Tuesday at 19:104 days Deda nije u dosadasnjem toku mlecnog puta promasio 3 bacanja, sta je ovo Komentator kao Limeni - Jago mora biti koncentranisaniji
Tuesday at 19:124 days 5 minutes ago, elementary said:čim ovi krenu o procentima igrač promasuje .Malopre "Kalinić nije promašio šut od početka..." - on promaši.Nisam sujeverna ali idu mi na džigericu s tim zračenjem.
Tuesday at 19:134 days Just now, Valk said:Malopre "Kalinić nije promašio šut od početka..." - on promaši.Nisam sujeverna ali idu mi na džigericu s tim zračenjem.Jeziv je ovaj jedan momak, baš taj koji je komentarisao bacanja.Drugi mi za sada zvuči odlično.
Tuesday at 19:144 days 1 minute ago, Ratamahatta said:Deda nije u dosadasnjem toku mlecnog puta promasio 3 bacanja, sta je ovo Komentator kao Limeni - Jago mora biti koncentranisanijiNa SK Ilija prenosi.
Tuesday at 19:154 days Ako ovo izgubimo zna se šta je ,ovo je sramotno sutiranje .Trebali smo preko 10 da vodimo ,na kraju poluvremena biće opet egal . Edited Tuesday at 19:164 days by elementary
Tuesday at 19:154 days Bacanja će koštati bojim se, ne daj bože... Edited Tuesday at 19:164 days by assignment
Tuesday at 19:164 days Bacanja kao u Atini, saberite seNesa Ilic da ih sljapne po guzovima sve na prvom daj mautu Edited Tuesday at 19:164 days by Ratamahatta
Tuesday at 19:184 days deluje da će bit zanimljiva rokačina do krajasamo da Edvards ne izludi i šine 6 za redom, za sada se nije proslavio.......i vama onaj varilac da sedi na klupi Edited Tuesday at 19:204 days by Ted