Tuesday at 21:233 days 4 minutes ago, JPM said:Osvojen kup, to je realno jedna utakmica ✅Četvrto mesto u aba pred plej of - ❌Plej in Evrolige...meh...Ne bih ja ovo nazvao uspešnom sezonom, za sada. Ako osvojimo ABA onda da.Mislim na EL, ostalo je nebitno do sada. Biti u 10 je i dalje solidan uspeh u ovakvoj EL, ali na kraju problemi sa rosterom (kao posledica grešaka letos) su došli na naplatu. Falilo je tako malo ali to malo se uglavnom ispostavi ključnim.Vlade Djurović po navici sipanje po strancima - Gedra, “Braun i Kenan nisu igrači za EL”, ali bitno je da Dobrić jeste.
Tuesday at 21:243 days 1 minute ago, ducca said:Vlade Djurović po navici sipanje po strancima - Gedra, "Braun i Kenan nisu igrači za EL”, ali bitno je da Dobrić jeste.ništa nije pogrešio.
Tuesday at 21:253 days 4 minutes ago, YaKa said:bacanja su nam bila kriminalnatu smo i izgubili tekmusudije su nas urnisale u trećoj, bar 10+ prekršaja su nam sudili, a mi posle izlaska kaline počeli da srljamo u napadu, mada nije ni sfero pomogao uvođenjem hladnog dobrica i brauna plus je ohladio nedovića koji je do kraja bio u totalnom kontra ritmu4 bacanja smo samo u produžetku promašili, ukupno 14/25 (oni 19/22)trojke 5/22, očajkodi 0/4, kenan 1/5kalina doktor ove igre, on i filip su nas nosili ceo mecej bre tri produžetka za redom Još sam bio malji deca kada je jedan velikan rekao da utakmicu odlučuju skokovi i slobodna bacanja.
Tuesday at 21:283 days Gidra je cepao odbranu, dao koliko? sedam poena, odličan, nije gubio lopte, što se mene tiče Gidri ugovor do kraja... Kenan i Brown u paketu u Olimpiju, ali iz Ljubljane...
Tuesday at 21:303 days Teodosic, Lazic, Braun i Nedovic u penziju, Dobric u FMP, Jago u Evrokup, umesto njih dovesti tri krstena 1-2 beka i terati dalje. Bez Bolomboja i Dauma i sa Davidovcem koji se polomio posle par minuta nije bilo dovoljno da pokazemo da smo bolji tim od Bajerna. Previse imamo igraca koji su liability bar na jednoj strani terena, ovih 6-7 igraca koji nas nose celu sezonu moraju da imaju vecu podrsku sa klupe. Povreda Davidovca i treca licna Kalinica su ucinili da izgubimo kontrolu nad utakmicom i da ponovo udjemo u grozne zute minute posle kojih nas opet tih 6-7 igraca pokusava da izvadi. Do tada smo imali potpunu kontrolu i odlicno spremljenu utakmicu, jedini razlog zasto nismo imali bolji rezultat je izvodjenje slobodnih bacanja koje ne prilici ni amaterima na kosu ispred zgrade. Onda su krenule minijature Brauna i Dobrica i sve sto smo strpljivo gradili celo poluvreme je otislo u vetar za par minuta. Nije nesto na sta nismo navikli, celu sezonu se mucimo s igracima koji udju sa klupe i cim krenemo u rotacije muka je ziva dok ne nadjemo igrace sa klupe koji mogu da doprinesu.Bolji smo tim od ovoga ali nismo pokazali kad je najvise trebalo, ne zbog ove utakmice vec zbog zavrsnice sezone koju smo odigrali kao debili i zavrsili na 10. mestu. Izginuli smo na utakmicama protiv favorita koje smo tesko izgubili a odigrali kao kanta na dve na kojima je zapravo trebalo da bude puni fokus. Ali to je vec do mentaliteta jednog broja igraca (da Nedovicu, tebe gledam) i gomile subpar domacih igraca koji su prespavali veci deo sezone. Sad kad smo ispunili sve muzicke zelje i Covicu i igracima koje je godinama zeleo da dovede ili su njegovi igraci i na njih sprzio lavovski deo budzeta mogli bismo da napravimo normalan kosarkaski tim sa nula alibi igraca.
Tuesday at 21:303 days Just now, ducca said:Vlade Djurović po navici sipanje po strancima - Gedra, “Braun i Kenan nisu igrači za EL”, ali bitno je da Dobrić jeste.Dobrić večeras sa najvećim brojem pogrešnih poteza po jedinici vremena koje sam video u poslednjih x godina. Ne znam da li je i jedan pokret stopalom ili rukom napravio, a da nije kreirao prednost za protivnika. Ja njega volim iz više razloga i mnogo je bolji igrač od ovoga, ali očigledno da nema mindset da igra svaku petu utakmicu i ulazi po 5 minuta. Njemu treba poverenje i samopouzdanje.Nedović opet, I hate to break this to some of you, ali kad se stisnu odbrane, on nema šta da traži tu više, a uz to je i vidljivo bio sasran u finišu (ne znam iz kog razloga). Najbolji potez mu je bio onaj blok za Filipa za produžetak, sve ostalo - nije valjalo.Gidra je, sa druge strane, trebao da igra više, umesto ova dva kepeca beka, koji su nas i ukanalili na kraju.
Tuesday at 21:343 days btw, ono jeste bio faul Bukera nad CMM-om, tj tu smo trebali da imamo penale. Sad, da li bismo ih pogodili, drugo je pitanje, ali oštećeni jesmo.
Tuesday at 21:343 days 2 minutes ago, Ivo Petović said:Dobrić večeras sa najvećim brojem pogrešnih poteza po jedinici vremena koje sam video u poslednjih x godina.Dobrić večeras kao da je neki klinac koji je na tomboli dobio da odigra par minuta profi utakmicu sa svojim idolima.
Tuesday at 21:343 days 9 minutes ago, barba said:.Gledam Lazica u trenerci , gledam kako Sfero izvodi Nedovica posle brain farta u odbrani.Ne znam jeli Lazic mator, povredjen , moze li ... Ali 5 minuta onog Lazica kad treba da se zaustavi, izbaci iz ritma protivnik ,znacilo bi..Još prošle sezone se u EL videlo da je Lazić izgubio dosta na brzini, a bio i dugo povredjen. Ne verujem da bi mogao nešto odbrambeno što ne daje Rokas... Nama treba pouzdaniji šuter spolja za next level.... Odbrana je najmanji problem .
Tuesday at 21:343 days Šteta, jebene svabe redom su odvratni, cak i onaj olimpijski tim u sankanju. Edited Tuesday at 21:343 days by beeva
Tuesday at 21:353 days sveukupno, dobra sezona za vas u EL, naročito ako se ima u vidu da ste dobar deo odigrali bez Bolomboja, a i Daum je odavno u autukao i u našem slučaju sa dohvatanjem top 10, vama je realno vrlo malo falilo da dohvatite top 6, a to vrlo malo su neki kiksevi kući protiv obketivno slabijih ekipajoš nešto smo videli/potvrdili i vi i mi........objektivno i nepristrasno suđenje je bajka za malu decu tako da, za razliku od Reala, Barse i sličnih, postoji i dodatna prepreka koju valja preskočiti. pored svih lepih reči i propratnog praznoslovlja, fakat života je da postoje poželjni i manje poželljni
Tuesday at 21:373 days Baksuszluk je kad obrces Armanija da ti se povrijedi Dzoel, gazis Pao u gostima i povrijedi se Kodi...