April 15Apr 15 Deda nije u dosadasnjem toku mlecnog puta promasio 3 bacanja, sta je ovo Komentator kao Limeni - Jago mora biti koncentranisaniji
April 15Apr 15 5 minutes ago, elementary said:čim ovi krenu o procentima igrač promasuje .Malopre "Kalinić nije promašio šut od početka..." - on promaši.Nisam sujeverna ali idu mi na džigericu s tim zračenjem.
April 15Apr 15 Just now, Valk said:Malopre "Kalinić nije promašio šut od početka..." - on promaši.Nisam sujeverna ali idu mi na džigericu s tim zračenjem.Jeziv je ovaj jedan momak, baš taj koji je komentarisao bacanja.Drugi mi za sada zvuči odlično.
April 15Apr 15 1 minute ago, Ratamahatta said:Deda nije u dosadasnjem toku mlecnog puta promasio 3 bacanja, sta je ovo Komentator kao Limeni - Jago mora biti koncentranisanijiNa SK Ilija prenosi.
April 15Apr 15 Ako ovo izgubimo zna se šta je ,ovo je sramotno sutiranje .Trebali smo preko 10 da vodimo ,na kraju poluvremena biće opet egal . Edited April 15Apr 15 by elementary
April 15Apr 15 Bacanja kao u Atini, saberite seNesa Ilic da ih sljapne po guzovima sve na prvom daj mautu Edited April 15Apr 15 by Ratamahatta
April 15Apr 15 deluje da će bit zanimljiva rokačina do krajasamo da Edvards ne izludi i šine 6 za redom, za sada se nije proslavio.......i vama onaj varilac da sedi na klupi Edited April 15Apr 15 by Ted