Tuesday at 18:564 days Just now, Ratamahatta said:Ko je ono odigrao extra pas sam na trojci dole na Kalenica? Gidra? Bio je savrsen flow lopte, to je moralo da se puca. Od tog trenutka i potencijalnog +10, 2 poseda kasnije je +2Fokusirajte se majku mu jebem u pickuPetrusev odigrao taj ekstra pas. Nije bio Gidra na parketu
Tuesday at 18:594 days 3 minutes ago, Ted said:dobri ste za sadnego, kad je Bajern promenio klupske boje iz crvene u govno
Tuesday at 19:004 days Bravo Nedo, odlican za sada, ne verujem sta mislim i kazemJebe nas solidno ovaj LipovijUspeli su opet da imaju najodvratnije dresove u ligi, takozvana™ govno boja
Tuesday at 19:014 days 1 minute ago, FPLS said:Ko je bre jebeni Karčenkov?06. godište Edited Tuesday at 19:024 days by Milošica
Tuesday at 19:024 days Kako bih nalupao ovog Jaga ,slepac jedan .Igrali smo dobro i gubimo ,to mi se ne svidja . Edited Tuesday at 19:034 days by elementary
Tuesday at 19:034 days Just now, elementary said:Kako bih nalupao ovog Jaga ,slepac jedan .Ladno ne pravi faul, a imao je vjecnost
Tuesday at 19:034 days Rus nas jebe ne vadi, mašimo previše, sada Jagoslav sam kao duh JBG... Edited Tuesday at 19:044 days by assignment
Tuesday at 19:064 days Jel definitivno ne igra Petrusev ako udjemo u plejof ?Jebena bacanja ,čim ovi krenu o procentima igrač promasuje . Edited Tuesday at 19:074 days by elementary