Tuesday at 21:073 days 2 minutes ago, barba said:.Verujem ja da nema potrebe za nerviranjem, samo ne mogu to jos sebi da objasnim nikako)))Ova ekipa ima sve ... Nema beka, ima Nedovica i Kenana..I ovo je tačno. Za Nedovića se znalo koliko može, ali je zato Kenan s obzirom na uložene pare (2.9 miliona na dve godine) apsolutno najgora investicija u istoriji kluba.
Tuesday at 21:123 days Nemam snage da ustanem posle svega. Možda i bolje što je agonija završena. Sve u svemu iznad očekivanja sezona, ali propuštene prilike će dugo da se pamte.
Tuesday at 21:123 days 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:I ovo je tačno. Za Nedovića se znalo koliko može, ali je zato Kenan s obzirom na uložene pare (2.9 miliona na dve godine) apsolutno najgora investicija u istoriji kluba.. Nije valjda i sledecu godinu tu? I to valjda moze da resi nekakoMi cak i da ubodemo beka, tesko cemo naci nekog kao Petruseva. .
Tuesday at 21:143 days Hvala momcima uprkos svemu, borba do kraja, ostaje žal za tamu na 16:10, ali sada znamo šta nam fali za sledeći iskorak...A sigurno ne fale Kenan, Dobrić, Nedović ili Jago, Lazić, Mitrović, stim da pojma nemam kako stoje igrači sa ugovorom za sledeću sezonu.... Valja pokušati da da se zadrži Petrušev...
Tuesday at 21:143 days Šteta.CMM najpozitivnije iznenadjenje u ovim ozbiljnim utakmicama, makar za mene. Kalina i Petrušev očekivano, ostatak rostera ostavlja dosta toga "da se poželi" (minus Bolomboj, sa kojim bi vrv bili u plejofu). Kalin da je igrao ovako celu sezonu, bili bi u top 4, ali jasno je da nije imao pluća i noge za tako nešto.Petrušev je spektakularan (osim kad se iznervira, mada je i te faze smanjio), ali se ne mogu oteti utisku da je nešto sjebao šut. I penali i trojka, čak i mehanika ne izgleda dobro. Pre dve godine je imao tekmi po 11-11 penale, trojke je gadjao vrhunski, da li ima neki problem sa zglobom ili šta...Ako se već u klubu lože na domaće pasoše, sav ovaj škart razjuriti i njemu dati koliko traži, pošto od njega boljeg neće naći.
Tuesday at 21:143 days Just now, ducca said:Nemam snage da ustanem posle svega. Možda i bolje što je agonija završena. Sve u svemu iznad očekivanja sezona, ali propuštene prilike će dugo da se pamte.Osvojen kup, to je realno jedna utakmica ✅Četvrto mesto u aba pred plej of - ❌Plej in Evrolige...meh...Ne bih ja ovo nazvao uspešnom sezonom, za sada. Ako osvojimo ABA onda da.
Tuesday at 21:153 days 2 minutes ago, Nikola77 said:A sto su popizdeli lazic i kalina na njihovog trenera?Pokazuje Kaliniću da je čuknut, lupka se prstom po slepoočnici, kao "ti si dečko lud".Sfero rekao otvoreno za faul Bukera koji je suđen nama i on dobio bacanja (tad je Herbert tražio čak i nesportsku).Žao mi je kad izgube a ovoliko se bore. Kako možete da ih polivate, imate li dušu?
Tuesday at 21:183 days Čestitke stvarno momcima i Sferu, bila je to solidna vožnja u EL, obzirom na sve okolnosti. Ali kako je Sferopulos Dr Janis nacrtao onaj napad za produžetak, alal mu ćufta. Edited Tuesday at 21:183 days by hrkljush boys_2
Tuesday at 21:193 days Sledeće sezone KSL i FIBA Liga šampiona.Dosta je bilo igranja pijanih milionera i glumljenja Armanija za sirotinju.
Tuesday at 21:203 days Sjajna tekma. Bas smo dobro odigrali... 🔴⚪Zadovoljan sam sezonom za razliku od dezurnih narikaca. Napokon smo mocni bili cijele sezone i igrali svaku tekmu na jednu loptu.Poliva Sfero po sudijama
Tuesday at 21:203 days bacanja su nam bila kriminalna tu smo i izgubili tekmusudije su nas urnisale u trećoj, bar 10+ prekršaja su nam sudili, a mi posle izlaska kaline počeli da srljamo u napadu, mada nije ni sfero pomogao uvođenjem hladnog dobrica i brauna plus je ohladio nedovića koji je do kraja bio u totalnom kontra ritmu4 bacanja smo samo u produžetku promašili, ukupno 14/25 (oni 19/22)trojke 5/22, očajkodi 0/4, kenan 1/5kalina doktor ove igre, on i filip su nas nosili ceo mecej bre tri produžetka za redom
Tuesday at 21:203 days svaka čast momcimaako imaju snage i ako vrhovni ćaci dozvoli neka iskaraju groboseako nemaju - na svidenje do sledeće godineova je u najmanju ruku bila zabavna i hvala za to.
Tuesday at 21:213 days Just now, assignment said:Hvala momcima uprkos svemu, borba do kraja, ostaje žal za tamu na 16:10, ali sada znamo šta nam fali za sledeći iskorak...A sigurno ne fale Kenan, Dobrić, Nedović ili Jago, Lazić, Mitrović, stim da pojma nemam kako stoje igrači sa ugovorom za sledeću sezonu.... Valja pokušati da da se zadrži Petrušev.... Gledam Lazica u trenerci , gledam kako Sfero izvodi Nedovica posle brain farta u odbrani. Ne znam jeli Lazic mator, povredjen , moze li ... Ali 5 minuta onog Lazica kad treba da se zaustavi, izbaci iz ritma protivnik ,znacilo bi. .