Tuesday at 19:324 days 1 minute ago, JPM said:Igramo jako pametno, jedino ona Yagova glupost do sada. Ali i to je mogao da pogodi, on tako igra.Jebiga, mora polako, dozirano. Pametno. Ja sam zadovoljan do sada.Braun je prva 2 napada upropastio kretenlucima, i onaj extra pas na Kalenica nije bio dobar + CMM kad se ukopao u korake ispod kosa. Forsirao je Kenan jednu trojku, bilo je gresaka i pogresnih odluka (Jago mogao par sekundi da doda u korner u onoj kontri pre nego sto je dodo Dedi), ali ok. Generalno dobri smo, kako smo poceli da kontrolisemo skok odlepili smo seFantasticno igramo u reketu, bas silujemo Bukera i mucacose, u jednom trenutku cemo odraditi akciju s 4 pasa pod kosem i usetacemo se unj Edited Tuesday at 19:344 days by Ratamahatta
Tuesday at 19:374 days Svaka čast Sferu za onaj tajm što je pozvao nakon dva uzastopna koša kad su poveli u jednom trenutku. Deluje da im je baš fino sasekao momentum. Fino cepamo mismečeve u napadu, Kalina i Petrušev odlično sarađuju. Samo da održimo ovaj ritam, zaustavimo ih za tri i krenemo da pogađamo jebena bacanja.
Tuesday at 19:514 days Upali smo u onaj nas mod kad ništa ne možemo da prebacimo kroz obruč ,nadam se da će se ubrzo završiti .
Tuesday at 19:534 days Kalinina treća je prevelika stvar. Mislim da Sfero mora da ga vrati i rizikuje.