Tuesday at 20:134 days Kakav masakr u 3/4, nemamo luksuz da Kalinić sedi na klupi a Filip pa tek. Davidovac se nije ni vratio iz svlačionice? Nedović i Kodi odlično sarađuju, ne bi ja tu ništa diro.
Tuesday at 20:164 days Oba Bugarina jebu keve, svaka cast! Ubi nas odsustvo Kalenica i prisustvo BraunaOpet igramo onu Monako petorku, 3 mala, Kalenic 4 i Petrus 5Gifaj promasio trojku konacno, Sabaz igra kao kod nas kad je bio, Jago mu duguje karijeru bukvalno Edited Tuesday at 20:174 days by Ratamahatta
Tuesday at 20:184 days Vratio se Kalina, povuče nas Kodi malo ovim kontrama a i jebeni Gifaj je promašio konačno. Ajde sad jako do kraja.
Tuesday at 20:194 days I umesto nereseno imamo minus 6.Konačno ovom slepcu Bukeru faul ,stalno u bloku pravi faul . Edited Tuesday at 20:204 days by elementary
Tuesday at 20:204 days 1 minute ago, assignment said:Putuju Kenane...Ispravio sam ti ovo. Nedara je za njega Beron Bili
Tuesday at 20:224 days Jebeni Kenan nas uništio .Sto li dodaješ Kodi bezveze ,idi do kraja sam . Edited Tuesday at 20:234 days by elementary