja ekipa od Bajerna, igrali smo mnogo bolju i pametniju kosarku i samo zbog promasenih bacanja i potcenjivanja onog Karcenka ili kako se lik zove nismo imali 15+ razliku na poluvremenu. Problem je sto zbog rupa u rosteru citave sezone nismo uspeli da odigramo jednu jebenu utakmicu u kojoj bismo svih 40 minuta igrali na istom nivou i zbog toga smo izgubili mnogo utakmica, to je jedini razlog zasto nikad nije bilo pametno nadati se u realnom vremenu bilo cemu kad je Zvezda u pitanju. Ta ista ekipa koja je igrala kao sat u prvom poluvremenu i gde je svako radio tacno ono sto je trebalo raspala se za nekoliko minuta u trecoj cetvrtini i sama sebi uzela utakmicu iz ruku.Kroz sezonu smo imali ukupno nula igraca koji su imali konstantnu formu, sto zbog povreda, sto zbog krstenice, sto zbog igraca koji inace imaju jako velike oscilacije poput Kodija. To je inace pratilo sve timove ali je nas kostalo malo vise jer smo imali previse igraca koji kad ne doprinose onda bas ne doprinose ni u cemu. Teodosic, Dobric i Lazic su prakticno presedeli celu sezonu, od Kostica se nista nije ni ocekivalo niti je dobijao sansu. Plus imamo igrace poput Jaga, Nedovica ili Kenana koji kad nemaju napadacku produkciju prave debeli minus jer su nemocni u odbrani. Kad se na to nadovezu teze povrede i duza odsustvovanja sa parketa poput Bolombojevog, Daumovog i Mitrovicevog dobijes rotaciju od nekih 5-6 igraca koji su igrali manje-vise standardno u smislu da i kad im ne ide mogu da urade neke dobre stvari na terenu a u tih 5-6 igraca spadaju Braun koji napadacki ne postoji i Giedraitis koji se mucio s napadackom formom zbog male minutaze. Generalno kad pogledas samo trojica igraca su imali odlicnu sezonu da kazes da su opravdali ugovore, CMM, Kalina i Petrusev. I oni su imali jezive utakmice ali nedovoljno da pokvare utisak, plus su zavrsnicu odigrali na svom maksimumu.Kad se sve sabere i oduzme nije preveliko iznenadjenje sto smo pobedjivali neke nominalno bolje ekipe kad smo bili u dobrom momentu a one nisu ili bi nas potcenile, a gubili smo od ekipa od kojih smo nominalno kvalitetniji ili se mucili da pobedimo. Rolerkoster ekipa.
Wednesday at 11:423 days Nema dovoljno kvalitetnih igrača da se popuni roster, produži klupa.Real čitave sezone pokušava da pojača neke pozicije, al džaba i pare kad nema šta da se kupi.Taj problem će biti još veći kad se na tržištu pojave novi El timovi, poput Dubaija, Hapoela ...Biće tuče tokom leta za svakog potencijalnog EL igrača.
Wednesday at 11:453 days ma ja sam ubedjen da bi isli direktiva u plejof i tamo mozda napravili nesto, da nismo imali ovoliko duge povrede kljucnih igraca, sve sa repeteom bboya kada se igra na ispadanje.te price krstenica, nekonstantnost, nedeovoljno dobrih igraca - prosto nije moj dozivljaj sezone a i igre.nije bilo sve idealno i bajno ali na koncu nismo imali injury-srece
Wednesday at 11:543 days 5 minutes ago, uini said:ma ja sam ubedjen da bi isli direktiva u plejof i tamo mozda napravili nesto, da nismo imali ovoliko duge povrede kljucnih igraca, sve sa repeteom bboya kada se igra na ispadanje.te price krstenica, nekonstantnost, nedeovoljno dobrih igraca - prosto nije moj dozivljaj sezone a i igre.nije bilo sve idealno i bajno ali na koncu nismo imali injury-srecePovrede su svakako bile ogroman faktor ali nismo se samo mi povredjivali. Taj faktor nestaje kao argument za poredjenje ako je podjednak kod svih ili makar vecine timova, a bio je.
