Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Buker je smejurija, ziv nam bio

Nikola Kalinić!!! hail

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Evo kako da Buker dođe za minut do 5 poena, fala kolezi Pantitju

Bože, koliko volim ovo staromodno guranje pod koš u svakom napadu

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Alal vera isuse

Imamo vise znanja, dole nam ne mogu nista

Da vidimo da li Petrus moze da ponovi 2 ista poluvremena, danas prosto mora

Kenan ubacuje bar 12 u drugom, mmw

Kalinić i Petrušev fenomenalni. Pametno igramo za sada.

Morali smo više da vodimo, oni će svakako ući u neku seriju. Treba ubaciti i neki šut spolja.

Just now, assignment said:

Alal vera isuse

Pa sta mu u reketu rade celu tekmu, svi kosevi padaju preko njega, cak ga je i Kalenic navuko na 3p line i fintom otvorio sebi ulaz

Nekoliko puta je pod kosem promasio isto, najgori su on i Obst za sad ubedljivo, ostali nas jebavaju svi

Edited by Ratamahatta

Subjektivni osecaj je da bismo osvojili Evroligu kad bismo izvodili bacanja kao profesionalni kosarkasi.

Vala je ovo mogao biti i faul u napadu Edwardsa. Fantastično poluvrijeme, šteta za bacanja.

Just now, Ratamahatta said:

Pa sta mu u reketu rade celu tekmu, svi kosevi padaju preko njega, cak ga je i Kalenic navuko na 3p line i fintom otvorio sebi ulaz

Izprozivao si da nam mune trojku na isteku poluvremena....

Edited by assignment

smrdljivi real

ajde faku

Sjajno poluvrijeme :)

Igramo jako pametno, jedino ona Yagova glupost do sada. Ali i to je mogao da pogodi, on tako igra.

Jebiga, mora polako, dozirano. Pametno. Ja sam zadovoljan do sada.

Mora da se rizikuje s nekog D

Gifaj bi sa suncanim naocarima ubacio, Lucic protiv nas ubacuje sporete uvek, Sabaz bi nas karmicki kaznio, Edvards sipa s 10 metara i sta ces. Pick your poison

Dete nas jebe, za Obsta sam tipovao danas da se nece proslaviti, za sad to ide po planu. Samo da NWB i onaj dispecer iz Ausvica na poziciji centra ne krenu da pumpaju

Bas bi volo da Gidra mete izdaleka nesto, kao kad krene da nas kenja svake godine u 3/4 finala kupa kad se otvori odjednom sve

Edited by Ratamahatta