Tuesday at 19:244 days 3 minutes ago, Ratamahatta said:Buker je smejurija, ziv nam bioEvo kako da Buker dođe za minut do 5 poena, fala kolezi Pantitju
Tuesday at 19:244 days Imamo vise znanja, dole nam ne mogu nista Da vidimo da li Petrus moze da ponovi 2 ista poluvremena, danas prosto moraKenan ubacuje bar 12 u drugom, mmw
Tuesday at 19:254 days Kalinić i Petrušev fenomenalni. Pametno igramo za sada.Morali smo više da vodimo, oni će svakako ući u neku seriju. Treba ubaciti i neki šut spolja.
Tuesday at 19:254 days Just now, assignment said:Alal vera Pa sta mu u reketu rade celu tekmu, svi kosevi padaju preko njega, cak ga je i Kalenic navuko na 3p line i fintom otvorio sebi ulazNekoliko puta je pod kosem promasio isto, najgori su on i Obst za sad ubedljivo, ostali nas jebavaju svi Edited Tuesday at 19:264 days by Ratamahatta
Tuesday at 19:254 days Subjektivni osecaj je da bismo osvojili Evroligu kad bismo izvodili bacanja kao profesionalni kosarkasi.
Tuesday at 19:264 days Vala je ovo mogao biti i faul u napadu Edwardsa. Fantastično poluvrijeme, šteta za bacanja.
Tuesday at 19:274 days Just now, Ratamahatta said:Pa sta mu u reketu rade celu tekmu, svi kosevi padaju preko njega, cak ga je i Kalenic navuko na 3p line i fintom otvorio sebi ulazIzprozivao si da nam mune trojku na isteku poluvremena.... Edited Tuesday at 19:274 days by assignment
Tuesday at 19:294 days Igramo jako pametno, jedino ona Yagova glupost do sada. Ali i to je mogao da pogodi, on tako igra.Jebiga, mora polako, dozirano. Pametno. Ja sam zadovoljan do sada.
Tuesday at 19:304 days Mora da se rizikuje s nekog Gifaj bi sa suncanim naocarima ubacio, Lucic protiv nas ubacuje sporete uvek, Sabaz bi nas karmicki kaznio, Edvards sipa s 10 metara i sta ces. Pick your poison Dete nas jebe, za Obsta sam tipovao danas da se nece proslaviti, za sad to ide po planu. Samo da NWB i onaj dispecer iz Ausvica na poziciji centra ne krenu da pumpajuBas bi volo da Gidra mete izdaleka nesto, kao kad krene da nas kenja svake godine u 3/4 finala kupa kad se otvori odjednom sve Edited Tuesday at 19:304 days by Ratamahatta