April 15Apr 15 Just now, Ratamahatta said:Ko je ono odigrao extra pas sam na trojci dole na Kalenica? Gidra? Bio je savrsen flow lopte, to je moralo da se puca. Od tog trenutka i potencijalnog +10, 2 poseda kasnije je +2Fokusirajte se majku mu jebem u pickuPetrusev odigrao taj ekstra pas. Nije bio Gidra na parketu
April 15Apr 15 3 minutes ago, Ted said:dobri ste za sadnego, kad je Bajern promenio klupske boje iz crvene u govno
April 15Apr 15 Bravo Nedo, odlican za sada, ne verujem sta mislim i kazemJebe nas solidno ovaj LipovijUspeli su opet da imaju najodvratnije dresove u ligi, takozvana™ govno boja
April 15Apr 15 1 minute ago, FPLS said:Ko je bre jebeni Karčenkov?06. godište Edited April 15Apr 15 by Milošica
April 15Apr 15 Kako bih nalupao ovog Jaga ,slepac jedan .Igrali smo dobro i gubimo ,to mi se ne svidja . Edited April 15Apr 15 by elementary
April 15Apr 15 Just now, elementary said:Kako bih nalupao ovog Jaga ,slepac jedan .Ladno ne pravi faul, a imao je vjecnost
April 15Apr 15 Rus nas jebe ne vadi, mašimo previše, sada Jagoslav sam kao duh JBG... Edited April 15Apr 15 by assignment
April 15Apr 15 Jel definitivno ne igra Petrusev ako udjemo u plejof ?Jebena bacanja ,čim ovi krenu o procentima igrač promasuje . Edited April 15Apr 15 by elementary