April 15Apr 15 A i ko bi se nervirao bezveze protiv Reala .Teško ovo može da se stigne sa ovim kriterijumom . Edited April 15Apr 15 by elementary
April 15Apr 15 Jebeni Dobric ,šta koji qrac trazi u igri .Ovo je umetnost šta mi igramo ,ej da gubis 10 razlike posle onakvog poluvremena . Edited April 15Apr 15 by elementary
April 15Apr 15 Dobrić ulazi da odigra odbranu. Akcija naravno preko njega za polaganje kao na treningu.
April 15Apr 15 Ognjen Dobric u 3 cina - usplahireno vodi loptu po prvi put u karijeri, pa masi trojku. Onda gubi Edvardsa koji ide na 2+1, trosi tudji faul. I sad ga prolaze opet kao da ne postojiDaj Lazica, sta si ga povo koji kurac uopste, probaj malo batina Igrajte blokove za Kenana da puca kao u Bolonji i Vitoriji, to nam je jedini nacin da se vratimo sad Edited April 15Apr 15 by Ratamahatta
April 15Apr 15 Just now, ducca said:Dobrić ulazi da odigra odbranu. Akcija naravno preko njega za polaganje kao na treningu. Bukvalno. Lagani dvokorak uz puni želudac.
April 15Apr 15 Ja ne znam je l ovi treneri pijani .Ko ih izlagao da je Dobric dobar u odbrani ,pomešali igrača 😂
April 15Apr 15 Just now, elementary said:Jebeni Dobric ,šta koji qrac trazi u igri .Posla ga trener 😓Nego bekovi opet se slabo usuđuju da uspešno pokušaju za tri, ni Nedović, ni Kenan
April 15Apr 15 Bolje da je Lazić ušao za ovu zadnju odbranu, ovako bi i mene u ovim godinama lagano prošao u pm..
April 15Apr 15 Kako su se usrali svi do jednog, predali se unapred laganoA jedan samo fali da povuce na neko ludilo, samo jedan