uini Posted July 5 Share Posted July 5 4 minutes ago, Micko8 said: Ovo nema veze sa vezom. Tu indijansku kosarku bez centra i klasicne igre u reketu u NBA je prvo praktikovao Finiks sa Nash-om. nije ali nema veze, mrzi me sad da ti dokazujem nesto sto moze da se nadje online sunsi su igrali brz basket ali ne taj 5-out savremen gde je centar neko ko izvlaci protivnickog iz reketa Link to comment
uini Posted July 5 Share Posted July 5 6 minutes ago, Ivo Petović said: Vidi se ko ovde prati 1 Williama Simmonsa, a ko ne (što je veliki minus). hahah, pa ne u pravu je coek bill a micko8 je pomesao savremen basket sa brzim zavrsavynjem napada, sto su sunsi radili Made me think of the Pero Antic series for some reason,” Simmons told Ryen Russillo on his podcast after discussing the Atlanta Hawks. “One of the great series…when Pero Antic ruined Roy Hibbert’s career in the Atlanta Hawks-Indiana Pacers series and created small ball.” “Everyone thinks Steph Curry created it. It was Pero Antic and that weird Hawks team, remember? They pulled the center out 25 feet from the basket, and people were like, ‘What are they doing?’ And he made like two threes. We’re like, ‘Oh my God, what is this?’ Now, that’s how everyone plays it.” Bill Simmons is presumably referring to the matchup between the Hawks and Indiana Pacers in the first round of the 2014 playoffs. That series saw the Hawks face a giant, figuratively and literally. Link to comment
Ivo Petović Posted July 5 Share Posted July 5 (edited) Ali bukvalno Hibert sezonu-dve pre toga, krljanje sa Majamijem, Lebron ne može da udje u reket od njega, All Star, a posle toga, čovek potpuno nestade sa radara. Kao dinosaurus, samo bez meteora. Edited July 5 by Ivo Petović 1 Link to comment
Micko8 Posted July 5 Share Posted July 5 (edited) 1 hour ago, uini said: nije ali nema veze, mrzi me sad da ti dokazujem nesto sto moze da se nadje online sunsi su igrali brz basket ali ne taj 5-out savremen gde je centar neko ko izvlaci protivnickog iz reketa Nemas ti meni sta da trazis na internetu. Gledao sam iste te Sanse u to vreme. Oni su bili nesto naslicnije Golden Stejtu u to vreme, po brzini i dinamici igre, taj model igre je posle iskusno preneo i modifikovao Steve Kerr kada je preuzeo Golden Stejt . Pero Antic nije bio preteca nicega. Niko u NBA nije smisljao plan kako da se zaustavi jedan Pero Antic Edited July 5 by Micko8 2 1 Link to comment
uini Posted July 5 Share Posted July 5 ja sad da ti napisem kako dubsi imaju vise veze sa bullsima iz 1997, nego sa tim sunsima, eksplodirace ti glava Link to comment
Eleniko Posted July 5 Share Posted July 5 jebeni cigosi ludaci kad više nema grobosih tema za đubriti onda dođu da seru po svojoj sreća da smo mi tolerantni pa se trpimo Link to comment
uini Posted July 5 Share Posted July 5 @Eleniko, mogu da napisem kratku pesmu o 5-out?!? tuzno je imat' centra a sidrasha, jer svako malo njihov smallball gasha, trpa trice i to bez pardona, onda kupi kartu do londonaaa ale aleee x 5 1 Link to comment
harper lee Posted July 5 Share Posted July 5 Jebali vas Sokolovi iz Atlante na ovom topiku. 3 2 Link to comment
uini Posted July 5 Share Posted July 5 2 minutes ago, harper lee said: Jebali vas Sokolovi iz Atlante na ovom topiku. pero je nas bivsi igrac, osim sto je smallball krstitelj aka pretecha Link to comment
harper lee Posted July 5 Share Posted July 5 1 minute ago, uini said: pero je nas bivsi igrac, osim sto je smallball krstitelj aka pretecha Jebo vas i Pero Krstitelj Preteca. Link to comment
harper lee Posted July 5 Share Posted July 5 22 minutes ago, uini said: lets fcuk je zakljucak. KK Eyes Wide Shut 2 Link to comment
Eleniko Posted July 5 Share Posted July 5 мени је најготивније код пере антића то што је чокалија од обожавања те чињенице нисам стигао даље а и мислим да онако масиван има алатку до колена то ме посебно узнемиравало 1 Link to comment
Recommended Posts