Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

13 minutes ago, Moća said:

Ma nema nista od ostanka Petruseva ne zanosite se.

Odakle ti to?

58 minutes ago, Ratamahatta said:

CMM je veliki car, bas mi je drago sto se izdigao iznad uglavnom nezasluzenih kritika tokom sezone

CMM je tata, treba biti baaaaaš težak nemač pojma pa kenjati po njemu, a nažalost ima takvih od početka sezone, jedan od razloga zašto mi se ogadio topik... To proseravanje po igračima posle 1, 2 loše partije i isto takvo kovanje u zvezde posle 1, 2 borbe i tako već čitamo ovde tipa... Od kada je foruma. Smaračina.

Neverovatno je koliko nemamo sreće u završnicama, koliko se svi protivnici proseru u po nekim momentima, danas izvučemo OT i Lučić na početku stavi 2 trojke sa dotadašnjih 6 poena i omogući im rasterećenu igru bez pritiska do kraja što su ovi i iskoristili. Prosto je neverovatan tajming nekih stvari, imam osećaj kao da je u sezoni bilo barem 2, 3, 4 meča koje bi dobili da nismo primili neku trojku ili koš u određenom momentu vremena i utakmice, u onim momentima kada treba da odbraniš jedan napad i to je to, ali đoka, prosto nemamo tu sreću, i pitanje je da li je zaslužujemo, ali da je nema, nema je.

Pored nedostatka sreće ne smeju se zaboraviti EPSKE krađe sa početka sezone kada su nam besramnim lopovlukom otete barem 2 pobede a verovatno i više u prvih 8-10 utakmica.

Sve u svemu, igrački najbolji tim koji smo ikada imali koji je odigrao neke fenomenalne utakmice i dobio neke utakmice pre svega na strani čak i kada smo te pobede najmanje očekivali, to nije lako. Falilo je jebeno malo sreće da to materijalizujemo prolazom, ali što bi se reklo - kurčina. Jbg.

Edited by Mil@n

Sportklub
No image preview

Najjača Kodijeva izjava u Zvezdi: Drage sudije, taj vaš e...

Ostaje žal što je Crvena Zvezda izgubila i treću uzastopnu utakmicu u Evroligi posle produžetka, a poraz od Bajerna značio je i eliminaciju i završetak učešća za crveno-bele.

Nedovica zadrzati, a Kenana zamjeniti.

Kodi, Micic, Kostic

Nedovic, Lojd

Kalinic, Rokas,

Daum, Davdovac

Mitrovic, Petrusev, Bolomboj

Plus Sengelija i pali masina. Sfero mora ostati

• Author

ipak nije do mog (ne)prisustva na utakmici.

probudeše me u 4.30, majku im

54 minutes ago, goofs said:

A čuj, Edi Tavares je godinama među najboljim centrima EL, u tom allEL timu je bio četiri puta, i i

7 hours ago, harper lee said:

Odakle ti to?

Odatle što je bio ovo godine u top 3 centara u EL i da će biti ekipa koje će masno platiti za njegov potpis a tu pre svega mislim na Real kome sledi ozbiljna rekonstrukcija. Takođe Olimpijakos će pustiti Milutinova tako da mu se tu otvara mesto.

6 hours ago, MiddleClass said:

Nedovica zadrzati, a Kenana zamjeniti.

Kodi, Micic, Kostic

Nedovic, Lojd

Kalinic, Rokas,

Daum, Davdovac

Mitrovic, Petrusev, Bolomboj

Plus Sengelija i pali masina. Sfero mora ostati

Nedović i Loyd bi bili zajedno povređeni 60% sezone. Loyd odavno nije onaj igrač, naviko se na sporednu ulogu, pika basket za lepe pare. Hvala mu za onu sezonu i to je to.

Ako zadržavamo Nedovića, moramo imati i jednog fizički perfektnog igrača plus jednog Swingmana da to sve krpi kada treba. Nešto što je Dobrić trebalo da može ali ne može.

Ja nikako ne bih zadržavao Nedovića. On puni 34 ove godine.

Što se tiče Petruševa, mrsko mi da priznam, ali teško ćemo mi njega da zadržimo. To bi bio ogroman uspeh za klub.

Edited by JPM

Gledam iznova onu akciju za produžetak, pravo majstorstvo Sferopulosa, fejk na Kenana, baš jak blok Nedare i pravovremeni pas. Buker je ostao zaglavljen, a Edvards pogubljen, mada i da je preuzeo išao bi lob pas i pitanje je da li bi mogao išta da uradi, prenizak je.

Zbog toga sam poprilično siguran i da je Sfero odredio da Edvardsov čovek pravi blok, pošto je to na kraju ispao Nedara kojem to nije forte, ali ga je odlično odradio.

1 hour ago, Moća said:

Odatle što je bio ovo godine u top 3 centara u EL i da će biti ekipa koje će masno platiti za njegov potpis a tu pre svega mislim na Real kome sledi ozbiljna rekonstrukcija. Takođe Olimpijakos će pustiti Milutinova tako da mu se tu otvara mesto.

Uzmemo Milutinova, ne vidim problem sleep

11 hours ago, Mil@n said:

Ja prženice.

Prokleti smo jebeno, a ko nas finansira možda tu treba tražiti razloge loše karme...

da, ali se tu ne može ništa, ni sada a ni jednog dana.

moja 2 centa: bitno je zadržati sferopulosa, koji je za naše standarde izuzetan evroligaški mozak i petruševa, jer za njega nemamo zamenu na tržištu a kao igrač ima prostora da se razvija iako mu mozak nije najbolje. takođe bolomboj u smislu teškog tržišnog odgovora na njegov odlazak. ja bi svakako zadržao CMM, meni je on bio solidan cele sezone i u peaku na najvažnijim utakmicama na kraju, pogotovo mislim da ima prostora da se razvija pik tandem sa BB.

ostalo može a i ne mora. kalinić zna kako da ekonomiše snagu i energiju za važno, pa ako bude procenio da će hteti da se loži u 34. godini onda svakako. i mislim da davidovac može kao 12 igrač, ali to ne mora.

sve ostalo - opravka, a šta će tu da nam se zalomi nemam pojma.

Dobro smo se sibali.Za nesto vise nemamo kvalitet.

Edited by Fanta

58 minutes ago, pantelia said:

Uzmemo Milutinova, ne vidim problem sleep

ima jedan manji.......bar pola sezone bi propustio zbog povreda.......sa aspekta ove sezone, bio bi beli Bolomboj )

Da, s tim što Bolomboy ima baksuznu sezonu, a Milutinov se povredi kaskajući u odbranu, sam od sebe. Samo pukne nešto.

Milutinov je vrhunski, pod uslovom da je spreman i zdrav........ali polako zalazi u kategoriju igrača na koje ne možeš da se pouzdaš da će biti dostupan kada treba

pored njega, moraš imati jednog spremnog da vuče, odnosno da igra na EL nivou i bude faktički prva opcija, a formalno druga

Edited by Ted