Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Znamo ko može da igra Evroligu sledeće godine, ako je budemo igrali.

1. Kodi

2. Kalina, Gidra

3. Davidovac

4. Bolomboy, Petrušev.

I naravno, Sfero me je ubedio da treba da mu verujemo.

Osnova postoji, pridodati malog Kostića, ostalo dovesti igrače u najboljim košarkaškim godinama ili mlađe, nikako matore.

• Replies 15.4k
  • Views 773.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

2 minutes ago, Ted said:

fakat života je da postoje poželjni i manje poželljni

To je jasno samim tim da mi plaćamo učešće a nemamo udeo u profitu. To je dovoljan dokaz, čak i ne moramo o suđenju.

12 minutes ago, Eleniko said:

ništa nije pogrešio.

Za Gedraitisa bi se moglo diskutovati, ima neke kvalitete koji mogu da se iskoriste, svakako ima puno beskorisnijih individua u tom timu. Ali akcenat je bio na tome da ne smeju da se kritikuju domaći igrači nego se oštri kurac isključivo na strancima.

Drčela ljut ko puška. D

“Šta smo gledali cele sezone gledali smo i večeras. Niko nas ne čašćava, a tretman nam je kao da treba da budemo počastvovani što igramo. Platiš im da te kradu… Sramota”, rekao je Drčelić za Meridian sport.

1 minute ago, FPLS said:

Moravac i užičko, pomešo. lolol

Subjektivni osećaj- 10 godina nismo dobili u produžetku

3 minutes ago, Ted said:

još nešto smo videli/potvrdili i vi i mi........objektivno i nepristrasno suđenje je bajka za malu decu tako da, za razliku od Reala, Barse i sličnih, postoji i dodatna prepreka koju valja preskočiti. pored svih lepih reči i propratnog praznoslovlja, fakat života je da postoje poželjni i manje poželljni

Mi smo navikli na to i slabo se vise i obaziremo. Od lige koja otvoreno, javno i bez ustezanja preferira interes klubova-osnivaca i trzista na kojima je veca zarada se ne moze ocekivati da ne skrenu paznju sudijama da malo obrate paznju na te "kriterijume". Na kraju nije ni previse bitno jer ce Real da naguzi i opljacka Bajern kao sto bi naguzio i opljackao nas a u Madridu ce Bajern shvatiti koja je razlika u sudjenju kad igras protiv Reala i kad igras protiv Zvezde.

Steta za te stvari jer dobra se kosarka igrala tokom sezone i liga je bas bila ujednacena sve vreme. Sramota lige je sto bukvalno mozes da vidis trenutak kad promene kriterijum na stetu jednog kluba i poguraju drugi cim stvari krenu u neplaniranom pravcu za pozeljniji klub. Ali to je tako kako je i tako ce i ostati sve dok kosarka ne bude u prvom planu a to ce se desiti nikad.

4 minutes ago, JPM said:

To je jasno samim tim da mi plaćamo učešće a nemamo udeo u profitu. To je dovoljan dokaz, čak i ne moramo o suđenju.

pa to je sistem......platiš debelo da te jebu.....a novčane nagrade ko na pionirskom turniru Paje Patka u Pirotu rolleyes

imam ambivalentan odnos prema toj ligi. sa jedne strane volim da pogledam dobru tekmu, volim da se mi odmerimo sa najjačima. sa druge strane, kad bih sutra ustao i pročitao da se liga raspala i da više ne postoji, ne bih bio tužan. čak suprotno

Nisam baš ubeđen u taj faul Bukera, nije imao nikakav excessive pokret rukom, Cody se prilično lako odbio, čini se zbog razlike u gabaritima. Opet ni taj faul u nastavku nad Bukerom nije trebao biti sviran, s obzirom na nametnut kriterijum. Tu je trebao Sfero da ih pritisne.

Lepo reče komentator, sudija je odradio savršen plan, svirao faul koji ne odlučuje utakmicu, ali daje Bajernu priliku da loptu drži do kraja utakmice (Bajern je uveo loptu na 34 sec, ako se ne varam).

Petrušev je lik koji je jeben ako navijaš za njega. Kad ga ide kao večeras, oseća da ima pravo sve da radi na terenu i onda ulazi u ove dubioze sa sudijama, pravi nerezonske i glupe faule, na ivici je tehničke stalno. Jako zajeban karakter za iskontrolisati.

Dobru ste sezonu imali, i ako ste pametni, zadržaćete Sferopulosa bez obzira šta bude u ABA.

3 minutes ago, ducca said:

Za Gedraitisa bi se moglo diskutovati, ima neke kvalitete koji mogu da se iskoriste, svakako ima puno beskorisnijih individua u tom timu. Ali akcenat je bio na tome da ne smeju da se kritikuju domaći igrači nego se oštri kurac isključivo na strancima.

Pa "silent rasisam" je stari uhodani scenario srpskih eksperta i novinara, od vajkada i ne mani. Stim da je dizanje u nebesa domaćih standard, makar igrali očajno...

1 minute ago, Ted said:

sa jedne strane volim da pogledam dobru tekmu

Pa na to se svede. Jer čak ni osvajač Evrolige ne dobije ni za dva kasvetna igrača povraćaj novca. Samo to, liga jeste konkurentna, zaista je svaka utakmica, malte ne, osim ovih što igra Alba, jedan mali rat.

Ali kakva je to liga koja bukvalno ima nagradni fond što kažeš kao pionirski turnir.

14 minutes ago, JPM said:

možda si i u pravu ali odmori malo brate, ceo život na forumu je pred tobom

Dobija se od TV prava, marketinga i plasmana. Makabi nakupi oko 7-8 miliona godišnje.

Nisu to sad neke pare, al makar ne plaćaju kao naši.

Bravo za Sferu sto je reko sta je reko

Umoran sam od gledanja kosarke zadnje 3 sezone, sit, previse tekmi i previse svega.

CMM je veliki car, bas mi je drago sto se izdigao iznad uglavnom nezasluzenih kritika tokom sezone

Da uzmemo sta jos ima da se uzme, pa visemesecni odmor, dosta je

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout