April 15Apr 15 3 minutes ago, Ratamahatta said:Buker je smejurija, ziv nam bioEvo kako da Buker dođe za minut do 5 poena, fala kolezi Pantitju
April 15Apr 15 Imamo vise znanja, dole nam ne mogu nista Da vidimo da li Petrus moze da ponovi 2 ista poluvremena, danas prosto moraKenan ubacuje bar 12 u drugom, mmw
April 15Apr 15 Kalinić i Petrušev fenomenalni. Pametno igramo za sada.Morali smo više da vodimo, oni će svakako ući u neku seriju. Treba ubaciti i neki šut spolja.
April 15Apr 15 Just now, assignment said:Alal vera Pa sta mu u reketu rade celu tekmu, svi kosevi padaju preko njega, cak ga je i Kalenic navuko na 3p line i fintom otvorio sebi ulazNekoliko puta je pod kosem promasio isto, najgori su on i Obst za sad ubedljivo, ostali nas jebavaju svi Edited April 15Apr 15 by Ratamahatta
April 15Apr 15 Subjektivni osecaj je da bismo osvojili Evroligu kad bismo izvodili bacanja kao profesionalni kosarkasi.
April 15Apr 15 Vala je ovo mogao biti i faul u napadu Edwardsa. Fantastično poluvrijeme, šteta za bacanja.
April 15Apr 15 Just now, Ratamahatta said:Pa sta mu u reketu rade celu tekmu, svi kosevi padaju preko njega, cak ga je i Kalenic navuko na 3p line i fintom otvorio sebi ulazIzprozivao si da nam mune trojku na isteku poluvremena.... Edited April 15Apr 15 by assignment
April 15Apr 15 Igramo jako pametno, jedino ona Yagova glupost do sada. Ali i to je mogao da pogodi, on tako igra.Jebiga, mora polako, dozirano. Pametno. Ja sam zadovoljan do sada.
April 15Apr 15 Mora da se rizikuje s nekog Gifaj bi sa suncanim naocarima ubacio, Lucic protiv nas ubacuje sporete uvek, Sabaz bi nas karmicki kaznio, Edvards sipa s 10 metara i sta ces. Pick your poison Dete nas jebe, za Obsta sam tipovao danas da se nece proslaviti, za sad to ide po planu. Samo da NWB i onaj dispecer iz Ausvica na poziciji centra ne krenu da pumpajuBas bi volo da Gidra mete izdaleka nesto, kao kad krene da nas kenja svake godine u 3/4 finala kupa kad se otvori odjednom sve Edited April 15Apr 15 by Ratamahatta