Wednesday at 11:583 days Just now, harper lee said:Povrede su svakako bile ogroman faktor ali nismo se samo mi povredjivali. Taj faktor nestaje kao argument za poredjenje ako je podjednak kod svih ili makar vecine timova, a bio je.to je tacno, medjutim, ne verujem da je vecini timova bio ovoliko dugo povredjen top2 igrac po vaznosti defanzivno & top 3-4 po vaznosti ofanzivno.glavni forte nase defanzivne koncepcije je to sto CMM moze da preuzme visokog u switchu na piku i da hold his own, dok bolomboy moze svojim lateralnim kretnjama da isprati niskog u tom pomenutom switchu. tako smo nadoknadjivali neke ocigledne falinke u defanzivi i pravili razliku.
Wednesday at 11:593 days ..naravno, ovo nije jedini kvalitet joela u defanzivi, posto je 1na1 tek nekolicina boljih centara u el defanzivno, samo pominjem glavni benefit za tim.
Wednesday at 12:003 days 53 minutes ago, kurjak said:Na kraju igrač donosi odluku gde će igrati.Tako je. Dakle ako mi hoćemo da preuzmemo ugovor i Filip hoće da ostane, jedino što Olimpijakos može da uradi je da proba da tvrdi pazar sa nekom pola milke otkupnom cenom. Ako i to platimo, oni se baš ništa ne pitaju.Samo onda bi bilo pametno potpisati Filipa na bar 3 sezone. On tek treba da bude tražen igrač.
Wednesday at 12:033 days Kad komarcu isčupaš nogu, odu i creva PAO ostao bez Lesora pa ništa strašno, tim koji je prepun kvaliteta ne pati.
Wednesday at 12:033 days 2 minutes ago, uini said:to je tacno, medjutim, ne verujem da je vecini timova bio ovoliko dugo povredjen top2 igrac po vaznosti defanzivno & top 3-4 po vaznosti ofanzivno.glavni forte nase defanzivne koncepcije je to sto CMM moze da preuzme visokog u switchu na piku i da hold his own, dok bolomboy moze svojim lateralnim kretnjama da isprati niskog u tom pomenutom switchu. tako smo nadoknadjivali neke ocigledne falinke u defanzivi i pravili razliku.Lesor ne igra celu sezonu, Mozis Rajt se Olimpijakosu tek vratio ali su se povredili Milutinov i Fal, ovom Bajernu protiv kojih smo igrali dugo nisu igrali Buker i Lucic, to su sve jako bitni igraci za te klubove. Pri cemu sam nabrojao samo ovako iz glave za sekund, inace bih se setio i Larkina, Veselog, ko zna koliko jos bitnih igraca koji su dugo odsustvovali zbog povreda.
Wednesday at 12:033 days Just now, kurjak said:Kad komarcu isčupaš nogu, odu i creva PAO ostao bez Lesora pa ništa strašno, tim koji je prepun kvaliteta ne pati.eh pao. pao je najskuplji tim evrolige, mi smo tek srednja klasa, ne moze se porediti.
Wednesday at 12:053 days Just now, harper lee said:Lesor ne igra celu sezonu, Mozis Rajt se Olimpijakosu tek vratio ali su se povredili Milutinov i Fal, ovom Bajernu protiv kojih smo igrali dugo nisu igrali Buker i Lucic, to su sve jako bitni igraci za te klubove. Pri cemu sam nabrojao samo ovako iz glave za sekund, inace bih se setio i Larkina, Veselog, ko zna koliko jos bitnih igraca koji su dugo odsustvovali zbog povreda.da ne ponavljam upis za kurjaka, od svega napisanog moze da se poredi sa zvezdom samo bajern, odnosno, neigranje luchifera i bukera.i gde su zavrsili, mesto ispred nas i sa njima dvojicom igrali produzetak, mozda i pogurani da bi nas izbacili bez bolomboya.samo potvrdjujes ono sto ja-vuchic tvrdim.
Wednesday at 12:053 days 19 minutes ago, uini said:te price krstenica, nekonstantnost, nedeovoljno dobrih igraca - prosto nije moj dozivljaj sezone a i igre.nije bilo sve idealno i bajno ali na koncu nismo imali injury-srece1 minute ago, uini said:eh pao. pao je najskuplji tim evrolige, mi smo tek srednja klasa, ne moze se porediti.Pa, odluci se, druze.